שרשור פרק 11

or19951

New member
../images/Emo58.gif שרשור פרק 11 ../images/Emo58.gif

שם הפרק - The Mermaid Theory נשמע כמו חוק של ברני לא?
תהנו, פרק לפני הפרק שלפני הפגרה
הסתבכתי
כלומר חוץ מהפרק הזה יש עוד פרק אחד ואז פגרה

Twilight Girll

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifחחח צדקת

חוק של ברני.
איזה פרק חמווד!
טוב, תוך כדי צפייה: לאא, מה אנחנו צריכים את זואי לחבורה!
חחחחחחחחחחחח התמונה שמרשל הביא! חחחחחחחחחחחחחחח " He hates that he loves them" (האחים ג'ונאס חחחח) מה אני רוצה לדעת על מה ברני ולילי רבו חחחח אוי אני שונאת שאין נושאי שיחה חחח. אבל מרשל ורובין כן יצאו ביחד!! למועדון מינסוטה הזה של מרשל יואו איך אני אוהבת את הזכרונות הלא טובים של טד.
(סיפור העז, מישהו?
) נו שטד יתקשר פשוט למישהו! מרמייד תיאורי! יא אולי לילי בהריון?! חחחח הילדים של טד
הו, סופסוף
אוי לא. הפלאפון נפל
חחחחח הקפטן מזכיר לי את אייל שני חחחחחחחח אומייגאד ! חחחחחחחח טד נפל! אני ככה עכשיו
ידעתי שלילי בהריון! אוקי. טד בשמלה. עוד צייפיה לעונות הבאותXD חחחחחחחחחח איזה חמודה רובין עם התחפושת, הייתי חייבת לצלם.

Ayelet 363

New member
מסכימה כמעט בנוגע להכל... ../images/Emo58.gif

אני דווקא לא בטוחה מה אני חושבת בנוגע לזה שזואי הצטרפה לחבורה. משום מה גם לא חשבתי על זה שטד צריך הלתקשר למישהו, למרות שזה הגיוני... רלא ש התלהבתי מרובין בתחפושת, והאמת- דווקא מה שהתלהבתי ממנו זו השמלה של טד- במוב של- איזו שמלה יפה (אני לא חושבת שהיא התאימה לטד, אבל חוץ מזה היא דיי יפה, לא? XD)...

or19951

New member
וואו../images/Emo58.gif

זה היה אחד הפרקים הכי מצחיקים בסדרה!!
התאוריה של מארשל
הסיפור על רובין ובארני
טד בשמלה
הקטע עם הצל והפנים של הקפטן
"He hates that he loves them" !!!
פרק מושלם, פשוט ככה.

or19951

New member
כמה מפגר אני../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

הסיפור על רובין ובארני = לילי ובארני

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif תוך כדיי צפייה...

-איזה גדול היה הקטע עם מארשל והעיניים של הקפטן בהתחלה XDD - מזמן תהיתי איך Fututre Ted לא שוכח פרטים... (נזכרת באיחור: טוב, בעצם הוא כן התבלבל בעבר- בשנה שבה הייתה העז- ואולי בעוד דברים ששכחתי?
). -XDD לרגע כמעט האמנתי שהריב באמת הפסיק! - ברני!! וה-high five עם הקרס!
- הסוף!!

Ayelet 363

New member
ואוו, איך שכחתי לכתוב ש... ../images/Emo58.gif

הפרק הזה כל-כך הפחיד אותי!! -כן, אני נוטה להיבהל בקלות.

McMonkeys

New member
תוך כדי הפרק..../images/Emo58.gif

למה זואי חלק מהם?!
"מה דעתו על האחים ג'ונאס?" "הוא שונא את העובדה שהוא מת עליהם"XDDDD
חוק מספר1:אל תשתמש בקונדומים של הבעל זה לא מנומס
חחחחח לילי בהיריון!
התיאוריה הזאת כזאת נכונה!

מה יא

New member
אוקיי הסוף היה כל כך מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo96.gif

מארשל/בארני זה ה-דבר. חיחיחי וואי הם כאלה אוסום ביחד. הפאנגירל שבי התעוררה לחיים. והם פירטים! טוב זה היה פרק חמוד ממש D: ודווקא בין מארשל ורובין ממש יש כימיה (לא דווקא משיכה מינית), תמיד הקטעים שלהם ביחד מצחיקים. והם באמת היו בבר הקנדי הזה ביחד

../images/Emo58.gif

אני בערך באמצע הפרק כרגע. בינתיים אדיר. D: ממש ברור מהריב של בארני ולילי שהיא בהריון, בטח בסוף הפרק יגלו את זה. או שיגרמו לנו לחשוב ככה ואז זה יהיה איזה משהו מטופש.
~שתי דקות מאוחר יותר~ אוקי, כי זה באמת קרה כשהיא בהריון, רק מאוחר יותר.
גדול! טוב, פרק גאוני.

למעלה