05X01, 05X02

ronre

New member
../images/Emo58.gif 05X01, 05X02

למי שראה את שני הפרקים הראשונים של העונה החמישית, שאלה: נראה לכם שרות' כבר לא שונאת את ברנדה, כפי שנייט אומר? לדעתי, לא משנה מה, רות' ממשיכה להרגיש לא נוח ליד ברנדה. אני לא יודע אם היא ממש "שונאת" אותה, אבל בטח שלא מרגישה איתה בנוח... מה דעתכם?

Jane Locke

New member
לפי דעתי זה יהיה נס אם יענו לך פה

אנשים חוץ ממני... לגבי השאלה, בלה בלה בלה ברנדה, בלה בלה... כפרה על רות. ברז'נה

רינת4

New member
תיכף אני רואה את הפרק השני

ואז בכלל אני אוכל להיבנס להודעה שלך ולקרוא אותה...

רינת4

New member
../images/Emo58.gif502 + תשובה

אני לא בטוחה שרות לא סובלת את ברנדה. לדעתי דווקא ההיפך. הרי היה את הרגע הזה בעונה 2 אני חושבת שהיא אמרה לה שהיא מעריצה אותה. בכל מקרה, ברנדה היא כבר לא אישיו אצל רות מכיון שיש לה דברים אחרים להתמודד איתם. אני לא מבינה: הילדים שלה כל כך שקועים בתוך עצמם ולא רואים מה קורה לה אין בכלל קטעים שלה עם כל המשפחה. זה נורא מעציב אותי. ריקו האהבל הזה לא קולט רמזים. זה היה כל כך ברור שהיא מנפנפת אותו. אם הם ניסו להנחית עלינו את ההפתעה הזו, הם לא ממש הצליחו. בקשר לבילי: כל כך עצוב לי לראות אותו במצב הזה. אני גם מצטרפת ומקווה שיעצרו את החירפון בזמן. ההתחלה של הפרק הייתה יפיפיה. החלום של דיויד היה כל כך מצחיק! אבל שאר הפרק ובמיוחד הסוף שלו היה די מדכא...

ronre

New member
../images/Emo58.gif לדעתי,

הקטע עם ריקו לא היה בשביל להפתיע אותנו. אני חושב שרצו להראות לנו כמה שריקו הוא ילדון תמים, שלא מבין שום דבר מהחיים שלו. בקיצור, להראות לנו שהוא כאילו מתחיל ממש הכל מהתחלה. בתכל'ס, אין לו שום ניסיון בקשר חוץ מעם ונסה. הם הכירו כשהיו מאוד צעירים, והוא לא ממש יודע לקרוא נשים בצורה הכי טובה בעולם... לגבי רות', אני ממש מרחם עליה. כפרה עליה. מסכנה שלי. לא מגיע לה כל החרא שהיא אוכלת עכשיו.

רינת4

New member
עוד משהו לגבי ריקו ../images/Emo58.gif502

אני רק חייבת לציין שהוא ממש אבל ממש עיצבן אותי כשהוא אמר לוונסה שמה שמה מתה. אני יכולה להבין אותו כי הוא הרגיש מושפל. על זה אני אפילו סולחת ואומרת שזה מן שקר לבן. אבל הצורה שבה הוא ניצל את זה בסוף ממש עיצבנה אותי. לא שזה הפתיע אותי אבל זה כן עיצבן אותי מאוד.

ronre

New member
האמת היא (ספויילר!!)

אני לא ממש מייחס חשיבות לריקו כשאני צופה בסדרה. הוא לא ממש מעניין אותי, אבל כן, אני מסכים איתך לגבי כך שהוא לא התנהג בצורה הכי הולמת בקטע עם ונסה. אני מה זה מקווה שהעונה הולכת להשתפר בקרוב. לא שהיא התחילה כזה גרוע, אבל אני רוצה קצת יותר פלפל, כמו בשתי העונות הראשונות והמצוינות!

benjo11

New member
ספוליר עונה 5X1,2 ....האמת היא ש...

האמת היא שרק קו העלילה של רות' וג'ורג' התחיל מעניין העונה... המשחק המדויק של רות', האיפוק שמאחורי מסתתרת לבה רותחת, זה אמנם אנחנו די רגילים מהדמות אך היא עושה זאת מפלא עד שהיא מתפרקת... כל שאר העלילות נטחנות לשווא, זה פשוט עצוב שפונים שוב לשיגעון של בילי, לשעמום האינסופי שהוא נייט, למנסה להיות בסדר למרות אמאולא הולך לה שהיא ברנדה...מקווה שישתפר בקרוב. אולי ירידה לטובת עלייה. אני לא אומר שהתחיל גרוע, פשוט יכל להיות יותר טוב.. נראה את פרק שלוש בקרוב (אתרי ביטרונט ארורים!) בן

למעלה