שרשור פרק 305

Alon XD

New member
../images/Emo58.gifשרשור פרק 305

מה דעתכם? אני אהבתי את הפרק, שיפור קצת לעומת הקודמים, אהבתי את תעלומת הפרק ואת הסוף.. בהחלט פרק נחמד.

orale12345

New member
פרק גדול!!!-305

פשוט מעולה הכל בו היה טוב לוגאן וויבל ולאמב בסטנה אחת המועדון המעריצים של ורוניקה מארס עם המעריץ היחיד לוגאן סוף סוף מזהים אותך. לאמב וריקוד הרובוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לילי יאי היא עלתה חבל שלא בין לוגאן וורניקה זה יכל להיות מעניין אבל לא נורא , זה היה כל כך יפה לראות אותה עם התשוקה הזאת והאובססיה ללילי !

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif305

אוי, היה פרק טוב. ככל שהפרקים עוברים זה מזכיר לי יותר ויותר את ורוניקה מארס שאני אוהב, תעלומה מעניינת לאורך כל הפרק עם קצת התייחסות לעלילה השליש-עונתית. היה פרק משעשע, כל הסצינה של ורוניקה עם החבר'ה ממגמת תיאטרון "I guess its their way to tell you break a leg" ואז היא עושה חיקוי מוזר... גם לאמב היה מצחיק. לא הבנתי מה נסגר עם וואלס. נעדרים: פיז, מאק ופרקר, וחבל... אבל ככה זה ורוניקה מארס, קשה למצוא פרקים שכל הדמויות בהן. עם כמה שהפרק הזה ורוניקה מארסי היו בו 2 דברים שלא מתאימים לי לרוח של הסדרה - ONE WEEK LATER, שאין לי מושג מאיפה זה בא להם והשיר גם חחח.. הם בדרך כלל שמים שירי רוק מסוג אחר, זה היה שונה.. אבל נגיד.. אחלה תחפושת ורוניקה - התחפשת למישהו עם שיער שחור. אממ הסוף היה די מפתיע. האסיאתי הזה חבר שלה? למה היא אמרה שהיא לא מכירה אותו? חשוד מאוד. גו ורוניקה. ציון: 9.3 מתוך 10. Keep on keeping on!

orale12345

New member
אמ -205

ורוניקה ולוגאן התחפשו לוויט סטריפס ואישית חשבתי שהשיר היה גדול ממש גואני לשים תשיר הזה ברקע- ג'וני קאש חחח

אה באמת?! ../images/Emo58.gif

הם התחפשו לוויט סטרייפס?! אז זה גדול!! לא הבנתי את זה חחחחח וואי ענקקקקק

גיאספס

New member
לא פעם ראשונה שיש ג'וני קאש בסדרה

גם בפרק בעונה 2 שורוניקה מבקרת בהארסט היא מתבקשת להגיד 3 עובדות על עצמה (2 שקריות) והיא אומרת "I shot a man at Reno, just to watch him die" - קטע שלקוח מהשיר Folsom Prison Blues של ג'וני

אוי כן ../images/Emo58.gif305

הקטע עם האלה ממגמת תיאטרון היה ממש מצחיק וכן התחפושת של ורוניקה הייתה מעפנה ומאכזבת! גם של לוגן

Lirchu

New member
../images/Emo58.gif 305

באמת יש שיפור! אהבתי את הפרק היתה לו עלילה מעניינת לוגן והשיער השחור = XXDDDDDDDDDDD וואלס היה קצת תקוע :S היה לאמב!! סוף סוף! [אחלה רקדן זה..
] נמאס שמתעלמים מפיז ומאק... וגם מפרקר!

Lirchu

New member
אה כן ו...[../images/Emo58.gif 305]

ריאן לימד את מייקל לרקוד את ריקוד הרובוט..
כןכן בכבודו ובעצמו [
]

זה היה ממש לא יפה ../images/Emo58.gif305

שורוניקה ככה האשימה את וויביל.. היא מכולם צריכה לדעת שבד"כ מה שנראה פשוט מדי, בד"כ הוא לא נכון. ואחרי מה שהם עברו ביחד באמת.. הוא לא היה עושה לה כזה דבר! התנהגו אליו ממש לא יפה בפרק.. זה ממש עצוב :( אין ורוניקה ולוגן בכלל.. מה נסגר :| חוץ מהקטע החמוד בדירת-קזינו הזאת אחרי שהיא נשדדה. הקטע שהאקדחים היו מזויפים היה מגה-צפוי. ו..זהו. הילדה הקטנה הייתה מעצבנת טיל.

red mosquito

New member
../images/Emo58.gif305

זה נראה הכי צפוי שזה וויביל, כי הוא ידע על ההימורים, והוא שאל אותה על השרשרת. וכן הילדה המעצבנת הזאת. דרך אגב יש עוד שני פרקים לסיום החקירה של האנס של הקולג', והחקירה תקועה לגמריי. הוא חבר שלה, והיא לא ידעה על זה?

dan the man

New member
יש מבצ מישהו שולח לי טורנט?

פעם שניה בהיסטוריה שאני לא מוצא לינק...

למעלה