תודה רולינג!

• פותח הנושא EPRT
  • פורסם בתאריך

EPRT

New member
../images/Emo58.gif תודה רולינג!

עכשיו אני אפילו לא יכולה לסיים את הספר. רמוווווס
, נפלת קורבן לכותבת סדיסטית שמושפעת מידי מהסיוט ברחוב אלם ושאר סרטי האיימה רווי הדם. אין לי מילים אפילו, אולי בגלל השעה. אבל פשוט נותרתי פעורת פה שהיא הוסיפה גם את טונקס ואחר כך פצחה בווידוי מצמרר על איוול דמבי (נהרסה לי עכשיו כ-ל הילדות הנאיבית שרקמתי מסביבו לגבי סבאים חמודים) וסנייפ
, מה היה מאמין שאני אשים את האייקון הזה לידו. אבל נותרתי עם הרגשה נאחסית שאני לא אצליח לקרוא את הסדרה הזו שוב מהתחלה עד הסוף. תגובה נורמלית ומפורטת אולי אכתוב אם אצליח לסיים ולנשום לרווחה. היתי חייבת לפרוק.

vagz

New member
זה בהחלט הרגע הכי נורא בספר

אבל תסיימי לקרוא והכל יהיה בסדר

EPRT

New member
אנסה..

זה מוזר, אני מרגישה ממש מועקת הזדהות

lgmtk

New member
מצטער אבל חח, דמבי P: ../images/Emo58.gif

בכל מקרה, היא הייתה חייבת לפרט יותר על לופיןטונקס. מה זהO_ם

EPRT

New member
בדיוק, חח../images/Emo3.gif

אני מבטיחה תגובה מפורטת ונואשת במיוחד על לופין טונקס- שנתיים חיכיתי בסבלנות שהיא תעשה משהו עם השיפ ולא קראתי פיקים בנושא

lgmtk

New member
מי צריך שיפ כשיש את זה באמת P:

נו בסיפור...באמת.

chronophobia

New member
:( ../images/Emo58.gif

המוות של סנייפ היה נוראי :( הייתי בטוחה שהוא ישאר בחיים T___T המוות של פרד, סנייפ ודובי שבר אותי :(

EPRT

New member
../images/Emo58.gifבאמת? בעיני זה היה די צפוי

גם המוות של רמוס
אבל עדיין היו לי בעיות אם איך שהיא סיימה איתו (מתאפקת לא לכתוב יותר מידי כרגע כי נשארו לי עדיין 30 עמודים ארורים שאני מתכחשת להם) ומודי ואלו שעדין בטח לא הגעתי אליהם וקראתי איך הם נטבלים בבריכת דם של רולינג. לגבי פרד היתי חצי מופתעת ועדיין, מיותר, זה נראה כאילו היא חשבה- אממ עשיתי מספיק לויזלים אינדיד אבל עדיין צריך לחסל אחד מהם כדי לעשות איזון, מואאה.. אוי דובי
גם היתי עצובה שהגוויד מתה..היא ממש עשתה מזאון שעווה של דמיות מתות.

undergraduate

New member
אז מה חשבתם שיהיה?!? ../images/Emo58.gif?

מה חשבתם שכל הדמויות יחיו? המטרה של הספר היא לגרום הנאה אבל אם זאת להראות שהפנטזיה מבוססת על דברים אמיתיים. בכל מלחמה יש הרוגים, והכי קשה זה שאתה קרוב אליהם. אל תשכחו שיש עוד 50 מיתות חוץ מאלו ששמענו עליהם כמו קולין קריווי,לופין,הדוויג,טונקס, מודי, סנייפ וכו'. אבל מה שהכי זעזע זה המוות של וולדי עליו השלום. שאמרו שהגופה שלו שכבה שם. זה עצוב. למרות שגם אני מאד הזדעזתי עם כל מוות שהיה. ובסוף בכלל הייתה מועקה שחשבתי שהארי הולך למות

EPRT

New member
../images/Emo58.gif אז ככה

אני קיוויתי שיתברר שהארי ילד סכיזופרן כי הדודים שלו כלאו אותו
. לא ציפיתי לסוף דיסני, אבל לי היתה תחושה שהספר הזה בפני עצמו יכול להיות מצוין אבל בתוך הסדרה משהו בו כמו.. ניסיון של להספיק כמה שיותר בכמה שפחות זמן. חוץ מזה, דווקא בגלל הדמיות האלו והזמן שהסדרה השתרעה (אני קראתי מגיל 16 בערך..) אז יש הרגשה כזו.

chronophobia

New member
בקשר לרמוס ../images/Emo175.gif ../images/Emo58.gif

JKR אמרה שארתור וויזלי היה אמור למות בספר החמישי . אבל היא לא יכלה להרוג אותו ובמקום זה היא הרגה אבא אחר (לופין). למה?! :(

EPRT

New member
../images/Emo12.gif מה?

איזו סיבה חסרת טעם:-\, הוא אפילו לא תפקד ככזה. מתי היא אמרה את זה?

chronophobia

New member
הנה ../images/Emo175.gif ../images/Emo58.gif

http://www.msnbc.msn.com/id/19935372/ The character Rowling couldn’t bear to kill “Mr. Weasley, he was the person who got a reprieve,” Rowling said. “When I sketched out the books, Mr. Weasley was due to die in Book 5.” Instead, another father dies in the end of Book 7.

למעלה