201-204

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 201-204

לאחר שעשיתי לי הפסקה של 20 ימים מאז שסיימתי את העונה הראשונה הנה יצאתי לדרך עם השנייה. אפשר לומר שארבעת הפרקים האלו היו ממש טובים והעלילה מתחממת לאט לאט. אנחנו מבינים כי כנראה האוטובוס לא סתם נפל מהצוק. מבינים שורוניקה ולוגן לא ביחד יותר ושדאנקן הוא הבויפרנד החדש שלה. מבינים שהאבא האבוד של וואלס מצא אותו לפתע. מבינים שתם עידן התמימות ואלישיה וקית' כבר לא מסתתרים. נחמד לדעת שדין וביבר אחים. יכול להיות שזה התברר רק העונה או שפשוט פיספסתי את החלק הזה בעונה שעברה? זה היה ברור שיהיה פתיח חדש ורענון בקאסט אבל לא חשבתי ששתיים מתוך שלוש דמויות חדשות תהיינה דמויות שכבר נראו בעונה הראשונה. המאמן הזה של הבייסבול שלקח אותם לראות משחק נראה מאוד חשוד. שהם נפלו מהצוק לא הבנתי בדיוק מה קרה ולמה דאנקן, המאמן, ביבר, דיק והבת של המאמן היו בלימוזינה. מיזהו יכול להסיבר לי? חבל מה שנהיה מלוגן העונה (עד עכשיו כמובן) למרות שזה נותן לנו סצנות נחמדות של ורוניקה ודאנקן ולאחר שראינו הרבה שלה עם לוגן בעונה שעברה.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 201-204

"סצינות נחמדות של ורוניקה עם דאנקן"?? משום מה זה לא מסתדר לי טוב באותו משפט... לגבי הלימוזינה, דיק התלונן על סרחון באוטובוס בנסיעה לשם, אז אבא של דיק וביבר ארגן להם לימוזינה לדרך חזרה, ודיק הזמין את דאנקן, ורוניקה, ג'יה (הבת של המאמן וודי) ומג (שלא רצתה להצטרף בגלל ורוניקה). ככה הם מצאו את עצמם בלימוזינה. גם וודי היה שם? אני לא זוכרת... לגבי דיק וביבר, לא זכור לי שהוזכר איפשהו שהם אחים בעונה הקודמת... לגבי לוגן, באמת עצוב קצת מה שקורה איתו בתחילת העונה, אבל תהיה אופטימי.

למעלה