שני ארה"ב

../images/Emo58.gif שני ארה"ב

בסוף הפרק כבר הצטרכתי חבילת טישו. מישהו קונה לי את הדיסק של ג'ק ווגנר לכריסמוכה? איזה יופי שניקט השלימו. אבל למה לא השתמשו בצנת החוץ עם הבלונים לפלאשבק? בעבר לא קיבלתי את ניקט כזוג, טענתי שזה קרה יותר מדי מהר. כעת, לאחר 10 חודשים, אני מוכן לקבל אותם כזוג. איזה יופי. ואיזה כיף שניק סופסוף אמר לדנטה את מה שכולם חושבים - החיים של כל הדמויות היו בסדר עד שהוא הגיע! הסצנה בין אריק לג'קי הייתה מעולה. ממש הרגשתי את הכאב של ג'קי ובסוף שוב - זוג שחוזר. איזה יופי. ואף מילה על זה שברוק שוב פנויה.

צפניה-ימות המשיח הגיעו?

מקריאת הודעות קודמות שלך חשבתי שאתה בעד ניק-ברוק ולא ניק-ברידג'ט. אפילו בדיון על ניק אמרת שהסצנה הכי מעצבנת היתה עם הטיול של ניקט, ועכשיו רצית לראות? לגבי הפרק-אהבתי כל רגע, ואת החלק של ניקט ראיתי איזה מאה פעמים, וגם לי היה החסר הטיול עם הבלונים

Kazz

New member
לא לחתום את הגולל.

לא ידוע אם היא חזרו להיות ביחד או לא. נצטרך לראות בפרק הבא. אי אפשר להסיק מהחיבוק הזה בסוף את זה. ומספיק כבר עם השירים האלה של ג'ק!

Guy K

New member
ויום שלישי ארה"ב ../images/Emo58.gif

הוא אחד הפרקים המצחיקים ביותר שראיתי בסדרה מימיי. כל הבית צחק בקול רם! זה לא קרה כבר הרבה זמן. מי שלא רואה - דביל.

Mikel20

New member
פרק פשוט אדיר

לא יכלתי להפסיק לצחוק, העורכת דין של סטפני הייתה מעולה, איפה החביאו אותה כל השנים? אני רק יכול לדמיין לעצמי כמה צחוקים הלכו על הסט בזמן צילום הפרק הזה..רק שימשיכו ככה... אפילו הפנטזיה הנוראה של ברוק על ניק והשיר הממוחזר של ג'ק ווגנר לא הצליחו להרוס את הפרק הנפלא הזה.

../images/Emo58.gif שלישי ארה"ב

די התעצבנתי מהפרק. כל הספוילרים לשבוע הזה דיברו על טוויסט ועל מהלך שישנה את כל העניינים, אולי זה יקרה מחר אבל היום זה היה מגוחך. מצטער, לא חידשו לי כלום. הדבר היחידי שהיה שווה זה באמת התסריט השנון. רק זה. חייכתי. הצחוק היחידי הגיע בדקות הסיום.

Mikel20

New member
איך לא צחקת?

כל הפרק אני נשפך...אריק מגיש לה את הצו, היא קורעת אותו לגזרים, זורקת את השלט על הדלת....מייגן עושה לה "אז את לא רוצה את הקפה?" ... "תעיף את מר פורסטר" .." לא , תעיף את גברת פורסטר"...."תרים את הדף, לא תזרוק אותו"....והקטע שהם צעקו על מייגן ביחד, איזה משחק מושלם.... שלא לדבר על הבעת הפנים של סטפני כשעורכת הדין שלה נכנסה לחדר, החיכוך בידיים....וזריקת המפתחות מאחד לשני כמו תופסת.... נשבע לך, הסידרה הייתה צריכה להיות קומדיית מצבים, היא הרבה יותר טובה ככה מאשר בתור אופרת סבון אפורה.

די פשוט

ציפיתי לאיזה מהלך גאוני מבריק של אריק עם צו ההרחקה. הוא לא הגיע אז התאכזבתי. למען האמת, המהלך שלו כל כך מפגר שלא הייתי מוכן לייצג אותו בעצמי.

Guy K

New member
מה אתה מבין

אתמול הוא גורש מהחברה. היום כבר יש מצב להסדר. זה כבר צעד טוב לא? ואיך לא צחקת? כשכולם נכנסו לחדר בבת אחת - "סטפני, הלב שלך", "למה המשרד שלי נעול", "אני לא נותן לרידג' את המשרה שלי" "אני לא מבקש, אני מודיע לך"... זה היה אדיר!

זה לא היה קשור לכלום

אני מבין שזה היה פרק חינני ומצחיק. סביר להניח שבסיטואציה אחרת הייתי מאוד נהנה ממנו. אם היו מודיעים מראש שזה פרק "מיוחד" (א-לה פרקי האלווין של סימפסונס וכו') בטח הייתי מאוד נהנה, אבל כשבכל הפרומואים אומרים שלאריק יש מהלך מבריק ומתוחכם והוא מביא משהו כזה מגוחך (עד כמה מגוחך? זה כמו שאשם באונס של בחורה יטען להגנתו שהיא לבשה סגול ולכן הוא אנס אותה) - אני התאכזבתי. מותר לי לא?

Guy K

New member
אסור

טוב בסדר, זה אתה אז אני מסכים. אני פשוט לא ידעתי על הפרומואים ולא ציפיתי לכלום אז נורא שעשע והפתיע אותי הפרק. במיוחד כשהוא התחיל אחרי שכבר נעשו דברים ולרגע חשבתי שפספסתי פרק. אגב, זה די ברור שהפתרון יהיה שטיילור תהיה המנכ"לית החדשה לא?

רק הערה לסדר להאנטר טיילו

הפרק עצמו היה גדול, כמו שמייקל כתב אפילו הזכרונות של ברוק לא הצליחו להרוס אותו, עו"ד של סטפני מעולה ובכלל זהו פרק שחייב להשלח לאמי-ואני גם מסכימה שניפים והאמיצים מתפקדת טוב יותר כקומדיה
. את הפרק הזה אכן כתב התסריטאי המהולל-אז שבראדלי רק יתן לו יותר עלילות כאלו-שווה! אני מסכימה עם צפניה לגבי המהלך-בסוף יתברר שלא דובים ולא יער והכל יחזור למצבו הקודם וזה די מבאס. ההערה להאנטר-בתור מישהי שחושבת להשלים את לימודי הרפואה ולהתמחות בפסיכאטריה-לא אומרים מי המטופלים שלך ובטח ובטח למה הם הגיעו לטיפול!

../images/Emo58.gif רביעי ארה"ב

סופסוף אחרי חודשים בהם הוא דחף את האף שלו לכל מיני עלילות, דנטה מקבל את מה שמגיע לו - ברוק אומרת לו את האמת בפנים - חמוד, נכתבת החוצה מהעלילה, סיונרה
ניקט היה חביב מאוד. אבל לא כדאי לשמור את ההפלה לסוויפס של פברואר?

Mikel20

New member
אם בראדלי היה קצת מקורי../images/Emo18.gif

אז הוא היה נותן לגם לברידג'ט ללדת ואז שתי האחיות היו רבות על ליבו של ניק... אבל מאחר שאנחנו יודעים שאין שום חדשנות בסיפור הזה, היא בטח תפיל ופלישיה תיתן להם את הילד לפני שתמות בפברואר...(צפניה אל תדאג, גם ההפלה תקרא בפברואר)..

למעלה