107

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 107

אניל א מאמינה שעדיין לא פתחו על הפרק הזה דיון, אבל אני פשוט חייבת להגיד שידעתי שיש סיבה שאני אוהבת את הסידרה הזו ועכשיו הזכירו לי בדיוק מהי. הרבה פרקים כפולים הם רק פרקים בעלי המשך עלילתי ישיר, או פרקים ממש ארוכים שמשודרים אחד אחרי השני בטלוויזיה, אבל לפי דעתי הפרקים הכפולים הכי טובים הם בדיוק הפרקים האלו, הפרקים שאחד מהם הוא הקדמה לשני. ובכל מקרה, גם בלי החלק השני, שאני לא יכולה כבר לחכות לשבוע הבא כדי לראות אותו, הפרק הזה היה מצויין. הוא נגע בכמה נקודות חשובות, שחלקן אפילו אקטואליות בישראל, כמו העניין ההומו-לסבי. אני עוקבת במשך שבועיים כל יום אחרי מה שקורא בנוגע למצעד הגאווה שיתרחש ביום שישי בירושלים והנושא כבר התרחב ועכשיו זה לא רק ההומואים והלסביות "כנגד" הסטרייטים, אלא גם החרדים והדתיים מול החילוניים, והיחס לתורה. הפרק הזה מדבר בדיוק על הדברים האלו, על הנוצרים שמאמינים בישו והולכים עם זה עד הסוף ועל האנשים שלא מאמינים בו ולא אכפת להם לצחוק עליו. הפרק היה ממש יפה לדעתי ונגע בנקודות חשובות, סורקין לא פוחד להראות את שני צידי המתרס כשהוא מלהק את ג'ון גודמן הנהדר לתפקיד השופט הדרומי. בסוף הפרק סיימון אומר לטום להגיד לשוטר למה הוא נסע מהר. לפי דעתי זה משהו שקשור לסיימון עצמו או לאיזה מצב חירום שקרה לו או לאחד מחברי הקאסט החארים, או מישהו שיקר להם. בכל מקרה, בטוח היתה סיבה טובה אם סיימון אמר את זה. אני מצפה מאוד לראות את הפרק הבא. הפרק הזה היה מאוד מעניין וחוץ מזה, טוב לראות שוב את כל הדמויות מדברות, פחות מאט והרייט, יותר כל השאר. דני
, ג'ק וג'ורדן-הלא-מעצבנת-יותר-מידי, טום
וסיימון. גם העלילה עם איש העסקים הסיני וביתו היתה מאוד משעשעת וברור שהם היו שם רק בשביל הקומיק ריליף, אבל הם היו מצויינים. הילדה מאוד חמודה, איך היא מתרגשת כשהיא מקבלת חתימה מטום ג'יטר
. בקיצור, אחד הפרקים הטובים.

Girl Afraid

New member
אאל"ט 7.8 מיליון

ואני נורא מצטערת שאני מונעת מכם את פניני החוכמה שלי, אולי בסופ"ש יהיה לי זמן לכתוב.

עלילה מעניינת

אבל כבד מידי.. הדיבורים כל כך מעייפים ולאט לאט אני מוצאת את עצמי לא מרוכזת בדיאלוגים שמה... אני לא יודעת אם זה בגלל שהם עמוסים במילים או שזה באנגלית ומדברים ממש מהר אז גם ככה קשה לעקוב למרות שיש לי אנגלית מעולה..אולי בכלל כתוביות בעברית או אפילו אנגלית זה הפיתרון.אבל אני חושבת שהסדרה צריכה להיות הרבה יותר קלילה עם קצת יותר הומור כמו הפרקים הראשונים יותר.

דיאלוגים חכמים זה מעולה אבל

שלא יהיה כבד מידי..קצת יותר הומור לא היה מזיק בפרק

buffgirl

New member
דווקא לדעתי הוא היה ממש מצחיק,

כמו במטוס שג'ק אומר לדני שג'ורדן מעוניינת לעצבן את הנוצרים השמרנים כמעט כמו שמאט רוצה ודני קוטע אותו ואומר שזה לא נכון, וחושבים שפה זהיגמר אבל הוא ממשיך ואומר שאף אחד לא רוצה לעשות את זה יותר ממאט. חוץ מזה, חצי מהמשפטים של תום היו די משעשעים וגם כל הסיטואציה. אני נהנתי מאוד לא מצאתי אותו כבד בכלל.

מסכימה

פרק טוב, וזה באמת נחמד שהוא מהווה מעין "פרומו" ארוך לפרק הבא. אני חושבת שהשילוב של האקטואליה בסדרה עם החומר ה"בדיוני" הם מה שעושים אותה לכל כך טובה. אהרון סורקין מעלה בפני הצופה נושאים חשובים יחד עם מערכות יחסים, הומור, שנינות וכמובן תסריט מצויין- שילוב מנצח בהחלט. מצפה לפרק הבא, כמו תמיד

tooly81

New member
היום היה 108

אם מישהו היה כל כך זריז וכבר תרגם הרווחת

למעלה