שרשור פרק 71!!!

jack 1

New member
../images/Emo58.gifשרשור פרק 71!!!

הפילרים נגמרו סוף סוף!!!!!!

AceMagician

New member
../images/Emo58.gifאז תוכלו להסביר לי מה קרה שם?

יש משהו בהתחלה שנראה כמו הקיובי (למרות שנארוטו מכיל בו את הקיובי),. אז קפצתי אחורה לפרק 70 בלי לראות את 71, ועדיין יש שם את הברנש הזה שמשתנה לקיובי.... אני לא ראיתי בערך מפרק 53...אפשר תקציר רק של הפרקים האחרונים?

¥otamsh

New member
חחח אני לא ראיתי את הפילרים אז אני לא יודע

הקטע שהוא לא פילרים מתחיל במשחק השחמט של שיקאמאקו ואסומה

¥otamsh

New member
איזה מספר מה? ../images/Emo122.gif

בפרק האחרון שיצא, 71, בחמש דק' האחרונות יש משחק שחמט של אסומה ושיקאמארו ואז עוד איזה קטע מגניב, אז שני הקטעים האלה זה כבר לא פילר...

AceMagician

New member
אז אתה רוצה להגיד../images/Emo58.gif

שרק החמש דקות האחרונות הן לא פילר?

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gifאבל זה מוזר

משחק השח קשור באופן ישיר לפילרים - "מיהו המלך?"

AceMagician

New member
אמנם לא ראיתי את הפילרים

אבל רק מהמשחק הזה אפשר להבין שישנה הקבלה להמשך הסדרה. הם אמרו שם בצורה די בוטה, שלא ההוקגה הוא זה העומד כ"מלך" על הכפר. יש משהו יותר חשוב, ועליו צריך להגן גם במחיר ההקרבה. אולי זה נארוטו...כג'ינצ'וריקי. ותקראו לי איטי... אבל מספר הזנבות של הג'ינצ'וריקים משליך גם על דירוג הכוח שלהם? כלומר, ביחס לזו שרואים בסוף 71 (בעלת שני זנבות) וביחס לגאארה (זנב יחיד)

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gifכל הסאגה האחרונה

עסקה על מיהו המלך. כל הקרב בין אביו של סורה לאסומה, הם דיברו על מיהו המלך. וגם בפרקים הקודמים הם דיברו על השאלה של מיהו המלך. ובנוסף, עוד באימון של נארוטו, אסומה היה עסוק במשחק שחמט. הסיפור המרכזי, של הסאגה האחרונה, הוא על אסומה והקסוצה אליה הוא היה שייך.

¥otamsh

New member
אוקיי

אני לא ראיתי את הפילר אבל יש להניח שהם לא בנו אותו סתם אלא עם הקשר מסויים למה שהולך לקרות. אבל כן, זה בהחלט לא פילר. תמשיכו לראות, סאגה מצויינת לפנינו :)

AceMagician

New member
דאטבאיו הפסיקו לגמריי את התרגום של שיפודן

אין מה לחפש את פרק 71... וזה נכון שהם היו היחידים שהיו מעודכנים עם קצב יציאת הפרקים?

¥otamsh

New member
DDDDDDDDDD:::::

אוי אוי הסוף!!! זו כזו סאגה מצויינת אני לא יכול לחכות!!! עשו את הידאן ממש מגניב!!

Ihavenonick

New member
הם הגיעו לשיאים חדשים

הפלשבקים- אפילו הדמויות רואות את הפלשבקים כמו בטלביזיה
אבל סוף סוף חוזרים לסיפור המרכזי? כבר לא יכול לחכות

למעלה