שני ארה"ב

../images/Emo58.gifשני ארה"ב

אממממ... אם ניק הוא הבעלים של פורסטר, איך זה שאריק וסטפני לוקחים את המטוס של החברה? וגם - מה עם חסיון מטופל-מטפל שטיילור הבטיחה לסטפני? ככה היא פולטת לאריק שהתעללו בסטפני?

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

לגבי המטוס של החברה - בפורום הרשמי הסבירו לי שהוא שייך לחברה פרטית וכו' ולא לפורסטר כדי שלא יתבעו את פורסטר אם המטוס מתרסק או וואטאבר. בטי וואיט משחקת נהדר. כשהיא שרה את קה סרה סרה וצחקקה כמו פסיכית, כל כך נהנתי. חבל שהיא כאן רק לזמן קצוב. הקטור נזרק לטובת בית החוף, זה משעשע. זה אומר שרידג' ות'ורן יגורו באותו הבית עם טיילור? או שרידג' כבר עבר לגור עם ברוק? אריק אדיוט. מה הוא תופס אישה זקנה בכוח?

Mikel20

New member
הכתיבה מעולה

והמשחק של סוזן ובטי וואיט פשוט נהדר. חח אתה רוצה להגיד לי שמישהו אשכרה בילבל לך את השכל לגבי המטוס? גאד אנשים יותר מדי חושבים איך למלא את החורים בעלילה הזאת. כל הקטע של טיילור והילדים היה מיותר ומשוחק מחריד, שבלוני, בנאלי ומשעמם נורא. אני רק מקווה שאחרי שכל העלילה הזאת תסתיים סטפני לא תהפוך להיות איזו זקנה חביבה שכולם אוהבים ורק תשב איתם על כוס קפה כל היום
חסרים לי עוד שני פרקים השבוע, מקווה להמשך טוב כמו ההתחלה

sashkashurik

New member
ממש כל הכבוד לה! ../images/Emo45.gif

שתזכה לחיים ארוכים!
ובת כמה היא אמורה להיות בסידרה?

אז זהו שעשיתי חשבון

סטפני נכנסה להריון עם רידג' בערך בגיל 18-20. רידג' הביא את תומאס לפי דעתי בסביבות גיל 27. (סטפני 45). זאת אומרת שסטפני היום צריכה להיות בסביבות גיל 63

sashkashurik

New member
אז נגיד אם

אימא שלה ילדה אותה באיזה גיל 13 כמנהג אותם ימים (
) אז היא כנראה, בערך בת 70+... אגב, האמא של אן דאגלס גם בחיים?

כן

היא פשוט לא בקשר איתה. מה שקרה זה שחברת הטבק שאבא של סטפני קנה ממנה טבק שכרה את האמא של אן להיות שפן הנסיונות של החברה. היא שאפה פעם אחת טבק ונכנסה לתרדמת. הקפיאו אותה עד שימצאו דרך להעיר אותה. לפי מה שהבנתי ניק ינשק אותה בטעות ויעיר אותה.

sashkashurik

New member
אתה מזכיר לי איזה סרט נשכח

עם לואי דה פינס.
למה דווקא ניק? חשבתי רידג'...
אולי, בעצם, הוא כבר נישק אותה והיא קמה לתחיה בתור ברוק?

sashkashurik

New member
כידוע, לרידג' יש נטיות

להתאהב באחיות שלו ובבנות שלו (בריג'יט). חוץ מזה שיש מערכת יחסים מאוד מוזרה עד כדי תמוהה בינו לבין סטפני שהיא אימא שלו לעת עתה. (כנראה שבעוד 20 שנה נגלה שסטפני זו בכלל לא אימא שלו, אלא ג'קי והחליפו תינוקות בחדר לידה ולכן ניק ורידג' אחים גם לפי אימא ולסטפני נולדה בעצם, תינוקת, ושמה היה אנג'לה, אבל היא מתה, או אולי לא). הממ, אין לי ארוחת יום שישי להכין גם כי אני בעבודה (בכל זאת 2:30 בצהריים עכשיו
) וגם כי בערב יש לנו מסיבת כריסמטמס בעבודה אז הם יידאגו לארוחת יום שישי.
)

כריסמוכה!

החג האהוב עליי מכל. לכבוד החג קיבלתי להכין שני רפרטים. איזה מין מסיבה כבר יש בספריות? זה לא מקום שאסור להרעיש בו?
ואגב, לגבי ניק וג'קי. את לא יודעת עד כמה את קרובה לאמת
אבל זה כבר
עתידי

sashkashurik

New member
המסיבה היא של אוניברסיטה כולה,

לא רק הספריה. אגב, מותר מאוד להרעיש בספריה אחרי שהיא נסגרת לקהל.
(מי כמוני יודעת). ולגבי ספוילר עתידי, אפשר, בבקשה, לסמן ב
ולספר לי על תכונותיי החדשות של מגדת העתידות?
! נ.ב.: יש עץ חג מולד בבית ומתחתיו חנוכיה.

../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

טיילור עומדת להציע לניק עסקה - היא תהיה הפסיכיאטרית שלו בתמורה שיחזיר את פורסטר לפורסטרים. וכמו כל המטופלים של טיילור, ניק מגלה משהו מעברו שג'קי לא רוצה. ההימור שלי - היא לא האמא/מאסימו לא האבא. וכן. האתיות של טיילור שוב מוטלת בספק. זה בכלל חוקי להציע כזה דבר?

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

אבל לניק החליפו כבר אבא פעם אחת, לא מספיק?
לגבי טיילור, מקומה מאחורי הסורגים ולאו דווקא בגלל שהיא הרגה את דרלה!

גם אני תמיד חשבתי ככה...

שבספריות אסור להרעיש, אבל כמעט כל יום אני מתקשרת לסשה כשהיא בעבודה, ואין לה שום בעיה לדבר איתי... p-:

למעלה