ת'ורן פורסטר

Mikel20

New member
../images/Emo58.gif ת'ורן פורסטר

האם ת'ורן הופך להיות הבחור הרע של הסידרה??? לפחות ככה זה נראה עכשיו - למי שלא שמע ת'ורן שלנו עבר לספקטרה, גנב את העיצובים החדשים של פורסטר ומציג אותם כשלו בתצוגת אופנה שזוכה להצלחה ונקראת "ספקטרה - תחת הנהגתו של ת'ורן פורסטר"! ושימו לב לזה, כאשר על המסלול עולה גולת הכותרת, או כמו שאוהבים לקרוא לה בסידרה ה SHOW STOPPER נחשו איזה שיר מתנגן ברקע ובדיוק כשרידג' מגיע לשם??? השיר Unforgettable השיר שכ"כ מזוהה עם ברוק ורידג'
כ"כ רע מצידו - וזה ממשיך בכך שאחרי התצוגה הוא זורק את כל המשפחה שבאה להבין מה קורה לו? הוא קורא לאבטחה ומורה להם לסלק את כולם מהבניין!!
הקרב בעיצומו ונראה שמישהו כאן משנה את עורו - סוף סוף בראד בל נותן קצת אופי לדמות של ת'ורן! יאללה שיהיה ה"שילה" הבא

SupeRonit

New member
הללויה .. איזה כיף-רק שהוא לא יתקפל

ויחזור עם הזנב בין הרגליים (ע"ע סטפני שמשנה את יחסה ועורה כלפי ברוק כל הריון והריון
)

NarihS

New member
יאאא מגניב!!!

העיקר לראות סוף סוף את ת'ורן בתפקיד משמעותי!!! וואי אני מתה כבר שהפרקים האלה יגיעו!!

Guy K

New member
אני בדיוק רואה את זה

בינתים עוד לא הגענו ל Unforgetable. ג'קי המצחיקה יושבת בתצוגת האופנה של ספקטרה ומגלה שהעיצובים של ספקטרה גנובים - ורצה החוצה להרים טלפון לאריק פורסטר. מה נסגר איתה? ממתי אכפת לה מפורסטר?

Guy K

New member
מצחיק

היה אחלא פרק ובאמת היה מגניב לראות את ת'ורן מפתח קצת אופי. בכל מקרה הפרק נגמר בזה שרידג' קופץ על ת'ורן וצורח עליו שהוא ישלם ביוקר על הדגמים שגנב - עניין האבטחה יופיע אולי בפרק של מחר.

S c a r l e t t

New member
מגניב

נשמע שמחכים לנו אחלה פרקים, סופסוף תורן מפתח אופי, הגיע הזמן שהדמות שלו תקבל סיפור מרכזי

לינה18

New member
נשמע מגניב! אני מתה כבר לראות!

זה מצויין שנותנים לת'ורן גם כן להיות "רע" לתקופה מסויימת, כי זה יהפוך את הדמות שלו ליותר מעניינת. וחוץ מזה הקטע של לשים דווקא את "Unforgettable" ברקע-איזה רעיון מדהים! רק שאני לא הכי אוהבת את הרעיון שהוא יזכה לכזאת הצלחה בזכות עיצובים של פורסטר. למה שלא יזמין את אמבר לחברה ויזכה להצלחה בזכות עיצובים מקוריים שלה?

Mikel20

New member
את לא היחידה

בכל הפורומים שאני קורא כולם מגיבים בשמחה שהוא סוף סוף נוקם במשפחה שלו אבל אף אחד לא מרוצה מהדרך שבא הוא עושה את זה, כולם היו מעדיפים שהוא היה מצליח בזכות עצמו ובזכות עיצובים מקוריים למשל של אמבר או פלישיה (היא מעצבת למקרה שמישהו שכח) ויש כאלה שטוענים שאפילו הסיפור הזה זה סוג של מיחזור כי תאכלס מה חדש? ספקטרה גונבת לפורסטר עיצובים, ראינו את זה כבר מאות פעמים בסידרה, נקווה שיהיה סיבוך לעלילה הזאת שלא תשאיר אותנו עם טעם של עוד סיפור ממוחזר.

Guy K

New member
בדיוק

באמת הגיע הזמן שת'ורן יתנקם בקרציות הפורסטריות האלו. אמ'מה, איזה מין דבר אדיוטי זה להעתיק את הדגמים שלהם ולקרוא לקו "ספקטרה קוטור מאת ת'ורן פורסטר". עזבו שזה לא יפה, זה פשוט אדיוטי. הרי איזה מין אופנה עילית אפשר לעשות כשמעתיקים דגמים ממישהו אחר? זה מנוגד לכל ההגדרה של אופנת עילית. כל מי שמתמצא קצת באופנה מכיר את החברות שמעתיקות מבתי האופנה הגדולים - זה לא חדש וזה מאוד נפוץ בתחום הזה, אבל החברות שמעתיקות ממש לא נחשבות לאופנה עילית, ולא יעזור כלום. וחוץ מזה, איזה מין דבר זה שאף אחד מהעיתונאים שהיו שם (והיו ימבה) לא טרחו אפילו לשאול מי עיצב את הדגמים האלו? הרי בפעם הראשונה מזה שנים, ספקטרה מציגה תצוגת אופנה מדהימה ביופיה. איך אף עיתונאי שם לא חשב אפילו לא לברר אם ת'ורן עיצב את הדגמים בעצמו או שהשם שלו מופיע עליהם סתם? מה הם, טמבלים? הקיצר, הבעיה שלי אם הסיפור היא לא כל כך ההעתקה, למרות שגם מזה אני לא מאוד מתלהב. הבעיה העיקרית היא שהעלילה פשוט לא מאוד אמינה. נקווה שהיא תשתפר, אבל בכל מקרה הפרקים האלו הם מהמוצלחים ביותר שהיו בזמן האחרון (כמו למשל שאמבר שקיבלה צו הרחקה מתומאס מספרת לו שהיא מכירה איזה משרד נטוש שהם יוכלו להתבודד בו
רק אמבר מסוגלת..!)

Guy K

New member
טוב זה השתפר בינתים ../images/Emo6.gif (סיכום פרק)

ראיתי עכשיו את הפרק של היום והנה הרשמים שלי: ת'ורן פורסטר הוא שפיץ עולם. העלילה עדיין מטופשת אבל הפרק של היום השכיח את כל חוסר ההגיון שבעלילה והפך אותה לעלילה פצצתית לחלוטין. ת'ורן הממזר לא הסתפק בלגנוב לפורסטר את העיצובים שלהם - אלא גם גרם לכל הספקים שלהם להפסיק לשלוח להם את הבדים היוקרתיים שהם רגילים אליהם. ז"א שמה שקורה זה, שלא רק שספקטרה מציגה את העיצובים של פורסטר לפני פורסטר וטוענת שהם שלה - אלא גם שהבדים של ספקטרה יוקרתיים ושווים והבדים של פורסטר זולים. אם פורסטר ירצו להוציא את הקו בכל זאת, הבגדים שלהם ייראו מגוכחים - וכולם יהיו בטוחים שהם העתיקו מספקטרה, ולא ההפך! ענק, לא? חוץ מזה היתה סצינה די חביבה עם אמבר/תומאס/קייטלין. תומאס הסיע את קייטלין הביתה והם עצרו באינסומניה (שאמבר חזרה לעבור בו). אמבר קצת התבעסה לראות אותם ביחד ואמרה לתומאס שיפגוש אותה במשרד של הקפה למזמוז זריז. אבל תומאס כנראה לא התגבר על קייטלין: הוא מבטיח לאמבר שיגיע בעוד חמש דקות ומוצא את עצמו יושב עם קייטלין ושומע אותה מלכלכת על אמבר, אומרת כמה שאמבר זנותית ומגעילה ושאין לו מה לחפש איתה. בקיצור, זה נגמר בזה שאמבר מתקשרת לתומאס והוא עוזב את קייטלין - ואמבר קופצת על קייטלין המרגיזה ונכנסת בה על מה שאמרה לתומאס. כשקייטלין המתחסדת גוערת באמבר על ההתנהגות הזנותית שלה (במלים כאלה או אחרות) אמבר מזכירה לה שריק התחתן איתה פעמיים - היא כנראה לו כזו גרועה, וכשהיא קמה להפרד ממנה, כוס הקפה של קייטלין נשפכת על השמלה שלה בטעות. "אוי, אני מצטערת", אמבר מחייכת לילדה המרגיזה. "זו שמלה מקורית מקו האינג'נו?" (קו האופנה שקייטלין עיצבה). "כן," עונה קייטלין. "אה, אז זה לא הפסד גדול". זורקת אמבר ועוזבת אותה. ענק!

לינה18

New member
וואו! זה נשמע ממש ממש טוב!

היריבות בין אמבר לקייטלין מזכירה לי מאוד את היריבות הישנה שלה עם קימברלי שהיתה לדעתי עלילה ממש טובה. אז מה,קייטלין הפכה למעיין קימברלי של פעם?
(לפני השינוי הדרסטי בדמות שלה) אבל מה שמרגיז אותי בכל הסיפור, הוא זה שכמו שריק בזמנו העדיף את קימברלי על-פני אמבר, ועכשיו הוא מעדיף את קייטלין, כך לפי מה שגיא כתב, זה ניראה כאילו גם תומס מעדיף את קייטלין על-פניה. מיסקנה אמבר! למה אין אף אחד שאוהב אותה באמת?

Mikel20

New member
דווקא אהבו באמת את אמבר

סי ג'יי אהב אותה ורצה להתחתן איתה, וגם דיקן היה דלוק עליה לא מעט זמן...ואת שניהם היא זו שדחתה, ואת שניהם היא לא אהבה באמת. אבל זו אופרת סבון, האהבה היא בדר"כ חד-צדדית!

NarihS

New member
וואייי זה נשמע מזה יפה!!!!!!!!

מתה כבר לאות את זה!!!!
יאלה אמבר! שתראה לכולם מה היא שווהה!!

girlontop

New member
מ ע ו ל ה

זה בדיוק מה שרציתי שיקרה. סוף-סוף ת'ורן מקבל עלילה שווה והדמות שלו מתפתחת בצורה הגיונית ומרתקת. לא יכולה לחכות לראות את זה בעצמי!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo45.gifגו אמבר גווו!!

קייטלין הזאת מתחילה לעלות לי על כל העצביםםםםם!! מה היא חושבת לעצמה??
ואיך אהבתי: אמבר מחייכת לילדה המרגיזה. "זו שמלה מקורית מקו האינג'נו?" (קו האופנה שקייטלין עיצבה). "כן," עונה קייטלין. "אה, אז זה לא הפסד גדול". זורקת אמבר ועוזבת אותה.
חחחחח גדולה אמבררררר

יניב1

New member
נראה לי... ../images/Emo58.gif

שאמבר וריק יחזרו להיות יחד בקרוב, ושקייטלין תחזור לתומאס. בפרק האחרון ששודר בארה"ב ביום שישי, ריק סירב ללכת עם קייטלין לנשף הסיום של התיכון בטענה שהוא גדול מדי ולא יתאים, ומיד תומאס קפץ על ההזדמנות והציע לקחת את קייטלין לנשף, אבל בתור חבר. האמנם חבר בלבד? הרביעייה הזאת עוד תדע הרבה מאוד תהפוכות לדעתי, אבל בסופו של דבר אלו שמקומם יחד - יהיו יחד!

Guy K

New member
לא חושב

בראדלי אמר בראיון לא מזמן שאמנם אמבר וריק היו זוג המון זמן, אבל הוא לא רואה להם שום עתיד. הוא חושב שאמבר עשתה יותר מדי טעויות במערכת היחסים הזו ופגעה בריק יותר מדי פעמים, כך שהוא לא רוצה לראות אותם ביחד יותר. הוא גם התייחס לרומאן של ריק וקייטלין בזה שאמר ש"ריק ויתר על הרבה בשביל אמבר - הוא התחתן בגיל צעיר ולא חי כמו כל הילדים בגילו - בגלל זה הוא נמשך לקייטלין שגורמת לו להרגיש צעיר שוב ולחוות את כל מה שפספס" (הבאתי את רוח הדברים, אין לי מולי את הראיון). הקיצר - על פי בראדלי - זה לא יקרה. מצד שני, על פי בראדלי - הרבה דברים שלא היו אמורים לקרות קרו

למעלה