תגידו,

../images/Emo58.gifתגידו,

זה רק אני, או שמה שסאיילר עשה לאייזק [לפני שהוא רצח אותו] מרמז משהו על הצליבה של ישו? ואייזק יהודי אז בכלל אני לא יודע מה לחשוב...מה אתם אומרים?

זה די ברור שהוא יהודי לא?

גם הציור שלו על פיגוע ההתאבדות בישראל ..לא יודע,זה לא נראה לי סתם צירוף מקרים

dance13

New member
קראתי את הקומיקס ועדיין

לא מצאתי שום רמז שהוא יהודי

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gifפספסת את הכוונה שלי

אם אתה זוכר, יש את הקומיקס על חנה. שמה מראים את הפיגוע.

ע ל מ ו ש

New member
לא קשור ../images/Emo58.gif (לקומיקס)

הפיגוע שאייזק צייר לא קשור לפיגוע עם חנה אמא שלה וסבתא שלה! הפיגוע עם חנה קרה כשהיא הייתה קטנה.. מה שאייזק צייר הראו בחדשות בפרק הראשון בתקופה של עכשיו. אין לי זה שום קשר, חוץ מזה שזה היה עם אוטובוס ובישראל..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif זה רק אני או ש..../images/Emo58.gif

אייזיק יצא טיפש? למה הוא לא יכל להתאבד כמו עדן?הרי הוא ידע שהוא הולך להרצח והשלים עם העבודה,אז למה לתת לסיילאר עוד כח?!

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gifהאם מישהו בכלל שם לב.....?

שזה לא עזר שעדן התאבדה? שסיילר השתמש בכוח שלה? (כשהוא דיבר עם אייזק)

גם אני חשבתי על זה אבל..../images/Emo58.gif אולי זה היה סתם?.. גם לפיטר היה קול כזה כשהוא צעק על אייזק לא?

Slow Cheetah

New member
פיטר סופג כוחות של מוטציות אחרות.

כנראה הוא ספג איכשהו גם מעדן.

גם על זה חשבתי...../images/Emo58.gif אבל הרי לפי מה שהבנתי צריכים להשתמש בכוח לידו כדי שהוא יספוג אותו, כי אם לא אז יש לו כבר את כל הכוחות של סיילר, ואין לו... ואומנם הוא היה עם עדן באותו החדר אבל עדן לא השתמשה בכוח שלה, אלא אם כן היא כן ולא הראו לנו..

Ihavenonick

New member
לא ולא ../images/Emo58.gif

הוא לא היה ליד קלייר כשהיא השתמשה בכוח שלה. היא לא נפצעה. אבל עדיין, הוא קיבל את הכוח שלה. בקשר לסיילר: לא נראה לי שהיא באמת הצליחה למנוע ממנו לספוג את הכוח שלה. יש סיכוי שהיא פספסה את המקום החשוב במוח שלה

אז אתה בעצם אומר..../images/Emo58.gif שצריך להיות לו את כל הכוחות של סיילר? לא נראה לי. חוץ מזה קלייר נפגשה עם פיטר שניה אחרי שהיא החלימה מזה שסיילר העיף אותה.. אולי זה עדיין נחשב איכשהו. וחוץ מזה אולי בגלל שהכוח של קלייר הוא כוח שתמיד פועל, זה לא משהו שהיא עושה...

meetAmeet

New member
זה סתם היה קול מגניב בשביל אפקט דרמטי.

אתם מפרשים בזה יותר מידי....

ע ל מ ו ש

New member
=S

כן, אבל לסיילר יש סתם קול מפחיד כזה.. אחרי שהוא אמר את זה אייזק סתם חייף ולא ביצע את מה שסיילר אמר לו

למעלה