שישי ארה"ב

../images/Emo58.gif שישי ארה"ב

תודה לאל הבעיה עם הדודות מארה"ב נפתרה
ולענייננו - גאד, כמה צחקתי בשיחה בין פלישיה לסטפני. (סטפני: "לסביות? אני מכירה לסביות. אין לי בעיה איתן")
זה בערך הדבר היחידי שהיה שווה בפרק. זה ולראות את היד הרזה הגובלת באנרוקסיה של האנטר טיילו.

../images/Emo58.gif אה כן וגם

פלישיה קצת חוצפנית. מה היא קוראת לבן שלה דומיניק? לא מספיק היא הסתירה את זה שהיא בהריון מניק, עכשיו היא גם לוקחת את השם? ביג
ועוד משהו קטנטן - התינוקת של ניקט היא כנראה הלוגנית היחידה שזרקה את ניק מהמיטה

arielbbb

New member
../images/Emo18.gif+../images/Emo58.gif+../images/Emo131.gif חשדות--

לא נדלקה לכם נורה אדומה? אפילו לא היבהבה? למה שפלישיה תקרא לבנה בשם דומיניק, מה היא רוצה להמשיך את מנהג השושלת של אריק/ריק/ליטל אריק3 ??!! במיוחד אחרי הסתרת ההריון ואי דיווח לאב? לא נראה לכם קצת תמוה..למה בראדלי בחר בשם כזה אירוני לולד שלה? ממש מוזר בעיני. וכמו שכתבתי נראה לי גם אירוני. אני חושש שניק אינו האב, בכל אופן לא זכורה לי החלפת נוזלים בין ניק לפלישיה.. האם פלישיה רימתה (*כמו אמבר*) ונתנה שם שקוף לתינוק, מחמת חירוף המחלה/מחמת התייאשות ודיכאון "שלאחר המוות" לגבי בנה ועתידו. האם היא בטוחה שניק הוא האב,או שהיא רוצה לחשוב ככה.... אומנם התינוק אמור להציל/לתרום/לחזק את הקשר בין ניק לבריג'ט, אז נראה לי שקדושה המטרה,מהדרך שבה היא נעשתה..

../images/Emo58.gif

פלישיה הגיעה ללוס אנג'לס עם אומנת. סטפני, שלא ידעה על התינוק, חשבה שפלישיה והאומנת מנהלות מערכת יחסים.

M a g n u s

New member
../images/Emo58.gifשלישי ארה"ב

כ"כ מצחיק אותי שהמשרד של רידג', ברוק ואריק, זה שכולם לא מפסיקים להתלונן עליו, שאומרים שהוא בלתי נסבל ושאי אפשר לעבוד בו... היה פעם של ת'ורן
אהבתי את התכנית של אריק- נראה שהולך להיות מעניין... ועוד משהו קטן, המנגינה שהייתה בקטע שפלישיה סיפרה לסטפני שהתינוק שלה, כבר מזמן לא שמו אותה- היא כ"כ מרגשת עד שהיא גורמת לי לבכות בכל פעם מחדש

למעלה