שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

גו דרלה! גם היום הייתי על סף דמעות בסצנות של סאלי. טוב לדעת שהיא לא נזרקת ושיש לה עלילה. אני כבר רואה אותה גונבת עיצובים מהבית של ת'ורן
בכל מקרה, עם כל הכבוד לפלישיה-סטפני-ניקט, הסצנות של סאלי ממש עשו לי את זה. נהדר.

Mikel20

New member
שני+שלישי, ואני כבר קיוויתי

שסאלי תעלם אל האופק אחרי שהיא השקיעה את כל הונה באיזה פרוייקט סודי..ואחרי כמה חודשים נגלה שלמעשה זה היה בשביל ניתוח שלמעשה יציל את מייסי מאותו "מוות" שסודר לה
תאכלס המשחק של דארלה היה ממש מוגזם...לשם שינוי אבל ת'ורן היה זה שעמד בצד. לגבי יום שלישי, כ"כ קיוויתי שסטפני תשמע מאחורי הדלת את האמת ותזרוק את שני הבכיינים האלה לקיבינימאט...למרות שזה מתחיל להיות מעניין. פלישיה וניק היו ממש משעממים...הסרטן חזר ואני יכול לנחש שעכשיו היא לא תגלה לאף אחד שהיא חולה..GOD התסריט של העלילה כזה צפוי! שמתם לב שת'ורן וטיילור נהפכו לזוג זקנות שכל היום מדברות רק רכילות על ברוק ואריק?? ממש אין להם מה לעשות שם אהה...ממש לא אהבתי את טיילור בתפקיד המסנג'ר של סטפני, יאללה שתקבל איזו עלילה נורמלית כבר.

sashkashurik

New member
תודה רבה, סוף סוף!

כבר שבוע שלא ראיתי יפים, וכל יום אני נכנסת לפורום לראות אולי מישהו כתב איזה סיכומון קטן של הפרק הימי? וכלום! אז סוף סוף אני מבינה מה קורה שם. מחר אני רואה פרק כבר, אני מאוד מקווה! אז אולי גם אני אתרום משהו...

../images/Emo58.gif שלישי ורביעי ארה"ב

כמה נקודות:
למה טיילור לובשת את החזיה מעל החולצה? זה סוג חדש של אופנה שאני לא מכיר?
אלוהים ישמור, זה כל כך ברור שאריק הולך לבגוד בברוק באמת, או שברוק תבגוד באריק לפני הזמן. בכל מקרה, התוכנית של אריק עומדת להתפקשש.
למה מאסימו מתלהב מהתינוקת של ניקט? יש לו כבר 3 נכדים...
רק אלוהים יכול לעזור לניקט עכשיו. אשלי ג'ונס פשוט מהממת ומשחקת נהדר. כבר הרבה זמן לא האמנתי בשחקנית (למרות שכל הקטעים שלה מברברת בלי הפסקה על ההריון בהחלט יכולים להיחתך).

M a g n u s

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את הקטע עם התכנית של אריק- בעיקר את העובדה שאנחנו לא יודעים מי יבגוד במי

sashkashurik

New member
הנכדים של מאסימו? ../images/Emo12.gif

1. תומאס. 2. פיבי. 3. סטפי. 4. ר.ג'. 5. דומיניק. 6. הילדה של בריגי'ט שבדרך. סך הכל 6 נכדים לבן אדם שאף פעם לא החליף חיתול! ועוד לא לקחתי בחשבון את הנכדים מהבת שלו, דיאנה שבטח גם בדרך כבר.
ככה זה להיות גבר.

Shiri from the block

Active member
דומיניק?../images/Emo6.gif איך דומיניק יכול להיות הנכד של מאסימו אם מאסימו הוא האבא שלו? או שהתכוונת לדומוניק אחר שאני לא מודעת אליו?../images/Emo3.gif

sashkashurik

New member
את לא מודעת אליו! ../images/Emo3.gif

לא סימתי ספוילר כי כל השרשור הוא ספוילר, אז אם את לא קוראת ספוילרים, את באמת לא מודעת אליו, ואיתך הסליחה!

Shiri from the block

Active member
מה?../images/Emo12.gif אני כן קוראת ספויילרים :| איך דומיניק יכול להיות הנכד של מאסימו?? פיספסתי פה משו??../images/Emo12.gif דומיניק=ניק כן? :| אוקיי מה שכתבת עכשיו ממש גרם לי להשתגע../images/Emo122.gif

Mikel20

New member
זה היה רק עניין של זמן

עד שיהיה לנו איזה דומיניק ג'וניור... הרי כל גבר עיקרי בסידרה צריך שיהיה לו איזה בן על שמו כדי שגם כשהוא יעזוב את הסידרה בבוא היום, עדיין השם שלו יהדהד בכל העלילות... לאריק יש אחד, לרידג' יש..ועכשיו לניק....וכמובן לנשים המובילות סטפני וברוק... במילים אחרות, אם אין לך name sake אתה לא דמות ראשית.

Mikel20

New member
חמישי -ארה"ב - ההלם!../images/Emo58.gif

קודם כל לעניין דנטה, אם הם יגרמו לעוד סיפור מי האבא ובכל הסיפור הזה יתברר שהתינוק של דנטה אז באמת שחבל על הזמן, הם כאלה צפויים, פלישיה הייתה שיכורה בבאר, הוא לקח אותה הבייתה, יאדה יאדה יאדה, היא לא זוכרת, ועכשיו לא יודעים של מי הילד. אבל נו באמת, איזה סיפור מצוץ, עוד כמה בחורות לבית משפחת פורסטר דנטה יכול להכיר. ולעניין הפרק, הסצינה בין אריק לסטפני הייתה ממש חזקה, סוזן דפקה מונולוג מעולה והמבט על העייניים שלה בסוף פשוט אמר הכל...ברוק תשימי לב, אריק הולך לבגוד בך ובגדול. זה היה משוחק טוב, איך בתחילת הפרק זה היה נראה שהיא קנתה את הסיפור, באמצע היא כבר עמדה לזרוק אותו לכל הרוחות, ובסוף היא עם דמעות בעיניים מספרת לו על פלישיה. רק שמישהו יסביר לי מתי היא שמעה על הסרטן שחזר?? הרי אף אחד לא הודיע לה על זה. אשלי ג'ונס כרגיל משחקת מצויין, ההלם שלה, ההבעות פנים, ובעיקר בסוף, מין דקה של שתיקה כאשר היא רואה את התינוק ולא מאמינה! בהחלט פרק מצויין לכל הדעות.

חמישי ארה"ב - חובת צפייה!

פרק מעולה לגמרי. סוזן פלנרי עם סצנה גדולה מהחיים, באמת יופי של משחק. רק שקשה לי לקבל את הטיעונים שלה ואני די מסכים עם אריק. הילדים שלהם כבר אנשים מבוגרים, אין סיבה להמשיך לחטט להם בחיים. אם הם ירצו לספר משהו, הם יקחו יוזמה. עוד נקודה שמאוד מציקה לי בעניין העלילה הזו: לא כל חולי הסרטן מתים. עצוב לי שמציירים את המחלה הזו כמחלה סופנית. אני לא רוצה לחשוב מה עובר על אנשים שמתמודדים עם המחלה וצופים בסדרה. אמנם בהחלט יש סיכוי שפלישיה תצא מזה (אם ללזלי קיי יש כבוד עצמי כמובן), אבל בינתיים זה לא נראה טוב. אה כן, אחד משני הילדים של ברידג'ט/פלישיה חייב להיות של דנטה. אין סיבה להשאיר אותו בסדרה אם הוא לא אחד האבות. הסצנה בין פלישיה לדנטה הייתה מצחיקה לגמרי ("אלסנדרו? ליסה?") ומצאתי את עצמי צוחק בהנאה. ועכשיו לברידג'ט - בהתחלה היה נדמה לי שהיא תמלוק לניק ג'וניור את הראש אבל אני דווקא חושב שהיא תקבל בהבנה את המצב. גאד, אשלי ג'ונס פשוט מעולה. בא לי לקום ולחבק אותה
אהבתי גם שפלישיה זרקה לברידג'ט "הרי איזו אישה תרצה להיות עם גבר שרוצה אותה רק בגלל התינוק?" אאוצ'. בקיצור - חובה לצפות בפרק הזה!

אשכרה...

כמעט נפלה לברידג'ט הלסת כשפלישיה אמרה את זה... לי כבר מתחיל להימאס הקטע הזה שדנטה מכיר את כל בני המשפחה "במקרה"... גם אם ברידג'ט זו היתה הפתעה שהוא הכיר אותה דרך מאסימו, לא? ומה הקטע הזה שהוא מכיר את פלישיה מניס? מה בראדלי חושב שאירופה זה כפר אחד גדול? איטלקים פשוט הולכים לברים בצרפת כל פעם שבא להם? סתם קטע דפוק. אבל, צפניה, אתה צודק, הם היו צריכים איכשהו להכיר ממקודם כדי שיהיה סיכוי שהתינוק הוא של דנטה...

Mikel20

New member
הפרומו השבועי ארה"ב - יאק!../images/Emo58.gif

חג המולד בפתח והשבוע יהיה בסימן פוצי מוצי של כולם עם כולם, כנראה המחלה של פלישיה תקרב ביניהם...מה שאומר הרבה דמעות של עצב, אושר, ואם תרצו...שעמום מוחלט
(מקווה שאני טועה, אני לא קורה ספוילרים ואין לי מושג מה יקרה) הוספתי גם את הפרומו השבועי של צח"מ, עלילת שילה מגיעה לשיא השבוע בארה"ב, וכל שנותר זה לצפות ולהתגעגע לימים ההם.

Mikel20

New member
לא אבל...

אני לא מבין מה הם צריכים את כל זה בעלילה? שנים לא שמו על קריסמס בסידרה ורק בשנתיים האחרונות יש פרק מיוחד של איחוד זמני של כולם וזה מיותר כי זה סתם מאולץ, למחרת כולם חוזרים לשלוף סכינים כאילו לא היה חג מולד מעולם. הם פשוט ראו את כל שאר הסבוניות עושות את זה ורצו גם.

aabbadd

New member
דווקא בעיני זה יפה מאוד ../images/Emo45.gif

לפחות לפרק אחד ניתן לראות את כולם מתנהגים כאילו הכל בסדר בעולם , וכל שנשאר הוא לשיר ולשמוח על כך . אני בעד יותר פרקים של שמחה ואושר ....

למעלה