תגובות ל402

coocoola

New member
../images/Emo58.gifתגובות ל402 ../images/Emo58.gif

שנתחיל שרשור או שעדיין לא?! יש לי מה לומר.. להראות.. ולהגיד.. הגעתי למסקנות גורפות... אתם מצטרפים או שנדחה עוד קצת..?

manchk

New member
נחכה עוד קצת..אני לפחות עוד לא

ראיתי ויש לי הרגשה שלעולם לא אראה... אני לא מוצאת!!!

manchk

New member
הסתדרתי,תודה

עכשיו אני בדיוק מתיישבת לראות, איזה כייייייייףףףףףףף!!!!!!!!

dfjghJdfgh

New member
../images/Emo58.gif זה באמת נראה

כאילו יהיה משהו בין ג'סטין לקודי הקודי הזה נראה טוב...

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

טוב הפרק לא היה כזה ואוו סתם כזה אפילו חלקים ממנו משעממים וכן זה באמת נראה כאילו יהיה משו בניהם וכנראה גם יהיה... וג'סטין דווקא עכשיו מתחיל "להרחיק" את בריאן דווקא שבריאן הפך להיות קצת פחות אדיש וכאלה.. אבל לא אכפת לי כל עוד הם ישארו ביחד בסוף והכל יהיה טוב זה מה שחשוב!

dfjghJdfgh

New member
בטח שבסוף הם יהיו ביחד

אבל עד אז הם חייבים להקשות עלינו ולהפריד ביניהם בריאן באמת נהיה מותק

manchk

New member
גם לכם זה קורה ש..../images/Emo58.gif

ההנאה מהפרק קשורה באופן ישיר לסצנות של בראין??
למשל בעונה 3, כשהוא היה פגוע ועצוב בפרקים הראשונים אז חשבתי שהפרקים היו מעולים אבל ממש כאב לי הלב עליו והרגשתי שאני מושפעת מהסצינות שלו (הממ..כן, זו אני..הפאטתית..) אז גם בפרק הזה, חשבתי באמת שלא היה בו משהו מיוחד ושזה בטח שנעשה במטרה לבנות את הפרקים הבאים (ניצני הקונפליקטים העתידים נראו בו) אבל נראה לי שאני גם מושפעת מזה שבראין כ"כ רגיש לג'סטין והוא קר אליו ולא מעריך את זה אז אני מתעצבנת בשבילו..טוב, אני אפסיק עכשיו לפני שתחשבו שאני משוגעת ותחרימו אותי מהפורום

dfjghJdfgh

New member
בטח...

בגלל זה הפרק היה מאכזב כי לא קורה שום דבר מעניין בין בריאן לג'סטין זה בעצם מרכז העלילה... אם זה לא מעניין הסדרה לא מעניינת אבל אני בטוחה שזה ישתפר

coocoola

New member
../images/Emo58.gif כן גם אני

לא יכולתי לתאר את מה שאני מרגישה יותר טוב.. זה בדיוק ההרגשה ואני מתחילה לכעוס על ג'סטין בגלל זה.. ואני לא רוצה.. הצילו... (חזרתי אחרי פגיעה קשה במחשב שלי...)

למעלה