117

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif 117

אז דאנקן הוא הרוצח? לא ממש הבנתי לפי סוף הפרק אם זו הוכחה או השערה.. מה שכן כל החשדות הובילו אליו אבל וזה היה קצת ברור מידי שזה הוא בגלל זה לא חשבתי שזה באמת הוא...

geniusblonde

New member
../images/Emo58.gifלפי מה שהבנתי

זאת הייתה השערה בלבד. אבל היה פרק מצויין לא?!? אהבתי את כל הקטעים שורוניקה מדמיינת איך הרצח קרה, במיוחד זה שרואים בו את וויביל בלי חולצה, יאמ... וגם אהבתי את זה שורוניקה ואבא שלה עבדו ביחד בשביל לנסות לפתור את תעלומת הרצח, קית' היה ממש מגניב שהוא לא כעס על זה שהיא המשיכה לחקור את המקרה של לילי! וגם ממש אהבתי שורוניקה לא לקחה את הכסף מלוגן! זוכרים בפרק בתחילת העונה שהיא אמרה שהיא לא לוקחת כסף מחברים שלה? זה אומר שהיא מחשיבה גם את לוגן בזה!

תתש

New member
../images/Emo58.gif 1x17

איזה קטע חזק עם דנקן בסוף. חבל אם דנקן יהיה הרוצח כי זה קצת מאכזב שלילי נרצחה רק כי היה לו התקף ולא בגלל הסיכוי שורוניקה היא הבת של ג'ייק. זה היה ממש מתסכל לראות בסוף שהבת של אייבל ברחה, אבל זה מוזר כי רק התמונה של לילי במצלמה של הרמזור אמורה להספיק לפתיחת התיק מחדש. הפרק הזה חיזק את התחושה שורוניקה היא הבת של ג'ייק כי למה דנקן יחנוק את אבא שלו בשבוע שהוא וורוניקה נפרדו אלא אם ג'ייק לאסיפר לו שוורוניקה היא אחותו, ובכלל שלוגן חשף את הפרט הזה האם הוא יעזור לורוניקה בחקירה?

../images/Emo58.gif- אמא'לה!

טוב, אני אתחיל מההתחלה, ואז אני אגיע לקריאת הפחד: הפרק התנהל די בסדר. אהבתי את העניין שבסוף שילמו לעדה כדי שלא תתן עדות, והיא הסכימה. פשוט נטשה את אבא שלה.
בקיצור- היה נחמד. אהבתי את זה שהראו את האפשרויות, איך כל אחד מבני משפחת קיין היה יכול לרצוח את לילי, ולהסתיר את זה. כמובן, את האפשרויות רציחה של האמא והאבא שמו באמצע הפרק, ואת האפשרות שדנקן רצח אותה- בסופו. זה היה ממש מזעזע. כשהוא בא אליה עם קורה ופשוט מרביץ לה בראש- זה ממש נראה כמו סרט רציחה, וזה היה ממש מפחיד. ממש הבטן שלי התהפכה! (ואני לא מפחד מקטעים כמו אלה). עכשיו ורוניקה חושדת בדנקן- וזה סבבה. אבל למה שהוא לעזאזל יירצח אותה? יש התקפים, וזה מובן. אבל פתאום הוא קם על הבוקר, ואמר: "אני ארצח את לילי בצורה כל-כך מזוויעה שתגרום לבטן של בנדהלה להתהפך?". לא. הוא לא. אבל בכל מקרה- אני עדיין רועד בכיסא. כולה קטע של 12 שניות, ואני משקשק. אבל בסה"כ נחמד. לא יותר מדי עלילה, קצת חוזר על עצמו ("שנה וחצי עברה מאז שראיתי את לילי.. בלה בלה בלה.."), אבל סוף סוף הראו לנו את האפשרויות איך לילי יכלה להירצח, וזה היה מעניין.

../images/Emo58.gif פרק 17

קודם כל וואו! הפרק שכב לי כבר שלושה ימים ושכחתי לראות אותו רק עכשיונזכרתי שיש לי . איזה מפחיד כל האופציות של הרצח . ואגב שורוניקה דמיינה את ליל ולילי אמרה לה לא לחשוד בהורים שלה אז ורוניקה שאלה "אז מי עשה את זה " ואז לילי עשתה כזה עם הראש ואז דאנקן בא שזה מעיד [הרי זה תמיד ככה] שהוא הרוצח. חוצ מזה פרקים שעברו לילי באה אליו ואמרה לו "כבר הספקת לשכוח אותי אח יקר?" והוא ממש נלחצ ולקח כדורים. בכל מקרה דנקן רצח את לילי מאכזב אבל אין מה לעשות. ואגב זה דיי ברור שאבא של רווניקה זה ג'ק קיין .. פרק מהמם מפחיד אבל חבל על הזמן ! כל הפרק הייתי במתח !

למעלה