../images/Emo58.gifדיון על פרק 1X19../images/Emo58.gif
אני בש-ו-ק!!!!!! י'מלשן קטו אחד!!!! אני רתוחה מעצבים כרגע!
ועדיין משהו לא מסתדר לי!
מהר מידי מייקל סיפר לטווינר על הבריחה,
המוטיב האנושי כמובן שיחק חלק ענק בעניין אבל הוא לא בחן אותו וכלום! סוקרה עבר מבחן, אברוצי נחוץ לבריחה כנ"ל ווסטמורלד, טי-באג ופרנקלין גילו במקרה אז צורפו...בקלות מידי מייקל סיפר לו הכול! או אולי זה היה מתוכנן שהוא "ילשין" לבאליק? אני שוברת את הראש עם תיאוריות חחחחחח עדיין OH MY GOD! *פה פעור*פה פעור*פה פעור* ההתחמקות מהספוילרים תהיה קשה כי אני כ"כ סקרנית! וכמובן שזה לא ההלם היחידי מהפרק! למה אברוצ'י מנסה עכשיו לבוא נגד ורוניקה שמבחינת מייקל הוא עדיין איתם בבריחה? לא עדיף אחרי שינסו לברוח להשתמש בכול הנשק? למה מעכשיו? וכמובן שבא לי לחנוק את ניק!
משהו בו היה טוב מידי להיות אמיתי! קראתי בטעות לגבי נשיקה בין מייקל לשרה אז הבנתי שזה יגיע, וכל הסיפור בניהם מאד סבוך שהופך אותו למאד מעניין! ברור שמייקל התאהב בה אבל גם משתמש בה למה שצריך אז משחק בה
וגם שזה הורס משהו לגבי הבריחה אהבתי שהיא הבינה מה הולך והראתה לו שהבינה, כי ברגע הנשיקה שמעבר לרגשות הוא צריך ממנה משהו זה הרגיש לי לא טוב ולא הוגן כלפיה!
אז רציתי שהיא תצא עם היד על העליונה, לתקן דבר כזה ייקח לו הרבה זמן! בעצם הרבה הרבה הרבה הרבה זמן...... איזה גבר לינק!
וסופסוף מבינים יותר על למה דווקא הפילו תיק על לינק ומה הקשר של האבא לכל העניין, לפחות הוא יוכל להעביר את הכול לורוניקה לחקירה וגם עדיין אבא שלו בצללים עוזר
אבל 24 שעות שמירה???? בדקות האחרונות של הפרק הבריחה נראתה כמתרחקת יותר ויותר בכל שנייה שעברה! המפתח, לינק ושלא נדבר על ב******* שהלשין לבאליק, איך הם יוצאים מזה???? והמבאס שצריך לחכות שבועיים כדי לדעת
לסיכום- פרק ענק!!!!!!!!!!!!!!!
אני בש-ו-ק!!!!!! י'מלשן קטו אחד!!!! אני רתוחה מעצבים כרגע!