112 - The Christmas Show

Girl Afraid

New member
../images/Emo58.gif 112 - The Christmas Show

ממש מהמם. פרק כריסמס קלאסי, עשוי היטב, מצוין. מאט אומר את ה previously on studio 60. אני כל כך אוהבת אותו, הוא כזה מהמם בפרק הזה! אני אתחיל דווקא מהסוף. המחווה לניו-אורלינס הייתה נורא מרגשת, וכל כך במקום. בלי ששמנו לב, סורקין הכניס לנו כריסמס ספיריט, וכמו שאמרתי בתחילת ההודעה, עשה את זה מעולה. מאט נישק את הארייט!!! משום מקום! ואיזו נשיקה זאת הייתה... סופסוף נשיקה מעולה על המסך שלנו. בקרוב אצל ג'ורדני... ג'ורדן לא מפסיקה לבלוס כל הפרק - גדול!!! איזה מעולה היא, אני נופלת ממנה כל פעם מחדש. בסוף כשדני מתוודה על אהבתו והיא עם פה מלא... קטע מעולה, מעולה! כמו שאמרתי, הקטע של הבא של התינוק די סתמי, אבל כבר זה היה די ברור שזה לא יהיה דני. לא האבא הביולוגי שלו, לפחות. עוד הופעת ענק של ג'ק רודולף. הוא כזה גבר! לא מוכן להתפשר, לא מוכן להתקפל. כל הכבוד לו. כל כך רציתי לחבק אותו כשהוא בא להתפטר. ומה הקטע? סיימון לא הומו? לוסי מזכירה לי את אליענה בקייר. סוזן מעולה, יש לה תגובות מצחיקות. ומאט הכי בייב שיש! קדימה, לראות!

111../images/Emo58.gif ה- פרק!!!!!!!!!!!!!!!

טוב בדרך כלל אני לא הגבתי כל כך על הפרקים אבל על הפרק הזה אני חייבת... קודם כל הפרק הזה הזכיר לי מחדש כמה שאני אוהבת את מתיו! הוא היה מדהים.. הפרק היה מצחיק ודרמתי.. סוף סוף נהנתי קצת מההומור =] שג'ורדן דוחפת אוכל.. וכל המשפטים המצחיקים בין מאט לדני.. מעניין מי באמת האבא של התינוק... אבל קצת מוזר שפתאום עשו שדני מתאהב בה..היו צריכים לתת לזה עוד זמן ולהיות לזה מן "תכליך הכנה" לקראת זה.. ולא ישר שהוא יתאהב בה! אבל סבבה..זה יפה והם חמודים ואני מחכה לראות את ההמשך. שמחתי שהנשיקה בין מאט להארייט לא הייתה עוד רגע קיטשי עם מוזיקת קריסמס ככה בסוף הפרק שתגרום לכולם להגיד "אווווווווו"..או מין סוג של כל סצנה אמריקאית..והיא הייתה דווקא ככה "בדרך אגב" באמצע הפרק שתכלס אף אחד לא ציפה שזה יקרה באותו הרגע.. אם כבר מאט אלבי הוא יהודי היה אפשר להזכיר ככה קצת את חנוכה ולא רק את קריסמס ..לא נורא בקיצור אם עד עכשיו היו לי ספקות הכי קטנות בקשר לסדרה,הפרק הזה עשה אותה לשלמות :)

darklighter

New member
1.11../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרקקקק מעולההההה!!!!!! בהחלט ה-פרק של העונה! אהבתי את הקטעים עם ג'ורדן ודני בבדיקת אולטרסאונד...איזה חמודים הם
התבאסתי שדני הוא לא האבא אלא החרא ההוא... מאט חמוד כרגיל... הקטע עם הכריסטמס ספיריט לא ממש אופייני לו בלי קשר ליהודי או לא...אבל בקטנה... הנשיקה של הארייט ומאט הייתה ענקית!!!!!!!!! אהבתי!!!!!!1 ואהבתי איך שהיא הייתה בשוק כזה Im Matt...Harriette
וגם הקטע עם ההוא שפוצץ את האגוז קוקוס בשולחן והשולחן נשבר לשניים והכל נפל לאמצע מסודר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נפלתי מהכיסא מרוב צחוק

buffgirl

New member
וואו, אחד הפרקים הטובים!../images/Emo58.gif112

איפה להתחיל? הנשיקה של מאט והארייט? היא היתה פשוט טובה. הוא פשוט בא אליה ונישק אותה והיא נראתה ממש כיף
לא היה יותר מידי קיטש, ועוד שהארייט מתבלבלת אח"כ בשידור חי? ענק
דני, אוי דני, עשה לי ילד ומהר. בהתחלה לא אהבתי כל כך את הדמות, בעיקר כי היו לה שתי מיל םוחצי בכל פרק, אבל עכשיו זה לגמרי היה הפרק שלו והוא היה כזה חמוד! איך שהוא היחיד שהוא לא הבעל/אבא של התינוק במרפאה, ושהוא אומר לה שהוא שם בשבילה, רק מרחוק כי these things make him quizy
, כשהוא עונה במקום ג'ורדן לשאלות של הרופא וצוחק על האקס שלה, וכמובן הציטוט:
Danny: "We're having a baby?" Jordan: "*I'm* having a baby." Danny: "Relax, you'll be involved."​
|סגידה|
בכלל, הפרק הזה היה ממש מצחיק משעשע. קשה לי להבין למה דווקא מאט רצה את כל הקריסמס ספיריט, אבל ניחא. כשהוא מגלה שדני אוהב את ג'ורן ואומר כל הזמן say it! say it! ואז דני דופק את הראש בשולחן
ענק. זה אחד מהפרקים האלו שאני יודעת שאני פשוט אצפה בהם פעם אחר פעם אחר פעם. באמת פרק מעולה ושהיה לי ממש כיף לצפות בו. דני

למעלה