שאלת השוואה......

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifשאלת השוואה......

איזה רכב עדיף : קאיה 96 VS ויטרה 94 המחיר שלהם דיי דומה (למרות הפרש השנים 60 אלף) השאלה היא למי היתרון מבחינת עליות אחזקה???? יתרון בשטח???? נוחות בכביש???? סחירות???? תודה. שלומי.א

ronbs

New member
קאיה מול ויטארה 2000 סמ"ק

חקרתי את העניין רבות והגעתי למסקנה כי קאיה עדיפה על סזוקי 2000 סמ"ק סזוקי חדשה עולה 170000 אלף ש"ח כמו ניסן טראנו מחיר מוגזם מאד לכל הדעות הקאיה עולה 136000 תמורה טובה בעד הכסף סה"כ אני מרוצה מאד מהקאיה.

ronbs

New member
קאיה מול סזוקי

סזוקי ויטארה 94 רכב קטן ללא תא מטען מעולה בשטח, עלויות נמוכות 1600 סמ"ק, 2 דלתות רכב מעולה אם תמצא רכב שלא נקרע בשטח. קאיה, 5 דלתות רכב גדול, חזק עלויות אחזקה גבוהות יותר , מתאים יותר למשפחה. הבחירה שלך, אם יש לך ילדים, לך על הקאיה

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifאז יעני......../images/Emo8.gif

בתור רווק...מאושר....וקל לבלב אתה ממליץ ללכת (על גחלים..באבא) על הויטרה. מטעמי אחזקה אני מניח?! ומבחינת התנהגות שטח/כביש??? הם אותו דבר??? שלומי.א

as65231

New member
קאיה מול ויטרה

מבחינת התנהגות שטח לך רק על הויטרה הרבה יותר טובה וגם יותר זולה באחזקה השוטפת . אם אתה רווק לך רק על ויטרה . בהצלחה אסף

ronbs

New member
קאיה מול ויטארה

תבקר בבור בתל ברוך ביום שישי משעה 14:00 ותתרשם

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gif....לעומת זאת....

קשה עד מאוד למצוא ויטרה 94 שמורה. וגם אם כן (מצאתי 1 כזה) המוכר דורש מעל המחירון. ות´אמת אני דיי "מתבאס" מהשנתון הנמוך. נראה לי שאבחר בקאיה 96.

ronbs

New member
קאיה מול ויטארה

לשלומי בשבת הייתי בטיול עם וויטרה 98 מוגבהת, קפיצים ובולמים. רכב מדהים עבירות מעולה, החסרון רכב קטן מתאים לשני מבוגרים לעומת זאת אני מופתע מאד מהיכולות של הקאיה.

benya

New member
ויטארה ארוכה

לידיעתכם קיימת גם ויטרה ארוכה 5 דלתות(לי יש אחת כזאת משנת 96) והיא נהדרת !!

למעלה