תזכורות

gal06

New member
../images/Emo58.gifתזכורות

האם המלומד בטירה ...לא זוכרת את שמו עיוור באמת או שלרגע היה נדמה לי שהוא רואה מצויין? האם הזכירו שוב את טישה בספרים הבאים ....לא נראה לי אבל אולי בכל זאת... האם שורפים את וינטרפול במשחקי הכס או בספר הבא? תודה :) ומה לעזאזל קורה עם הזאבים , פשוט העלימו אותם בסדרה ממש מעצבן!!!

gal06

New member
../images/Emo58.gifאביר הקרנפים ...נעלמתה?

מי חתך לג'ימי את היד? חוץ מהשאלות למעלה ...חחחחחחחחחחחחחחח, אני לא זוכרת כלום !!!

חשבתי שזו שאלה שבאה על סדרת הטלוויזיה. ספוילר

יכול להיות ששאלת אם אאימון עיוור, בגלל שלאחר שסטאניס שלף את בא אור וסאם תיאר אותה, אמר אאימון: כן. עכשיו אני רואה אותה. חרב נוצצת ומלאה באור השמש, כה יפה למראה... בכל מקרה ענו לך על הכל. לא? והשם של זה שחתך לג'יים את היד הוא זולו השמן.

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo58.gifים

המלומד - אני מניח שהכוונה לאאמון. אני לא זוכר רמזים לכך שהוא רואה היטב בספרים. טישה - מוזכרת שוב בסוף סופת החרבות נפילת ווינטרפל - בעימות המלכים לדעתי, אבל אולי אני מתבלבל. בטוח שלא במשחקי הכס. היד של ג'יימי - זה היה אחד מה-Brave Companions של וארגו הוט, לא זוכר מי מהם.

is00

New member
מדויק.

בהנחה שאכן דיברת על אאימון בשאלה הראשונה שלך, כמובן. לגבי מי מ"הרעים האמיצים"... כל מה שכתוב זה "הדות'ראקי השמן" בחבורה.

CallMeCavanaugh

New member
פירוט ../images/Emo58.gif

אני מניח שהעניין הם המלומד היה ברור. טישה - בסוף סופת החרבות (הספר השלישי) טיריון מואשם ברצח ג'ופרי. יום לפני ההוצאה להורג ג'יימי מגיע לשחרר אותו מהכלא. בזמן שהם יוצאים מהצינוק, הם מדבר וג'יימי מספר שטישה בעצם לא הייתה זונה, והוא לא סיפר על זה לטיריון כל השנים כי טיווין הכריח אותו לשמור את העניין בסוד, כדי שטיריון ילמד לקח. מאוחר יותר ואריז מלווה את טיריון החוצה מהמערות, טיריון מגיע לחדר שהוא מזהה מהתיאורים ששמע כחדר שמוביל למגדל הימין. הוא עולה למגדל, הורג את שאי ואז מדבר על טיווין. הוא שואל אותו מה קרה עם טישה, וטיווין אומר שהוא פשוט שלח אותה משם, לא הרג אותה או משהו כזה. הוא קורא לה זונה, וטיריון הורג אותו. נפילת ווינטרפל - שוב, ברור. שאלת אם זה במשחקי הכס - זה לא. זה קורה לקראת הסוף של עימות המלכים - עכשיו שאני חושב על זה שוב אני יודע את זה בוודאות, כי הספר שבו ווינטרפל נחרבת מסתיים כשבראן יוצא מהקטקומבות ורואה את המקום הרוס, ובסוף סופת החרבות בראן נמצא רחוק משם. היד של ג'יימי - הרעים האמיצים הם חבורת שכירי חרב שמונהגים על ידי וארגו הוט. כשטיווין נסוג להארנהול הוא שלח אותם לשדוד ולבזוז בארצות הנהר. בסופו של דבר הם הגיעו בעצמם להארנהול, ואז שיתפו פעולה עם רוז בולטון כדי לאפשר לאנשי הצפון לכבוש את הטירה. עם הטירה תחת שלטונו של בולטון, הם הסתובבו באיזור והרגו תומכי לאניסטר שבהם נתקלו. הם מצאו את ג'יימי ובריין בדרכם לעיר הבירה, וכרתו לג'יימי את היד.

gal06

New member
אהההההההההההה- עכשיו הבנתי ..ובכל זאת

המלומד עיוור או לא?

בפי עצמם הם מכונים הרעים האמיצים

בפי כל הם נקראים מסכות הדמים. שאגוואל השוטה, פיג וטימאון, זולו השמן ואורסיוויק הנאמן, ספטון יוט וקיבורן. הם הדמויות המוזכרות. פספסתי מישהו ?

למעלה