תגובות על..

manchk

New member
../images/Emo58.gif תגובות על..

הפתיח החדש? מה אתם אומרים? אהבתם? אני אהבתי אבל למרות שאני מתה על בראין, אני חושבת שיש ממש פער בין כמות הפעמים שמראים אותו לכמות שמראים למשל את אמט או טדי. אותו איזה 6 פעמים ואותם רק פעם או פעמיים. בסך הכול כולם כוכבים של הסדרה, מעניין אם זה גורם להם מרמור בתוך הקאסט, שתמיד הוא עומד בראש התמונות, פרומואים ומקבל הכי הרבה תשומת לב. ברור שהוא שחקן גאון וחתיך בטירוף, אבל כולם מקסימים שם (אולי רק על טדי אפשר לחלוק)ויפים..

אממ ->

אני א-ה-ב-ת-י
למרות שבאמת בריאן קצת חסר שם...:/ כאילו הוא מופיע קצת! וזה עצוב כי הוא הכי שווווווווה!!!!!

GaleHarold

New member
אני אישית....

אהבתי בטירוף!!! חולה על בריאן!! לא ראו אותו מספיק לדעתי.... אבל בכללית- פתיח באמת יפה!! הרבה יותר טוב מהקודם!

JTrulez

New member
אני ממש אהבתי את הפתיח......!!

אני גם ממש שמחה ששינו אותו כי הפתיח הקודם לא היה קשור בכלל לסדרה ופעם הראשונה שראיתי את זה ממש נגעלתי.....anyway.........אני לא מסכימה עם manchk כי זה ברור שהוא כל הקטע בסדרה ושמראים אותו בסוף עם מבט כזה: "כן אני יודע שאני הכוכב פה" זה הכי מתאים שיכול להיות

danared

New member
אני ממש אהבתי את הפתיח...

למרות שלדעתי לא רואים מספיק את בריאן- כאילו מי שבולט שם זה בעצם כולם חוץ מבריאן- אני היחידה שחושבת ככה? ועוד משהו- זה רק אני או שזה בריאן שאומר את מילים האחרונות בסוף הפתיח?- הקול ממש דומה

shani harold

New member
לא ראיתי... ../images/Emo7.gif

ניסיתי להוריד היום את הפרק הראשון ב- ****, אבל אין לי קול במחשב.. אוף! חוץ מזה, לא ראיתי את הקליפ החדש, ולא ידעתי בכלל שיש קליפ חדש, אז למישו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה בלי להוריד את כל הפרק? 10X

batchen17

New member
אני היחידה שלא אהבתי..?

כל הפואנטה בעונות הקודמות לעשות פתיח בלי השחקנים זה כדי לשמור על האמינות של הדמויות, כדי שהסדרה תראה מציאותית ולא "סדרת טלויזיה".. לדעתי זה הרס..

ofrikit

New member
יש משו במה שאת אומרת

אבל אני מעדיפה את זה חוץ מדבר אחד... השיר,הם שינו אותו וזה חבל זהו.

רינת4

New member
מצטערת לחלוק על דעתך, את הפתיח הישן

עשה בדיוק את ההפך: מי שהעביר ערוץ ונתקל בו, ישר חשב שזו סדרה לא רצינית. מילא פתיח נורמלי בלי הדמויות "כדי לשמור על האמינות". זה, לדעתי, בכלל לא היה האפקט שהשיג הפתיח הקודם. הפתיח החדש נותן כבוד לסדרה ולשחקנים שלה.

שמרית 7

New member
אני מבקשת...

ממך לשיעור הבא להכין סיכום נרחב על ההבדלים בין הפתיחים ודרך השפעתם על הדור הצעיר מתה עלייך

manchk

New member
מה שממש אהבתי

זה שהצילום הוא בשחור לבן ויש את הפסים של הדגל בצבעוני, כל פעם צבע אחר חוצה את המסך.. האפקט הזה היה גם בעונה 3 (פרק אחרון) וזה גם יפה מבחינה אומנותית - ויזואלית וגם מעביר את המסר חזק יותר.

netaK

New member
אני אוהבת את הפתיח החדש ../images/Emo45.gif

שיר רגוע יותר, בלי צבעים מזעזעים שפשוט אחרי 5 פעמים נורא נורא מפחידים, זה נראה כאילו הסדרה התבגרה וזה מעולה סוף סוף פתיחה רצינית שחקנים הכל נחמד מאוד יפה אבל עדיין עם זאת שומר על הגברים החצי ערומים הרוקדים ממקודם פתיח מעולה

למעלה