שני ארה"ב

../images/Emo58.gifשני ארה"ב

עם כל הבלאגן סביב הסדרה כמעט שכחנו שהיא עדיין משודרת מעבר לים
אני כל כך אוהב את סטפני וניק ביחד. בכלל אני לגמרי לצד סטפני בעלילה הזו. עם כל הכבוד לברוק, היא איבדה את זה. מה היא מעודדת את ריק ופיבי להיות ביחד בשקט "עד החתונה"? זהו? זה מה שחשוב לה עכשיו? רק להתחתן עם רידג'? כאילו עשרים שנה לא עברו. חשבתי שכבר עברנו את הגשר הזה. ולשמוע את פריק מתנשקים זה כל כך
מוצ' מוצ מוצ "זה נעים" מוצ' "יש יותר מאיפה שזה הגיע" |צפניה מקיא|

Mikel20

New member
אבל לשמוע ולראות

את ניק וטיילור היה פשוט תענוג
....אני מריח לצערי משולש עם ברוק וזה לא נראה טוב בכלל
אם זה יקרה לפחות שבראדלי יהיה עם קצת שכל וייתן לטיילור לצאת וידה על העליונה..ופליייייז לא לגרור את זה יותר מדי זמן. כל השאר משעמם נורא...יאללה שאשלי תגיע כבר ואולי ייצא משהו מעניין מכל הסיפור הדוחה הזה.

Mikel20

New member
עדיין לא ../images/Emo3.gif

וגם קראתי ספוילרים בינתיים אין כלום, אבל חייבים בשלב כלשהו לגלות לנו מי זה הארווי גולדן הזה, חייבים!! אגב סשה ראית, לקחו לנו את הוספת התגובה בממשק הישן???

sashkashurik

New member
ראיתי, ואפילו כתבתי בפורום משוב!../images/Emo46.gif

אמרו לי שישתדלו לעבוד על החדש שיהיה נעים יותר... אתה מוזמן לשרשר להודעה שלי גם את ההודעה שלך. אולי נכתוב עצומה או משהו?

אני לא מבינה...../images/Emo4.gif

מה שונה בהוספת הודעה? אצלי הכל נראה אותו דבר... על מה מדובר?

../images/Emo58.gifשלישי-חמישי ארה"ב

אנשים לא יודעים איך להיות הורים. קודם כל ברוק, מה נסגר איתך? מה את משקרת לרידג'? ובשביל מה? שהבן שלך בן ה-30 ישכב עם בחורה בת 18? ורידג'. פיבי כבר לא ילדה קטנה. היא לא צריכה לעשות את מה שאתה אומר לה. למה אתה כמו אמא שלך? וג'קי. רק לפני חודש וחצי רצית שניק יהיה עם טיילור. מה עכשיו?

Mikel20

New member
אני ממש נרדם פה...

איזה שיעמום, אפילו טיקי מתחילים קצת להמאס עליי, יותר מדי ברוק נמצאת ברקע שלהם וזה לא מוצא חן בעיני
מה שכן, ממש אהבתי את זה כשברוק התעצבנה על רידג', יאללה תכניסי לו כמו שצריך לאפס הזה. אין שום דבר מעניין באופק של ה3 שבועות הקרובים

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif תכלס.... נורא נורא משעמם

חזרה לזמנים אפורים.. עד כדי כך שראיתי סתם מתוך חובה והרגל והיו רגעים שממש רציתי לסגור את הפרק... מה שכן באמת בפרק של ה-7.3 ברוק שיחקה אותה באסרטיביות "תעצור בצד" מסבירה לרידג' מה מותר לעשות בבית ומה אסור.

למעלה