1006 - Manbearpig

richter

New member
../images/Emo58.gif 1006 - Manbearpig ../images/Emo58.gif

This week on South Park: Manbearpig The boys are trapped in a cave and Cartman finds treasure.​

Doronko1

New member
כנסו

כל משקשור לבנים (קייל , סטאן , קני, קראטמן ) הוא הולך להיות פרק טוב .. למשל הפרק משבוע שעבר עם Towelie היה חלש בגלל שהבנים לא היו מעורבים ... רוצים לדעת החוסר בפרקים לא מצחיקים : זה בגלל שאין את הבנים וקרטמן לא מעורב זהו .... בגלל זה

AmitNHB

New member
אז תסביר לי את 1001 בבקשה...

עזוב, זה לא קשור למי מופיע ומי לא. זה קשור לרעיונות שנגמרים למאט וטריי. אי אפשר לדעת, אולי יהיה פרק טוב. בסה"ך העונות האחרונות מתאפיינות בחוסר יציבות, אבל היו גם פרקים טובים ואפילו מעולים, אז נחכה ונראה.

positive energy

New member
לדעתי 1001 היה טוב

אבל אתה צודק, מאז עונה 7 זה נראה כאילו יש סיכוי של 50/50 שהפרק יהיה טוב

uchimata

New member
איך את מעיז להגיד משהו כזה?

מאיפה את מפליצים את כל השטויות האלה הפרק עם אופרה היה לא טוב ? תגיד מה קורה לכם זה לא שנגמרים למאט וטריי הרעיונות זה פשוט שנגמר לכם חוש ההומור הרעיון עם מינצ'י וגארי זה פשוט אחד הרעיונות הכי גאוניים ומצחיקים שלהם עדין שאני הולך בשכבה אומר למישהו מינצ'י כולם צוחקים

AmitNHB

New member
מה אני אגיד לך... על טעם ועל ריח...

אם פלוצים, קקה ואיברי מין מצחיקים אותך, תהנה... עוד להגיד שזה גאוני... וואו !

richter

New member
טוב אז יצא לי לראות את 1005 היום

והפרק באמת היה לא משהו, אפשר לספור על יד אחת את מספר הפעמים שצחקתי..

uchimata

New member
וואו

אתה בכלל ראית את סאות פארק בעונות הראשונות...בדיחות פיפי קקי יכולות להיות לא פחות שנונות מבדיחות "רגילות" והקטע עם אופרה..זה פשוט חזק אולי אין לך הומור סאות פארקי אמיתי כי הפרק עם אופרה זה היה הכי בסגנון של הסדרה

BrightDarkness

New member
את חב"ס רציני...

תגיד עכשיו לכל חברי הפורום פה שמעריצים את סאוץ'פארק לא פחות ממך שאין להם הומור סאות'פארקי...סלח לי אדוני...אתה חב"ס...

uchimata

New member
אוקיי

אם אתם חושבים שהפרק האחרון עם טאולי היה חלש כנראה שאין לכם הומור נכון לסאות פארק אולי איבדתם אותו באמצע או משהו לא יודע כי הרי כל הקטע בסאות שהם פשוט "מחרבנים" על כולם(גם מילולית) הם פשוט יכולים מה שהם רוצים מתי שהם רוצים,שוברים את הפוליטי-קורקטיות שיש בטלוויזיה האמריקאית עם זה שאסור לצחוק על שחורים יהודים ומוחמד או כל שטות אחרת

BrightDarkness

New member
אהם ../images/Emo58.gif

טוסיק ופות מדברים במשך חצי שעה?! זה מה שמצחיק!? זה מה שמגניב אותך??...עזוב אותך מילא היו עושים רק את הקטע הראשון שמינג'י מתבכיין שהיא לא משחקת בו מילא. אבל הם המשיכו ומרחו את זה עם בדיחות ברמה של כיתה ז'.. מי אתה שתגיד לאנשים פה שאין להם הומור נכון לסאות'פארק? תאמין לי לא מעט מחברי הפורום פה ראו את כל העונות ויודעים על מה הם מדברים..ותאמין לי שלא מעט אנשים טוענים שחלה ירידה משמעותית ברמת הבדיחות של מאט וטרי בעונה הזו.. השינוי הזה לא חל בהומור פה של אף אחד, הוא חל ברמת הכתיבה של היוצרים, אנשים פה פשוט לא ממש אוהבים את השינוי הזה לעומתך..אז אין להם הומור כביכול "סאות פארקי"?

AmitNHB

New member
אני את העונות הראשונות ראיתי עוד ב

97 על קבצי RAM באיכות מעפנה, אבל אם פרקים כמו האחרון זה ההומור האמיתי של SP, אז נכון, אין לי הומור כזה. אני צוחק מבדיחות עם פאנץ', קטעים עם שנינות, ולא מרצף אוילי של שטויות לא קשורות. אירוני קצת שזו בדיוק הייתה הביקורת של SP על FAMILY GUY לפני שני פרקים ? בדיחות פיפי קקי יכולות להיות לא פחות שנונות מבדיחות "רגילות". עם זה אנימסכים, רק שהבדיחות פיפי קקי בפרק הקודם לא היו כאלה.

richter

New member
תקציר קצת יותר ארוך

The boys' lives are in danger when they're trapped in the Cave of the Winds in an all-new episode of "South Park" premiering Wednesday, April 26 at 10:00 P.M. on Comedy Central While searching for a way out of the cave, Cartman discovers treasure in an all-new episode of “South Park” titled “Manbearpig” premiering Wednesday, April 26 at 10 p.m. on Comedy Central. After the cave-in, all the exits are blocked off and Stan, Kyle, Kenny and Cartman are all alone. Only one person knows they’re trapped under all the debris and he’s not telling. Cartman‘s only thought is how to get the treasure out without sharing it with the rest of the boys.​

MetalSinagouge

New member
מסכים.

אהבתי את הקטע שבו קרטמן גילה על האוצר, והוא בקושי הצליח לדבר. Are You Cereal?

למעלה