שישי ארה"ב

../images/Emo58.gif שישי ארה"ב

טוב, דרלה לא מתה (עדיין) היא רק בתרדמת. אף אחד לא יודע מי דרס אותה. מעניין לראות אם פיבי וטיילור יפתחו את הפה ואם הקטור ימשיך להגן על טיילור. זה סוג של עבירה פלילית לא?
מה שכן, יופי של משחק של האנטר טיילו. היא כנראה הייתה מאוד מזועזעת מהכיוון שלוקחים את הדמות שלה והקרינה על עצמה

Mikel20

New member
אהבתי

היה שווה לא לקרוא את הספוילר ולגלות שהיא כן שתתה..(הצליחו לעבוד עלינו אהה צפניה??)..מעניין אם היא תסגיר את עצמה, קשה לי לראות אותה מסתירה את הסוד יחד עם הקטור והבת שלה. אותי קצת מדאיג הסיפור הזה, כי הרי כמו תמיד בסופו של דבר האמת יוצאת לאור, ואז מה יעשו עם טיילור? כלא? זה אומר שעלולים להוציא (שוב) את האנטר מהסדרה
אם את אמבר נידו אחרי תעלול הבור, מה מקבלים על הריגה?

M a g n u s

New member
אני אוהב את הכיוון המסתמן../images/Emo58.gif

טיילור, פיבי והקטור יסתירו את הסוד הנורא. בינתיים רידג' יחזור לטיילור וסטפני והיא ישלימו... כולם יחיו באושר ועושר- עד שיום אחד יתגלה הסוד הנורא
מה שרידג' אמר השבוע ("אחרי מה שעשיתי אני לא חושב שאי פעם אני אוכל לשפוט שוב את טיילור על מעשיה") רק מחזק אצלי את התסריט המעולה הזה. אני גם לא אתפלא אם בדיוק באותו היום ברוק וניק יפרדו

Mikel20

New member
לא לא לא

אני לא אוכל לסבול עוד איחוד/פירוק של טרידג', די, נמאס מהפינג פונג הזה...אני אפילו מוכן לקבל רומן אפשרי בין טיילור לת'ורן ואז אחרי שהם מתקרבים והוא מתאהב בה אז היא נשברת ומספרת לו את הנורא מכל.

לי היה נדמה ש...

בסוף הפרק כשטיילור התנצלה בפני דרלה הרדומה, ות'ורן נכנס אז הוא הסתכל עליה כאילו הוא שמע את הוידוי שלה... זה רק נדמה לי, כי אני לא קוראת ספוילרים. חוץ מזה נראה לי שאם באמת טיילור, פיבי והקטור יסתירו את זה מכולם, אז דרלה תתעורר ותזכר ברגע שהיא היתה מרוחה על השמשה של טיילור וראתה אותה. זה יכל להיות ממש טוב, אם ככה יעשו את זה. אולי לא הולכים להרוג את דרלה, אלא להיפך - אולי נמאס לשחקנית להיות שולית במשך 15 שנים?..

א ר י ק ל

New member
כמה הערות--../images/Emo58.gif+../images/Emo18.gif

אני שמעתי כך: דרלה תמות. טיילור תהיה בהכחשה-לא תזכור כלום, ואז תתידד עם תורן, ולאחר כמה זמן של רגיעה- עניין זה יעלה שנית ויפרוץ. כל זה רק בגדר שמועה.

אושרי 26

New member
שימו לב לזה : זהירות ../images/Emo58.gif |זהיר

Coming up on The Bold and the Beautiful... Brooke’s sister, Donna, arrives in town. Stephanie offers her shoulder for Thorne . Bridget agrees to start a family of her own with Dante . Hector finds out about Taylor’s secret. A beloved character tragically dies. שורה אחרונה

Mikel20

New member
../images/Emo207.gif חדשות ליהוק

סופית, ג'וזף מסולו (מאסימו) עוזב את הסידרה...הבחור כועס שלא קיבל עלילה ראויה כבר המון זמן. לא ברור אם יירד למעמד שחקן אורח או יעזוב סופית, כרגע זה נראה שהוא נוטש. הערה שלי: אין עדיין הודעה רשמית של ההפקה ולכן לא אתפלא אם פתאום נשמע שבראדלי יציע לו הצעה שהוא לא יכול לסרב לה ונראה שהוא חוזר.

למעלה