שני ארה"ב

../images/Emo58.gifשני ארה"ב

ברוק ממש מעצבנת אותי. מעבר לזה שהיא נראית כמו סבתא וגם מלבישים אותה בהתאם. היא רוצה שפיבי תהיה הפנים של FO? הא? משהו הסתובב אצלה שם בראש. ריק הסוסון גם מעצבן אותי. אני מסכים עם כל מה שהוא אומר אבל הוא חייב להסתפר. ולהרוג את רידג' על הדרך. והפלירטוט שלו עם פיבי כמעט גרם לי להקיא. איזה גועל נפש. ומה ברוק בכלל עושה במשרדים של FC? ולמה היא חושבת שהיא יכולה להכנס לפגישות של ניק? אני ממש מקווה שניק יצליח לנקום בפורסטרים *אנחה* (בתמונה: ברוק מקמבקת את הכריות של האייטיז. כריות!)

Mikel20

New member
איזה שבוע נוראי

ראיתי רק את הפרקים של שני-רביעי, וממש אין לי חשק להמשיך לראות
.. למי אכפת לראות את פמלה מזילה ריר על אריק? ריק/פיבי - מגעיל. אהבתי רק את הקטע שהם ניסו להבין מה הקשר המשפחתי ביניהם???
ריק פלצן, מה הוא אומר לה שהיא לא פורסטר??? העיקר כשאימא שלו לקחה את החברה לפורסטרים זה לא הזיז לו(ברור הרי הירושה עדיין אצלו)..פתאום עכשיו הוא כולו עצבני על רידג'? אני בעד מיחזור עלילתי..ריק לוקח אקדח, יורה ב-רידג'

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

מה אתם יודעים? מסתבר שעם חולצת הכריות אפשר לעבוד גם בגינה! (ובאמת אין לי כוח להביא תמונה). פרק נוראי לחלוטין. הכימיה של בריקי הייתה נהדרת. זהו. ממש לא אכפת לי מפאם/אריק (למרות שהיה יכול להיות מגניב אם התמונה של סטפני הייתה מדברת לפאם אחרי שהיא דמיינה נשיקה בינה ובין אריק) ועוד יותר לא אכפת לי מפריק. שימותו.

א ר י ק ל

New member
"המהפך" עם אריקל--

סתם הערה- החליפה הייתה נהדרת. היא ממש לא מיושנת.זה שיא האופנה עכשיו. פריט שכזה (חליפה אלגנטית+כריות) תמיד שלט אצל הנשים הקלאסיות, אך כעת הוא גם חודר אט אט לעקרות הבית. בארץ זה לא תופס כל כך +כי פה אין "שאנל" . +כי הנשים כאן הולכות עם סמרטוטים. +מזג האוויר.

ahva1

New member
אני לא מבינה אותך

אתה לא אוהב את ברוק כי היא זקנה עכשיו אתה אוהב את טיילור!!

הא?

אני אוהב את מה שמעניין לי לראות. כרגע מאוד מעניין לי לראות את טיילור וכשסטפני נכנסה לבית אחרי שלא הופיעה 3 שבועות ממש שמחתי. אני רוצה לראות טלוויזיה מעניינת ולא את ברוק דומעת שוב ושוב. אם לברוק תהיה עלילה מעניינת, אפרגן גם לה.

../images/Emo58.gifרביעי ארה"ב

אני לא מאמין שברוק עדיין לובשת את החולצה עם הכריות. אהבתי את זה שריק הכניס לרידג' אבל ממש לא סבלתי את הדרך בה מנסים לגאול את הדמות של רידג' מכל מה שהוא עשה בעבר. כבר הוציאו כאב טוב עם כל הדאגה לפיבי בתק' שיין ועכשיו מסתבר שאסור ללכלך עליו. אני גם לא מבין מה הסיפור סביב הסוד על ניקט ששכבו. ביג דיל. כאילו שלא כולם יודעים שנישואים מתפרקים בסדרה בגלל גילויי עריות
סטפני שולתת! סוזן פלנרי פשוט נהדרת. איזה יופי שהיא חזרה.

../images/Emo58.gifחמישי ארה"ב

אני כל כך נהנה לראות את סטפני וניק רבים כל הזמן. היריבות ביניהם נהדרת, היא כתובה מעולה ושני השחקנים פשוט נהדרים. תענוג, תענוג, תענוג! ת'ורן וטיילור זה כבר היסטוריה. לפחות זה היה על המסך ולא מחוצה לו כמו ההפלה של ברידג'ט. אני מניח שזה הזמן לומר שלום לווינדזור הרמון שעוזב את הסדרה (מייקל, תודה שאתה מופתע
). הוא היה הת'ורן הכי חתיך וזה משעשע שהוא עוזב אחרי חצי שנה של עלילה מרכזית. שוין, למי באמת אכפת? (בתמונה: הסוסון נחשף. תסתפר!)

sashkashurik

New member
../images/Emo127.gif אכן דוחה.

למרות שהשחקן עצמו חושב שהוא חתיך וכל הזמן מתסובב בלי חולצה.

Mikel20

New member
ממש נפלתי מהכיסה ../images/Emo3.gif

ת'אכלס הגיע הזמן שיעזיבו אותו...בלי מייסי לא הייתה הצדקה לדמות שלו. ניצחת צפניה, לא תצטרך לסבול יותר את אלי DDFDFDBVBBF TAYLO SDFSGGDF ...

Mikel20

New member
וואלה? ../images/Emo2.gif

מאיפה לך המידע הזה? אנא שתף
הוא כמו ת'ורן בשנת 2004, תפס עמוד שדרה והחליט לעזוב כי לא נתנו לו תפקיד ראשי

sashkashurik

New member
רגע, זה רשמי כבר,

או שאלה רק שמועות? הוא באמת עוזב, ואין יותר ת'ורן, או שיביאו מישהו אחר לגלם את ת'ורן (אולי ג'ף טראכטה?
). חוץ מזה, מתי יישלבו משהו לגבי סאלי ספקטרה בסידרה?

raz the 1

New member
למה עדיין לא עשו פרק מיוחד בארה"ב

לסכרה של ספקטרה?

פספוס בפרקי ארה"ב ../images/Emo58.gif

שמתם לב שבפרק של יום שלישי ברוק מספרת לרידג' עד כמה סטפני עסוקה בהכנות למסיבת האירוסין גם כשהיא בשיקגו ושבפרק של יום רביעי סטפני בכלל לא מודעת לקיום המסיבה? אני חושב שחוסר העקביות בתסריטים שוברת שיאים

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

תקשיבו, אני ממש חייב למצוא לעצמי חיים - 17 דקות מהפרק ישבתי עם חיוך של דביל על הפנים. אז כמה תובנות מהפרק:
פיבי וברידג'ט היו היחידות שקראו לפאם, "הדודה פאם" והיא בכלל לא הדודה שלהן.
השיר אנפורגטבל כבר לא שייך לברידג'. פריק די גנבו אותו עם הכימיה המחליאה ביניהם.
רידג' לא רק אנס. הוא עכשיו גם מאיים ברצח.
טיקי ממש מעולים ביחד. כל כך חבל שהם לא יהיו זוג.
סטפני ממש עומדת לכעוס כשפאם תגנוב לה את אריק

Mikel20

New member
ששששש

אל תגיד שטיקי לא יהיו זוג, תן לי לחיות באשליות.

וגם ../images/Emo58.gif

איפה לכל הרוחות סטורם ודונה? זו פאקינג מסיבת אירוסין של ברוק. למה הם לא שם? ולמה לסטיבן לוגן לא אכפת מזה שברוק כן בסוף עם רידג'?

למעלה