שני ארה"ב

../images/Emo58.gifשני ארה"ב

העלילה של הנקמה של ניק ממש מעולה. נדמה לי שהרכישה של סן לורן משאירה לו רק את פנמור. אבל מה הסיכויים שלורן תמכור לו?
וסטפני שנדחפת לכל חור. מלכה. מעניין אם איבט תגלה לה שהיא בגדה בחברות איתה. לעומת זאת, פריק, זה כזה שעמום. פיהקתי חצי מהזמן. והכי אהבתי את ברידג'ט שדכאה את פיבי ואמרה לה שריק שכב עם כל מה שזז וסיימה ב:"מאוד נהניתי חמודה, אני צריכה לרוץ. נעשה את זה שוב בקרוב" LOL
שימו לב - פרק בלי ברידג' ופרק טוב מאוד יחסית.

M a g n u s

New member
"פריק"../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הו כמה התגעגעתי לסטפני, היה כ"כ.... יבש בלעדיה
נראה לי שפריק זו המילה הראויה ביותר כדי לתאר את הקשר בין ריק לפיבי, למרות שתכל'ס הם ממש חמודים ביחד. אבל מה עם שיין
כאילו על הארי אני כבר בכלל לא בונה, אבל שיין
אם לא הייתי יודע שברידג'ט אחותו של ריק, הייתי חושב שהיא מקנאה או משהו... כמה מפגרת צריך להיות בשביל להגיד כזה דבר למישהי שיש לה קראש עליו
אני גם בעד שישאירו את איבט כשחקנית קבועה, היא כוסית, צרפתיה, בלונדינית וביצ'ית- היא יכולה לעשות רק טוב לגברים החסונים באל.איי....

sashkashurik

New member
../images/Emo132.gif מנסה להבין מה

הקשר המשפחתי בין פיבי לריק: פיבי - בת של טיילור ורידג'. ריק - בן של אריק וברוק. אריק - אבא של רידג'. פיבי - נכדה של אריק. זאת אומרת, שאם פיבי וריק יהיו ביחד, יש להם, בעצם, סבא-אבא משתוף. אז הם אחים?
הולכת להתחיל עם אחיין שלי בן 4!

Mikel20

New member
זהו שיש לך טעות

אריק לא האבא של רידג' (לפחות לא גנטית/ביולוגית/בראדלית) וזה מספיק כדי להתחיל רומנים בין כל צאצא שם שלא קשור בצורה הזאת. זה שהם גדלו כל החיים שלהם כבני דודים, לא משנה שום דבר, אחרי הכל אם רידג' התאהב באחותו/הבת שלו לשעבר אז הכל אפשרי. וחשבתי שאת בקטע של מבוגרים לא
?

sashkashurik

New member
אוי, ../images/Emo93.gif שכחתי

לגמרי פרח מזכרוני שרידג' הוא בכלל בן של מאסימו (מי?
). אז כן, מותר להם (לפיבי וריק) להתחבר, אני מרשה! ולא, אחותי היא בקטע של מבוגרים, אני אוהבת אותם קטנים וטריים.

M a g n u s

New member
אם היית טורחת לצפות בפרקים../images/Emo58.gif

לא היית שוכחת, כי ריק לא מפסיק להזכיר את העובדה שלרידג' ולו אין קשר דם, שרידג' הוא בכלל מארונה ושבניגוד אליו ריק הוא פורסטר אמיתי

../images/Emo58.gifאם לא הייתי חושב אחרת

עוד הייתי אומר שזה רמז מטרים על זה שמאסימו הוא לא באמת האבא של רידג' ושרידג' הוא אכן פורסטר

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

"כן ברוק. איימתי להרוג את הבן שלך והתכוונתי לזה". גאד, איך מישהו מהצופים מסוגל בכלל לאהוב את ברידג'? מיום ליום זה יותר נוראי. לפחות ברוק ניסתה להעמיד אותו במקומו, ואגב - מה קרה לשיער שלה? הוא נראה יותר שרוף מיום ליום. ניק הופך להיות המנטור של ריק? שיהיה. וריק חייב להפסיק לקחת את העובדים שלו באירופה כל כך ברצינות. כבר הכרנו את השמות של חצי מהסניף. אהבתי גם שניק ניסה לוודא בין ריק ובין פיבי אין קשר דם. טוב הבנו בראדלי, זה לא רומן עם גילוי עריות. חלאס.

sashkashurik

New member
מצחיק-עצוב,

איך ביטוי, שבן אדם ממוצע אומר פעם בשבוע, הפך למשהו שעסק בו פרק שלם! ממש אין מה להמציא יותר לתסריטאים! עוד מעט כותרת בעיתון סבוניות: BOLD AND BEAUTIFUL CANCELED!
ויפה שעה אחת קודם!

Mikel20

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק הזוי

מה זה השטויות האלה? פרק שלם אנחנו שומעים על זה שריק ופיבי לא קרובי משפחה בדם...בסדר....הבנו את הרעיון, הם יכולים לפצוח ברומן וההורים שלהם יכולים לריב על זה כמו כל זוג "נורמלי" בסדרה. דבר אחד היה טוב בפרק, זו השיחה הראשונה בין רידג' לברוק שעסקה ביותר מ"פוצי מוצי" ומ "ברוק, בואי למיטה..." . ועוד דבר, אני ממש לא אוהב את עלילת הנקמה של ניק, אין לי בעייה עם זה שהוא מנסה להרוס אותם בכל מחיר, אבל אין אמינות בשיט לסיפור הזה: 1. אף קניין לא רוצה למכור לו, ואחרי חצי מצמוץ הם חותמים על העסק המשפחתי שלהם? 2.אין מצב שיש לניק את הכסף לקנות כ"כ הרבה עסקים, פשוט אין מצב...איזה בנק נותן כאלה הלוואות? 3. דבר אחרון..אם ניק כזה איש עסקים מהולל, מה הוא קונה רשת חנויות שנמצאת בהפסדים כספיים ועל סף פשיטת רגל..ועוד משלם על זה מחיר מופרז??? עם תחיית המתים אני יכול להסתדר יופי, אבל עם שטויות כאלה?
אם טיילור לא חוזרת מהר לעניינים..החופשה מהסדרה נראית קרובה מתמיד.

שלא נדבר בכלל על ה- SEC

security exchange committee שאני בטוחה שכבר מזמן היו שמים לב שניק מנסה לאחד את כל החברות הגדולות בשוק הזה ולעשות מונופול. מה זה?!! הוא הולך להרוס את כל השוק ככה, בגלל הנקמה הפרטית שלו!! פאק... למדתי יותר מדי...

א ר י ק ל

New member
אל תשכחו שאתם צופים בסבונייה..

לא כל הפרטים חייבים להיות קרובים למציאות/בעלי יסודות מהחיים הרגילים. ולא אתן את הדוגמא הקלאסית של אי אמון בעלילה.

לינה18

New member
../images/Emo58.gif זה מזכיר לי משהו...

זוכרים כשמסימו היה המנטור של ריק והוא נאבק נגד ריג' בפורסטר? (אחת העלילות שהכי אהבתי בסידרה!)

לינה18

New member
אני ממש אוהבת../images/Emo58.gif

את השחקן החדש של ריק, אני ממש מתה עליו בימי חיינו! זה מעצבן אותי שדחפו אותו לסידרה בשביל פיבי, שפשוט נורא מכוערת ומשעממת. חבל שלא מחזירים את אמבר! ועוד דבר-משהו שהיה ניראה מאוד מוזר בעיניי כשקראתי, זה מה שבריג'ית אמרה על ריק. לפי מיטב ידיעתי, בסידרה, הוא שכב רק עם אמבר! קימברלי לא הסכימה, עם אריקה הוא לא רצה, וקייטלין גם לא הסכימה. זהו. עכשיו מציגים אותו בתור דון-ז'ואן?

M a g n u s

New member
רביעי ארה"ב../images/Emo58.gif

לזה ממש לא ציפיתי
רוז בחזרה באל.איי
אני ממש מקווה שהפעם זה יאריך ימים
כנראה שהרייטינג היה די גבוה בזמן העלילה של סטפני ורוז, בהנחה שרוזי עולה לא מעט
כל האינטראקציה בין בנות דאגלס פשוט הורסת
אהבתי גם את הקריצה הקטנה לימי הגולדן גירלז שלה
אריק באמת קצת הגזים, אבל התגובה של סטפוש ממש מוגזמת, קרייסט- במשך עשות שנים אחותך חסרת החיים מטפלת באמא הכל כך מסוטפנת שלך וכל מה שיש לך זה לכעוס על ההצעה ההוגנת של אריק
לא יודע למה, אבל אני ממש מחבב את ריק ופיבי- ולו רק בגלל שאני רוצה לראות את ברוק עושה את רידג' כזה קטן|גרגיר| אני מבין שלאור חזרתו של ריק, פתאום שיין ופיבי כבר לא מאוהבים... רק לפני חודש פיבי אמרה לרידג' שהיא אוהבת אותו... כמה לא אמין
ומעניין מי זו האם הביולוגית של שיין...

../images/Emo58.gifרביעי-חמישי ארה"ב

אני גם לא ראיתי את זה בא. הסצנה עם בנות דאגלס הייתה מעולה מעולה. ככה זה כשיש תסריט טוב ושחקנים טובים ולא יצורים מעיקים כמו פיבי. אני לא חושב שרוז תישאר איתנו הרבה, היא הייתה חתומה ל-8 פרקים ונראה לי שהיא מיצתה את כולם. בכל מקרה, אני מקווה שאני טועה. להתראות שיין. אתה מצטרף לת'ורן ולשאר הדמויות הגבריות שנטשו את אל.איי. נשארנו עם אריק, ניק, רידג' וריק. משעשע. כמעט נרדמתי בסצנה ששיין תיאר את העבודה החדשה שלו
אממממ... זהו, מעניין מי זה הארווי גולדן. הנקמה של ניק היא העלילה הכי מושי-מושלמת. ולשם שינוי היא לא נגמרת תוך יום.

למעלה