שני -ארה"ב

../images/Emo58.gif שני -ארה"ב

פלישיה תמותי כבר! או שלחילופין תחלימי כבר! איזו עלילה מייגעת ומשעממת. מעצבן אותי שכל דמות שגוססת (או מעמידה פנים שהיא גוססת) גורמת לאנשים להתחתן מכל הסיבות הלא נכונות. ומה הפלא שפלישיה התעלפה בסוף הפרק? שמעתם את אריק שר? גם אני כמעט חטפתי התקף אפילפסיה. זוועת עולם. ומה טיילור רוצה מחיינו? רק בגלל שהיא ורידג' כבר לא ביחד, היא עוזבת את פורסטר? היא לא אמורה לייצג את האישה העצמאית שרוצה ללבוש בגדים אלגנטיים בלי קשר לגברים בחייה?

Mikel20

New member
חכה ליום שלישי

ותראה את טיילור בחלק מהסצינות, קרעה אותי מצחוק, איזה הערות היא זרקה לרידג'..."נו תחתום, הרי בטח כבר הצעת נישואין לברוק"..והכי חזק היה : "זה היה קשה לך? או שאתה צריך את העזרה של אימא שלך לחתום?".. חבל שבסוף היא נשברה ושוב בכתה לו חזרה, קצת הרס את הטעם הטוב. יאללה שתפסיק לבכות על הפלוץ הזה ותמשיך הלאה. מה שכן שמתם לב שגם האנטר וגם רון מוס שמאליים?? לגבי יום שני היה נחמד, קיטשי יותר מדי, הנפילה של פלישיה הייתה צפויה, אני תאמת ציפיתי גם שזה יהיה הלילה האחרון שלה (אחרי הכל הסוויפס הגיעו) כמו שהיה עם קרוליין אבל אני אהיה סבלני. דנטה/ברידג'ט---שיעמום טוטאלי.

Kazz

New member
תגובה.

טיילור רולז ונראתה ממש טוב בפרק של שלישי. דנטה ובריג'ט שולטים , אוהב אותם ביחד. בריג'ט גדולה חח סורגת.

Kazz

New member
רביעי ../images/Emo58.gif

עוד הופעת ענק של טיילור , הצוות של הסדרה עוד יצטער שלא בחר בה. כתוב אוסקר על כל המצח שלה. הופעה מצויינת. אהבתי את הקטעים של ניק ורידג' , אוהב את העימותים שלהם את ואת העקיצות , כן ירבו. רידג' פשוט לא מוותר, תרביצי לו כבר , ברוק!

Mikel20

New member
and here we go again

וכבר חשבנו שזה נגמר, הנה שוב הוא רודף אחריה, שוב היא לא רוצה, ומעניין רק כמה זמן ייקח הפעם עד שהיא תגיד לו כן.... אתה יודע אבל מה הזכירה לי כל אוירת הג'ונגל הזאת??? שילה!
לרגע כבר חשבתי שאולי היא תצוץ שם, תחטוף שוב את רידג' והפעם אף אחד לא ירצה להציל אותו סוף סוף! לגבי טיילור, אין מילים, ההצגה שלה הייתה קצת מוגזמת לטעמי עם כל הריקודים..לעומת זאת רגעי העצב קנו אותי, עשתה את זה מושלם.. ורק דבר אחד להפקה, תחליפו לה את הבגדים הכהים האלה, זה נראה עליה כמו שק או משהו כזה... מיום ליום אני מאמין שברידג'ט לקראת נפילה רצינית, הילדה התמימה הזאת פשוט לא רואה מה קורה לה מול העיניים, או שהיא פשוט מעדיפה לא לראות (שוב)....

Guy K

New member
כל התקופה האחרונה משעממת

טיילור כל היום בוכה, ברידג'ט כל היום בבעיות עם ההריון, וברוק מקפצת בין אריק לרידג' לניק כאילו אין מחר. ומה העניין הזה שהקטור אומר לרידג' דברים רעים על ברוק? זה אותו הקטור שלפני חודש חודשיים אמר לברוק כמה שהיא אישה מדהימה, לא?

girlontop

New member
שני-רביעי (ספוילר, כמובן)

בתור הבת שבחבורה אני מניחה שהייתי היחידה שדי התרגשה מכל העסק עם פלישיה (במיוחד כשדנטה נכנס לבוש בחליפה). אם כבר הורגים מישהו מילדי פורסטר (המקוריים, לא ברידג'ט ושאר הממזרים), למה לא את קריסטן המשמימה? בשביל מה צריך אותה, בעצם? שתבוא להרצות על איידס ומין מוגן כל פעם שבראדלי רוצה להיראות טוב בפני ועדות שונות? באמת. אני מסתכלת על פלישיה ופתאום קולטת שככה תמיד דמיינתי את פלישיה - מבחינת אופי, הכוונה. היא תחסר לי. אריק עושה צחוק מהבת שלו. חבל שהוא לא יכול להעמיד פנים בצורה נורמלית ולא לזלזל בה ככה. אבל זה אריק, מה אני מצפה. וג'קי, גם כן טיפוס. אני מוכנה להתערב שללוויה של פלישיה היא תגיע לבושה בשמלת כלה. כ"כ נואשת ועלובה. מה שעושים עם טיילור זה לעג לצופים. יושב איזה אקזקיוטיב פלוני, נקרא לו בראדלי, מעתיק דיבייטים שלמים מפורומים ודוחף אותם לפה של טיילור. כל הטקסטים שלה כ"כ מזוייפים ונטולי רגש. הכל נשמע כמו פרופגנדה של שונאי טיילור ולא מה שהדמות של טיילור האותנטית היתה אומרת. האנטר טיילו יכולה לרקוד עד מחר - לא השתכנעתי. ברידג'ט, ניק, רידג' וברוק - לא היה מעניין, העברתי את הרוב. הבעיה אצלי היא שלא אכפת לי מי יהיה עם מי מכל החבורה הזאת. נמאסו עליי כליל. חוץ מזה, לשמוע את רידג' מרצה על צביעות זה כמו לשמוע את סדאם חוסיין מרצה על זכויות אדם. תודה, אבל לא תודה. למה לסטפני אין איזו עלילה כיפית? היא חסרה לי עם כל הדיכאון הזה שהסדרה משרה עליי

Mikel20

New member
מגיע לה קצת לנוח לא?

היא הופיעה די הרבה בחודשים האחרונים ואני בטוח שעם המוות של פלישיה נראה ממנה לא מעט...ובלי לקרוא ספוילרים יש לי הרגשה שבראדלי יתן לסוזן קצת מנוחה (לצערנו הרב), מה גם שמאז שהיא הכריזה על סוף המלחמה עם ברוק (מעניין כמה זמן זה יחזיק הפעם?) היא תיהיה קצת משעממת לא? לגבי העניין של טיילור אני לא מסכים איתך, יש כאן ניסיון לפתח את הדמות לכיוונים קצת שונים וזה טוב, הוא לא החזיר אותה בשביל שתמשיך להיות אותה טיילור הטובה והמתחסדת שהייתה בסיבוב הקודם אלא להראות פאן אחר של הדמות (והשחקנית) שלדעתי מצליחים בינתיים. למרות שכמוך לא קניתי את המשחק שלה היום, היה משהו מזוייף ברגעי השמחה המאולצים האלה..גם האנטר צריכה להתאמן בזה אחרי הכל היא לא רגילה לשחק דמות שהיא לא אימא תרזה! יקח גם זמן לצופים להתרגל אליה וכל עוד ירחיקו אותה מרידג' ויתנו לה עצמאות ועלילות טובות (מי אמר משולש דנטה/טיילור/הקטור??!!) אני איתה!

girlontop

New member
לא!!

צריך להתחיל להכין לסוזן עלילות לאמי 2007. ל-2006 יש לה המון חומר
דווקא נראה לי שהולך להיות אקשן בית אבות בגזרת סטפני/אריק/ג'קי/מאסימו. אבל זה לא נשמע מעניין בכלל. אני אוהבת את סטפני שולפת ציפורניים, פותחת פה על כולם, מביאה מתנה אקדח ומציעה להתאבד, מזייפת התקפי לב, משתלטת על חברות ודופקת ברכיות לאשכים של גברים שהעזו להסתבך איתה. ובינינו, ההודנא עם ברוק תחזיק מעמד בדיוק עד אחרי שפלישיה תמות...כרגע מקור הצחוקים היחיד הוא סאלי על תקן מייגן (זה אולי הקטע הכי הזוי בתולדות הסדרה אבל גם גאוני: גם ככה סאלי כל הזמן ריכלה על הפורסטרים ותו לא. עכשיו היא כל הזמן לצדם, משרתת את "קוויני" בנאמנות ועוקבת אחרי אריק
). כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב בעניין טיילור. אין לי בעיה עם הכיוונים החדשים אליהם לוקחים אותה, להיפך. מה שמרגיז אותי זה הנאומים המזויפים שהיא דופקת, שנשמעים כמו נפיחה תסריטאית: "איזה כיף לא להיות מושלמת יותר, איזה כיף לא לעמוד בציפיות של אנשים" וכו'. אפשר לשנות דמות גם בלי שהיא תצהיר על הטרנספורמציה שהיא עוברת בריש גלי. מה גם שראיתי את טיילור חיה בשלום עם עצמה כל השנים, אז שלא יבלבלו לי את המוח שהיא היתה מדוכאת והדחיקה את האני האמיתי שלה כל הזמן הזה. זה שכתוב של הדמות שלה. אני לא רואה את ברוק קמה בבוקר ואומרת "אני זונה שמשתכשכת בבריכה של גנים!", וזו בדיוק המקבילה לכל מה שטיילור אמרה על עצמה. די עם השטויות, שיכתבו תסריט אמין.

Kazz

New member
לא רואה את זה ככה.

הקטעים שטיילור שמחה ורוקדת ונותנת את ההצהרות האלה נעשו בכוונה over the top כדי שנראה שזה לא מה שהיא באמת מרגישה ושהיא מעמידה פנים. לראיה , המעבר החד מהשמחה לעצב כאשר הסתכלה על התמונה והורדת המסיכה שהיא ניסתה להראות להקטור. אגב , היה מצחיק איך המוזיקה נפסקה בדיוק כאשר מבטה נחת על התמונה , היא לא כיבתה את המערכת.

girlontop

New member
מסכימה לגמרי

שהריקודים היו מאולצים בכוונה, אבל עדיין הטקסטים נשמעו לי "שתולים". הרגשתי כאילו שאני בכינוס של שונאי טיילור, לא שאני רואה דמות נשברת ומטלטלת בין המניה לדפרסיה. הכתיבה בסצינה לא ישבה אצלי טוב בכלל.

../images/Emo58.gifשלישי-חמישי ארה"ב

תסלחו לי אם אתעלם מהקרקס של השבוע שכלל קופים, תוכים (קלטתם את התוכי שרקד אחרי שברוק עזבה את רידג'?
) וטיילור שתויה אחת ואתמקד במה שבאמת חשוב - ניקט. הופעה נהדרת של אשלי ג'ונס והיא וג'ק ווגנר כל כך מעולים ביחד. אני ממש לא רוצה לראות אותה מפילה, תכל'ס היא בחודש שביעי היא יכולה ללדת פג. רק מה זה השם המעפן הזה? "ניקט" הרבה יותר מגניב

Kazz

New member
בנוגע לחמישי.

פרק טוב. טיילור ממשיכה במיטבה. הרגע שהיא צעקה על המראה היה גדול. בריג'ט רולז וסוף סוף תקבל מישהו ראוי יותר מניק. ניקול שם נחמד אבל למה לעזאזל ניק הגה את ניקט במילעל ני-קט כמו טיקט. הקוף שרקד היה ענק חחחח. OWNED. למרות שהסצנה של ניק ובריג'ט הייתה טובה , אשמח כאשר הקשר הזה יגיע לסופו.

למעלה