במילה אחת... וואו. ../images/Emo58.gif
מאירועי הפרקים האחרונים: ג'ייק ורוברט מגיעים לניו-ברן ומגלים שיריחו עומדת להיות מותקפת מכמה עיירות קרובות ע"מ לחסל להם את מלאי האוכל, אך ג'ק נאסר ונכלא לפני שהצליח להודיע ליריחו. רוברט הצליח להימלט. גייל (אמא של ג'ייק) עדיין לא בוטחת במרי (חברה של אריק), וזה מטריף - כי היא כ"כ לא אשמה שאריק התאהב בה, והיא כ"כ לא אשמה במוות של אפריל! אוך. אבל היא כ"כ אימהית שהיא אמרה באמצע הפרק...
"אם אני אאבד את שלושתיכם - אני נשבעת באלוקים..." XDD חמודהה!! ישר אהבתי אותה, עוד מהפרק הראשון שהיא הכניסה את הכסף לכיס של ג'ייק בלי שהוא 'ידע'. OMG! הקונסטנטינו הזה סיפר לג'ונסטון שהוא מחזיק את 2 הילדים שלו בכלא!!! אעאעה. רק אני צופה פה הרבה צעקות, קללות, מריבות ובעיקר יריות?
"קולמבוס! קולמבוס!!!! קולומבוססס@!!!! ג'ייק אמר שאם אני אגיד קולמבוס - אתה תדע שאני עם ג'ייק - קולומבוס, קולומבוס!!!" עשתה לי את היום, המצחיקה ההיא!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח... קרעה אותי מצחוק! XD מחוקרת ספרות רוסית הפכה להיות ממש סוכנת חשאית של הCIA, הא?
אללה, מאגי!
^^ איזה חמוד ג'ונסטון - אחרי שמאגי נורתה ברגל, הוא שם אותה על הכתפיים והמשיך ללכת עד ליריחו. P: מותק של בנאדם! לקח לפרק ממש ימים לרדת, אבל זה היה שווה את זה!
יחסית לפרק 19, רמת המתח עלתה פי כמה!! אעהאעה.