שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

כל רחמיי נתונים לברידג'ט. אמנם בזמן האחרון היא דוגלת במנטרת ה-me me me, אבל מצד שני היא בהריון עם ילד בכור מבעל שככל הנראה רוצה את אמא שלה ועכשיו היא גם צריכה לגדל את הילד של אחותה למחצה שגוססת מסרטן? לא קל
הקרקע לקראת הבגידה של טיילור ברידג' כבר מוכנה. פתאום היא לא בוטחת ברידג' ובברוק (מאיפה זה בא פתאום? זה כל כך 1996) ולפני שנדע את זה - הקטור שוב יוריד חולצה... סטפני מגיבה כמו שסטפני מגיבה: לביאה פצועה שרוצה להציל את ילדיה. האם זה יעזור לה הפעם? ולמה לזלי קיי הסכימה להצטרף לסדרה כשהדמות שלה גוססת? כמה כסף כבר הציעו לה שזה היה שווה? (וזה לא הרבה לאור הצמצומים במשכורות בתעשיית הסבון)

Mikel20

New member
חשבתי שיהיה מלהיב יותר

הורים מקבלים הודעה שהבת שלהם גוססת וההלם היה רגעי בלבד, הם נראה לי קיבלו את זה די מהר, בייחוד אריק, שכבר ישב לצידה וממש עסק בניחום אבלים...ופתאום הוא יפצה אותה על הזמן שהוא לא היה איתה...צבוע! כבר אין מילים על אשלי ג'ונס, משחקת נפלא, וטבעי, רק שתפסיק לבכות כל היום (לא אמרו לה שזה מזיק לעור הפנים??) ויאללה תתחיל לקבל קצת אחריות בחיים שלה. שתתבגר - הרי ברור שבסוף היא תאהב את הילד הזה כי בטח היא תפיל...חבל שהסיפור כזה צפוי , חוץ מזה הוא כתוב ומשוחק נהדר.

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

כל הכבוד לבאדג' ממש לא האמנתי שהיא תסכים לגדל את דומיניק אבל כל הכבוד לה שהיא הסכימה . אריק התנהג ממש בסדר הפרק . מסכנה פליסיה.............

Mikel20

New member
ידעתי שככל שהתקרב קריסמס

ככה הפרקים יהיו קיטשים יותר יותר...מפרק שלם, רק הסצינה של ברידג'ט ופלישיה הייתה מעניינת. ברגע שראיתי את ברוק נזכרתי כמה אני לא מתגעגע אליה...אריק וסטפני ממש משעממים כשהם לא רבים! וזהו להיום.

Kazz

New member
דיעות.

להסכים לגדל ובאמת לגדל זה שני דברים שונים , אז אני מקווה שיחזירו את הכבוד האבוד של בריג'ט. לא ראיתי דמות שעוברת כזו התעללות מאז שאמבר עזבה. נ.ב איזה משעשע שתינוקות מפריעים באמצע סצנות.

../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

רק אני חושב שלהביא תינוקות לבית החולים זה דבר מאוד לא אחראי עם כל החיידקים והמחלות שמסתובבים שם חופשי?

Mikel20

New member
תראה

זה תינוק שהצליח להיווצר כאשר היא הייתה תחת השפעת כימותרפיה ונגד כל הסיכויים, אז הוא חייב להיות חסין לכל מיני וירוסים וכאלה, משהו כמו סופר-בייבי.

sashkashurik

New member
אוף, כואב לי הגרון! ../images/Emo184.gif

חוץ מזה, לא ראיתי סטפשקה כבר איזה שבועיים...

Mikel20

New member
גם אני על כדורים

כל השבוע משתעל.. וחבל דרך אגב, רוב הפרקים האחרונים היו ממש טובים...

../images/Emo58.gif חמישי ארה"ב

יפה להן לברוק וסטפני להיות הויקי ודוריאן של LA. היה דווקא די מרגש. היה גם נחמד לראות את ניקט ליד הכריסמס טרי, חבל רק שעם כל הסצנות החיוביות שהם מקבלים לאחרונה, גובר הסיכוי לאיזו הפלה באופק
אה כן, ג'קי? היי שלום

raz the 1

New member
חזרתי אחרי שבועיים בטירונות.!!

שמישהו יעדכן אותי בעלילה של השבועיים האחורנים?

Mikel20

New member
הפרומו השבועי ארה"ב-האם היא תיפול?

והכוונה לטיילור, בפרומו היא במרחק נגיעה מבגידה ראשונה ואמיתית ברידג'.. האם היא תעשה את זה? והאם ברוק תגלה? תאמת אני ממש סקרן כי אני לא קורא ספוילרים ואין לי מושג מאיפה זה הגיע בכלל אבל העיקר שיהיה מעניין. אני רק מקווה שסאגת קריסמס תיגמר מהר ונוכל לחזור לקצת עניין בסידרה. GO טיילור..

למעלה