שעלה למדריכם

x bay

New member
../images/Emo58.gifשעלה למדריכם

עם לדעתכם מותר למקסים או כול מדריך שהיה לצעוק על השוחרים שלו ? רוצה תגובת ממדריכם בילבד!!!!!!!!

mgd3

New member
אסור לצעוק על שוחרים

אסור למדריכים לצעוק על שוחרים זה בטוח

baliti

New member
לפעמים דברים שנאמרים בשקט-

יותר חזקים מדברים שנאמרים בצעקה....

וואו בליטי,

זה כל כך עמוק. אני חושב שאני אכניס את המשפט הזה לרשימת המשפטים השולטים שיעזרו לי בחיים. אני שם את המשפט הזה אחרי המשפט "גזר גזר, גזר עושה אותך כתום." אתה צודק במשפט, אבל אתה חושב שהוא הבין אותך?

pure_as_fire

New member
שאלה לי אלייך

האם חוסר קוציו של "קיפוד בלי קוצים" מונעת ממך לאנוס אותו?

שאלה טובה,

ההסבר פשוט מאוד. חוסר הקוצים לא מטריד אותי מכיוון שחשוב לי יותר האופי. ומכיוון שאני לא אוהב את האופי של "קיפוד בלי קוצים". זו הסיבה השולית שאני לא אונס אותו. הסיבה העיקרית היא פשוט בגלל שאני לא באמת אונס קיפודים וזהו רק כינוי. אבל אני מעריך את ההתעניינות, למדת עלי משהו חדש היום.

18מיקה

New member
בהחלט לא, אבל...

חבר'ה, אתם צריכים להבין שמדריכים הם בני אדם בדיוק כמוכם. חלקנו אפילו לא גדולים מכם בהרבה שנים.... צעקות הן הפתרון האחרון מבחינתי (ומבחינתם של מרבית המק"סים) ולעיתים אני תוהה בכלל אם ניתן להגדיר "צעקות" כפתרון. אבל, יש לזכור שצעקות מקורן בתסכול (ובדר"כ תסכול עמוק). עבודתו של המק"ס היא בהחלט קשה, אולי אפילו יותר ממה שנראה לכם והיא כוללת תיסכולים רבים (לא כולם באשמתכם! יש לנו גם מפקדים מעלינו אל תשכחו....) ולכן, אני נוטה להאמין שכל המק"סים מרימים את קולם רק כאשר באמת אין בידיהם ברירה אחרת. הם בטוח לא נהנים מזה ובטח לא חושבים שזהו פתרון אידאלי.... מקווה שהבנתם שאני נגד (ואפילו מאוד נגד) צעקות כדרך חינוכית, אבל הנסיבות לעיתים מאלצות אותי לצעוק. מצטערת אם נפגעתם....

mgd3

New member
תגובה

אני מטכני חיפה ולא זכורה לי מדריכה בשם מיקה אז באיזה שיכבה את מדריכה?

למעלה