שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

אחרי הנשיקה של רידג' וברוק פשוט רתחתי מזעם. אפילו הלכתי לפורום הרשמי וכתבתי את מה שאני חושב. כבר לא מדובר בנשיקה. הנשיקה היא רק סימפטום של איך שהתוכנית הזו מתייחסת לנשים. ברוק נאנסת כשהיא מסוממת ומנושקת על הבמה תוך חודש, טיילור הופכת לאלכוהוליסטית בלי הגבר שלה, דרלה לא קיימת וסטפני מאוהבת בבן שלה. התוכנית הזו כל כך משפילה את המין הנשי שזה מזעזע. רון מוס משחק נהדר. לא יודע אם זה משחק נהדר או שהוא נבל בחיים האמיתיים, אבל ממש בא לי להרוג אותו ולחתן את בריקי.

א ר י ק ל

New member
NO NO NEVER../images/Emo58.gif

אני דווקא נהנתי נורא מהפרק. זו לא השפלת המין הנשי,אלו עלילות שברורות מאליהן שיקרו לאוו דווקא מחמת רצון להשפיל. כל כך ברור (ונחוץ) שברוק תחזור לריד'ג סונר אור לייטר. וטיילור צריכה להיות דמות שמשתנה עולמה בשביל שהיא תחדל לאהוב את ריד'ג ולמצוא את האחד שלה. ודרלה סתם בובה מתנפחת המתאימה בעת הצורך. וסטפני עד יום מותה תזדחל על ריד'ג,אין מה לעשות. רק לא ברוק את ניק בע"מ אני מוכן שברוק תלך עם כל אחד,רק לא עם ניק.-זה הגבול הכי אדום שאי פעם היה לה מבחינתי. לדעתי ניק הוא רק אבן בדרכה-חזרתה הגדולה לריד'ג וההכרה והשלמה של האחד.

../images/Emo210.gif בוא נודה באמת! ../images/Emo58.gif

נכון, רידג' הוא נבל אמיתי. אני שונא את מה שהוא עשה לברוק, אני שונא את הנסיונות הפתטיים שלו לזכות בה אחרי שהיא כבר הבהירה לו אלף פעמים שהיא עם ניק, ואני שונא את האגו המנופח שלו ("זו תהיה נשיקת המוות לברוק וניק"). אבל...! הפעם ברוק היתה לא בסדר. אז מה אם רידג' הפתיע אותה? אז מה אם היו מצלמות? היא באמת היתה חייבת לתת לזה להימשך? היא נישקה אותו בחזרה... הנשיקה ארכה שניות ארוכות. להגיד לניק אח"כ "זה היה תרגיל שיווקי... צריך קצת סקנדל" ודברים בסגנון זה נשמע כ"כ צולע. היא לא היתה צריכה לתת לזה לקרות. כנראה שבאמת יש בה חלק מסויים שאוהב את הריגוש הזה עם רידג'. ניק הוא רשת הבטחון, אבל רידג' מייצג את העולם שהיא באמת רצתה וכמהה לו כל השנים. ועכשיו, כשהיא במרחק נגיעה ממנו, צריך להבין שהיא נאבקת עם עצמה כי בכל זאת היא אוהבת את ניק. בשורה התחתונה: אסור לה לחזור לרידג', אבל היא צריכה להיות יותר תקיפה ולהבהיר את העמדה שלה, והיא לא עושה את זה מספיק טוב כי חלק בה מעוניין בחיזורים של רידג'!

למעלה