תומאס

girlontop

New member
../images/Emo58.gif תומאס

עכשיו כשאמבר מעצבת עבור ספקטרה (וגם פלישיה) ורידג' רותח כי תומאס סיפר לו שהוא ואמבר שכבו, אתם חושבים שיש מצב שתומאס יצטרף לשבט ספקטרה-פורסטר העולה, כדי לקבוע עמדה נגד אבא שלו? זה יכול להוסיף שמן למדורה המשתוללת גם ככה, ואין דבר שישמח אותי יותר מרידג' נבגד ע"י בנו
בכלל, כרגע נוצרים שני מחנות: פורסטר: אריק, ברוק, רידג', ריק, קייטלין וסמנתה. ספקטרה: סאלי, קלארק, ת'ורן, דרלה, סטפני (עוד לא בטוח, אבל הרוחות נושבות בכיוון), אמבר, פלישיה ואולי תומאס. אם בראדלי וצוות כותביו ילכו בכל הכוח על הסיפור הזה של היריבות בין בתי האופנה, שמסמל גם את הקרע האדיר במשפחת פורסטר, יש להם קלף מנצח. זה בהחלט יכול להיות אחד הסיפורים הטובים ביותר זה שנים. אני רק מקווה שאני לא אתאכזב.

girlontop

New member
וידיעה (שמועה) שהגיעה זה עתה -

אריק ייעלם בקרוב מהמסך לזמן מה, כנראה פורש מפורסטר גם-כן (אבל לא עובר לספקטרה). אם זאת לא בדיחה/שמועת שווא, אני מהמרת שהעזיבה הצפויה של סטפני וההשתלטות מחדש של ברוק ורידג' על החברה היא זאת שתבריח אותו. עדכונים בהמשך!

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gif

דווקא רעיון טוב אם תומס יצא נגד רידג', מגיע לו סוף סוף שמישהו יראה לו עד כמה הוא אידיוט ואריק עוזב את פורסטר? מעניין אם זה נכון, הרי אריק תמיד היה זה שנשאר לא משנה מה קורה..

ani88

New member
נשמע מעניין

אבל מה בדיוק תומאס יכול לעשות בספקטרה?- הוא לא מעצב ולא כלום

girlontop

New member
מצוין

אז שימשיך לעשות את הכלום הזה בספקטרה, העיקר שרידג' יתעצבן

ani88

New member
עכשיו אני נזכרת

תומאס באמת עשה משהו בפוסטר, מן התמחות כזו- אני רק לא זוכרת במה (כלומר בעיצוב או בניהול). ושם הוא הכיר את קייטלין

Guy K

New member
מי עושה מה איפה?

עבודה? ביפים והאמיצים? תסלחו לי, היחידה שאשכרה עובדת זו אמבר המסכנה שבכל פעם שריק זורק אותה הולכת לעבוד באינסומניה / קפה רוס / ביביסיטר / וואטאבר. כל הפורסטרים עסוקים במיוחד בלטייל בין משרד למשרד ולרכל על ברוק
וגם החרוצים ביותר מביניהם עסוקים יותר בלהתחיל עם דוגמניות ולשכב עם נשים במשרד (רידג') ולהתלונן שאיבדו את המוזה (אריק)

ani88

New member
לרוב לפחות יש תפקיד מוגדר

תומאס סתם מטייל שם

S c a r l e t t

New member
זה ממש ככה...

פעם עוד היינו רואים סצינות של אריק או רידג' יושבים ואשכרה מעצבים עכשיו אפילו את זה אין..מקסימום רואים אותם עונים לטלפון וגם זה בד"כ לא קשור לעסק

NarihS

New member
../images/Emo6.gif

"בלטייל בין משרד למשרד ולרכל על ברוק" הרגת אותי

girlontop

New member
לחיילת

1) לא רושמים תוכן של ספוילר בכותרת, כי זה מקלקל למי שלא קורא ספוילרים. בבקשה תזהרי יותר בעתיד. 2) לגבי סטפני, תקראי את זה והכל יתבהר.

girlontop

New member
את

כשכתבת "סטפני עוזבת?!" - זה תוכן של ספוילר. במקום זה היית צריכה לכתוב "לגבי סטפני" או משהו בסגנון, בלי להסגיר פרטים.

girlontop

New member
נראה לי שההשערה שלי נכונה

כי הבהמה מעיף לאמבר מכות השבוע ומי אם לא ת'ורן יוצא להגן עליה. נראה לי שדי ברור שתומאס יעדיף את הדוד החמוד ולא את האבא האלים.

למעלה