שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

הכל היה חלום? גאד, הפכתי להיות אהבל לחלוטין בגלל שאני לא קורא תקצירים. אשכרה האמנתי שטיילור סיפרה לת'ורן. הו וול. מעניין איך יפתרו את העניין הזה כשהאנטר טיילו עומדת להיעדר מהסדרה בגלל צילומי סרט - הימור שלי - היא נכנסת לכלא למשהו כמו 6 חודשים. ברידג'ט רופאה? מזל טוב! כמו ניק גם אני ראיתי עד כמה היא השקיעה בלימודים ורצתה בזה.
גם אני אגב רופא, אם מישהו תהה. דונה מעצבנת אותי. יותר נכון - מעצבן אותי שנותנים לעלילה המגוחכת הזו זמן מסך.

א ר י ק ל

New member
חי חיח האמנת לזה?!

לא קראתי את התקציר כלל וכלל. מה זה לא תפס אצלי העניין.

Mikel20

New member
צפניה באמת

אמרתי לך זה נראה לי מוזר שכל העסק נגמר מהר מדי ... ודווקא ניחשתי נכון (בלי תקצירים) שזה היה חלום... חח ד"ר פורסטר, לזה התדרדרנו? חשבתי שאם יש משהו אחד שמבדיל את הסדרה הזאת מסדרות אחרות שאין דמות ראשית שהיא רופאה ולא נצטרך לסבול הרבה סצינות בבי"ח
מה מה מה? מה 6 חודשים? איפה קראת את זה? לאן הם רוצים לזרוק את טיילור שלי? חסר להם, למרות שבאמת קשה לי לראות איך היא יוצאת מכל הסיפור הזה בלי כלא, עדיין...אני בטוח שבראדלי יכול להיות מספיק יצירתי בשביל לא לזרוק אותה אחרי עלילה אחת רצינית שהוא נתן לה מאז שהיא חזרה. רידג' ודונה BORING!

M a g n u s

New member
אוי כמה גרוע../images/Emo58.gif

הגריעות מסוף השבוע שעבר עם סיפור ה"חטיפה" של דינו פולשת גם לתחילת השבוע הנוכחי. חשבתי שאופנת ה"זה לא באמת קרה- זה סתם חלום" כבר לא אינית בעולם הסבוניות. מצד שני- גם בראדלי לא
ומשהו שתהיתי לגביו
האם בשבוע שבו נעדרה עברה קת'רין מתיחת פנים
והאם זה רמז לגבי מעלליה של סוזן בזמן החופשה
אני חייב להודות שאני ממש מתגעגע
ולסיום- בזמן שפלישיה והחבר מתמזמזים להם על הכסא במשרד של אבא, הבנתי פתאום שפלישיה בתספורת הנוכחית ממש מזכירה את ג'ודי ניר מוזס שלום
מעניין איך היא תיראה עם שיער אדום

א ר י ק ל

New member
אממ יותר קל לדמיין אותה עם...

שם אחר- פלישיה פורסטר ז"ל שלום (ולא להתראות.).

M a g n u s

New member
חמישי- שישי ארה"ב../images/Emo58.gif

האם גם הפעם טיילור חולמת, או שבייקר עלה עליה
ובא לי להקיא כבר מניק וברוק- שנראתה מעולה בפרק של יום שישי

למעלה