119

• פותח הנושא huxy
  • פורסם בתאריך

huxy

New member
../images/Emo58.gifדיון על פרק 1X19../images/Emo58.gif

אני בש-ו-ק!!!!!! י'מלשן קטו אחד!!!! אני רתוחה מעצבים כרגע!
ועדיין משהו לא מסתדר לי!
מהר מידי מייקל סיפר לטווינר על הבריחה,
המוטיב האנושי כמובן שיחק חלק ענק בעניין אבל הוא לא בחן אותו וכלום! סוקרה עבר מבחן, אברוצי נחוץ לבריחה כנ"ל ווסטמורלד, טי-באג ופרנקלין גילו במקרה אז צורפו...בקלות מידי מייקל סיפר לו הכול! או אולי זה היה מתוכנן שהוא "ילשין" לבאליק? אני שוברת את הראש עם תיאוריות חחחחחח עדיין OH MY GOD! *פה פעור*פה פעור*פה פעור* ההתחמקות מהספוילרים תהיה קשה כי אני כ"כ סקרנית! וכמובן שזה לא ההלם היחידי מהפרק! למה אברוצ'י מנסה עכשיו לבוא נגד ורוניקה שמבחינת מייקל הוא עדיין איתם בבריחה? לא עדיף אחרי שינסו לברוח להשתמש בכול הנשק? למה מעכשיו? וכמובן שבא לי לחנוק את ניק!
משהו בו היה טוב מידי להיות אמיתי! קראתי בטעות לגבי נשיקה בין מייקל לשרה אז הבנתי שזה יגיע, וכל הסיפור בניהם מאד סבוך שהופך אותו למאד מעניין! ברור שמייקל התאהב בה אבל גם משתמש בה למה שצריך אז משחק בה
וגם שזה הורס משהו לגבי הבריחה אהבתי שהיא הבינה מה הולך והראתה לו שהבינה, כי ברגע הנשיקה שמעבר לרגשות הוא צריך ממנה משהו זה הרגיש לי לא טוב ולא הוגן כלפיה!
אז רציתי שהיא תצא עם היד על העליונה, לתקן דבר כזה ייקח לו הרבה זמן! בעצם הרבה הרבה הרבה הרבה זמן...... איזה גבר לינק!
וסופסוף מבינים יותר על למה דווקא הפילו תיק על לינק ומה הקשר של האבא לכל העניין, לפחות הוא יוכל להעביר את הכול לורוניקה לחקירה וגם עדיין אבא שלו בצללים עוזר
אבל 24 שעות שמירה???? בדקות האחרונות של הפרק הבריחה נראתה כמתרחקת יותר ויותר בכל שנייה שעברה! המפתח, לינק ושלא נדבר על ב******* שהלשין לבאליק, איך הם יוצאים מזה???? והמבאס שצריך לחכות שבועיים כדי לדעת
לסיכום- פרק ענק!!!!!!!!!!!!!!!

Prok

New member
הרגע סיימתי לראות את 18+19 ../images/Emo58.gif

ואני גם עם פה פעור. זה פאקינג מותח! בקשר לניק, מהתחלה ידעתי שזה טוב מדי, חשדתי שהוא מתחזה (
) והמלשן.. פעם אחת מלשן - תמיד מלשן. (פילוסופיה בשקל
) פרק ענק, אין מה להגיד.

לא קראתי את ההודעה כי אני בשלבי

הורדה של הפרק אבל מה שכן כדאי שזה יהיה פרק טוב!! עבדתי על להוריד אותו משהו כמו 5 שעות!!

../images/Emo58.gif פרק 18 OMG!!!! ../images/Emo58.gif

בהתחלה היה קצת משעמם... אהבתי שהכנופיה של השחור (עדיין לא קלטתי את השם שלו) קרעה לו את הצורה (בכל זאת הוא נטש אותם, מה הוא חשב שהם יתנו לו, חיבוק כהוקרת תודה?) למרות שלדעתי הוא אחד השחקנים הטובים בסדרה ונראה לא רע בכלל.... זה שניק מאנייק קלטתי עליו מההתחלה לא היה לי ספק בזה הרי כולם שם מאנייקים באיזשהו אופן ולרגע חשבתי שקלרמן יחליט לשים זין על השירות החשאי ויעזור ללינקולן אבל מהר מאוד גיליתי שזה לא יקרה... אהה והמשוגע הזה עושה לי חלחלה כשאני רואה אותו המשחק קלפים היה יפה לאללה והסוףףףףףף OH MY GOD איך אני יחזיק מעמד עד פרק 19 עכשיו?!?

AmPm

New member
תגידו לי פיספסתי משהו ???

מה פרק 19 ??? איך כבר ראיתם אותו ???

Prok

New member
לפני כשבועיים-שלוש נפרץ פרק.

כאמור, הפרק היה אמור להיות 18, אך התגלה כ19. שמרתי אותו וראיתי אותו ישר אחרי ה18. שווה

y a e l s

New member
../images/Emo58.gif

כול הסיפור עם בליק והחור חייב להיות צעד טקטי של מייקל, פשוט חייב! לא יכול להיות שהוא כול כך מטומטם! נכון? אוף.......... אבל אך זה מסתדר לו?

huxy

New member
../images/Emo58.gifפרק 19, העניין הוא ש..

טווינר בשיחה עם מייקל פנה רגש ואיך אפשר לא לרחם עליו עם כל מה שעובר עליו שם בכלא, מייקל כבר ידוע כמרגיש שחייב לעזור לכל מי שבצרה, אני מאד מקווה שמתחבא מאחורנית צעד טקטי של מייקל .... יש לך רעיונות אלו?

V a m p

New member
../images/Emo58.gif לא נראה לי

אולי הוא רוצה לעזור לכולם אבל לדפוק את עצמו בדרך? פרק הבא באליק מגלה את החור בתא של מייקל וזהו, הלך עליו, אבל בטוח הוא יצא מזה איכשהו. ולמה אבא של לינקלן לא הרג את הסוכן הזה, אני שונא אותו

y a e l s

New member
../images/Emo58.gifאוף!

ראיתי את הפרק שוב. בהתחלה חשבתי שקודם היתה הסצנה במרפאה שבה החליפו את המנעול ואחכ הוא סיפר לטווינר, ולכן כשנדפקה לו התוכנית הוא הגה רעיון חדש. אבל זה הפוך. ככה שלא היתה לו שום סיבה לספר לטווינר מלבד הצורך שלו לעזור לאנשים, הרי כול התוכנית כבר היתה מושלמת.. לצערי עכשיו זה כבר נראה לי יותר כמו סינדרום אבודים AKA "היי! יש לנו רייטינג גבוה, אז אולי נסבך את העלילה קצת הרבה יותר ממה שהתכוונו, נקווה שהצופים ישכחו ששם הסידרה הוא PRISON BREAK ונצלם עוד איזה שמונה עונות בכלא?" אני כול כך מקווה שאני טועה...

colilon

New member
הא?

למה אנשים ממשיכים לטעון שאבודים מתדרדרת והכותבים שחצנים מתנשאים שסתם מגחכים על כולם?! דבר שני, הסדרה ממש לא בכיוון הזה... אנשים לא סבלניים זה מטריף, חכו קצת אולי הכול יסתדר איכשהו, אולי בכול זאת יסתבך... אולי הפ יצליחו לברוח בכלל רק בפרק 5 של עונה 2... מה אכפת לכם... תראו את הפרק ותהנו ממנו, תהנו מכול דקה שאתה צופים בסדרה הנפלאה הזו... זה כמו בריצה, אם תחשוב על סוף המסלול כול הזמן אתה תתעיף בגלל שהוא רק יראה יותר ויותר רחוק, אבל אם תתרכז בכול צעד שלך, ותשים לב לדרך שבה אתה צועד כרגע ולא לסוף, אתה לא תשים לב והסוף יגיע... תהנו מהרגע ותהיו סבלניים!

fire storm

New member
../images/Emo58.gif מה שאני חושב...

זה עוד חלק בתוכנית שלו. הוא עשה את זה בגלל אברוצי ובגלל הבנדוד של סוקרה. זה כבר 2 אנשים נוספים, כשכל הזמן התוכנית מסתבכת יותר ויותר, אז מה העניין- יש למייקל את כל הפלג גוף העליון בתור מפה. אין קטע אחד שם שמקועקע[ככה כותבים?] ללא סיבה, אין שם סתם ציורים יפים. מייקל השתמש אולי רק ב15% מהמפה הזאת. אני משער שחלק מהתוכנית שלו עכשיו עברה לצינוק, עכשיו הדבר שהכי מעניין אותי- מתי העונה השנייה[מי שלא יודע כבר חתמו עליה], ומה יעשו בה לעזאזעל?! האם סדרת המתח המעולה תהפוך לסדרת פעולה ומנוסה מהחוק?

SHNI23

New member
אני כמעט סגורה על זה שמייקל

עשה פה איזושהיא תחבולה כי אין מצב שהוא היה מסגיר את עצמו ככה אין שום סיכוי שבעולם הסדרה כתובה חכם מידי בשביל זה

CheNit89

New member
[ספויילר] פרק 19

לא מצאתי את הסמיילי חחח :ם איך הפרק מתחיל? כשרואים את לינקולן שוכב ליד משאית בשטח פתוח?

Hatotah1

New member
כן

ופרק עננננננננננננננננננק! כבר אמרו פה הכל, אז אני לא ארחיב.

מישהו יכול להסביר לי אולי ולאט

מה העניין עם אבא שלהם ועם זה שהוא עזב אותם בילדות ושהוא קשור לכל הקטע שרוצים להוציא את לינקולן להורג? לא הבנתי כל כך תקטע... תודה

118+119(ספויילרים) רשמים שלי../images/Emo13.gif

משום מה כל הזמן אני אוהבת פרק אחר יותר. קודם כל פרק 7 היה הכי, א"כ עברתי ל14 , ל16 ועכשיו 19 לוקח בענק. פרק 18 היה בעיניי ההכנה לפרק 19. שני הפרקים האלה לדעתי, חובה לראותם זה אחר זה..... אז מזל שאת פרק 19 היה קל לאתר
גרי הזה, עוד מהרגע שהוא גנב למייקל את השעון רציתי שיכניסו לו וסוף כל סוף זה הגיע. אהבתי את שיתוף הפעולה בין טי-בג לחייל במי'ל ( תזכירו לי את השם בבקשה
). בכלל טי-באג עשה את הפרק מבחינתי עם משחק הקלפים שלו והמבטא הדרומי המושלם שלו ( אגב, זה משחק או שהוא באמת דרומי? כי אם לא הוא עושה אחלה מבטא
). פרק 19 זה היה פרק
על ההתחלה ג'ון
ג'ון חוזר... וטי-באג כמעט עושה במכנסיים. מתאים לג'וני מארינס ונשמתי בהקלה שהוא לא כזה ג'יזס beliver after all הוא רק מתי שנוח לו. מה שכן הוא נתן משמעות חדשה ליהודה איש קריות בעזרת ניק הנקניק. שהוא יוותר על פיבנצ'ה כ"כ מהר??? זה לא אברוצי שאנחנו הכרנו. מייקל
ושרה.... ואווו איזה ניצוצות ממש מופע יום העצמאות. אבל, זאתי יפה יפה, ולא טיפשה בכלל. אולי זה בזכות שהיא ג'ינג'ית ולא בלונד|. לינק באמת גבר גבר- שיחק אותה בגדול. סוף כל סוף התבהרו לי כמה דברים. טווינר אחחחחח טווינר.... משהו באמת מסריח. או, שמייקל תיכנן משהו, או שהם תיכננו ביחד.... ואם לא אז אני מאחלת לו שיאכל סלט אבוקדו טוב טוב מאחור לכל ימי חייו. ואחרון חביב... הסצנה עם בליק בסוף
גדולה.... המבט אומר הכל.... יאללה עד שפרק 20 יגיע....

למעלה