שאלה....

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifשאלה....

איזה גיפ/גיפון הכי מתאים לשעשועי דיונות???? מה לעשות..גם אני מהחבר´ה שאוהבים "להתיז" חול ים. בתקופה קשה שכזאת
שלומי.א

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifמה בדבר קיאה???

בעבר שקלתי לעבור לסופה....אך המעבר מרכב פרטי לסופה יהיה (לדעתי) חד מידיי....לכן ירדתי מהסופה...ונראה לי שהקיאה תתאים בהחלט. הלא כן??? שלומי.א

ronbs

New member
מה בדבר קיאה

ברשותי קאיה (לא למכירה) רכב מצוין האם אתה זקוק ל- 4 דלתות,האם על הרכב להיות אוטמט, כמה ק"מ אתה אמור לנסוע בשנה, האם אתה בעל משפחה וילדים. פרמטרים אלו חשובים בבחירת הרכב.

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifמעט פרטים....

אני נוסע כ 15-12 אלף ק"מ בשנה. מעדיף 4 דלתות אך לא הכרחי. מעדיף בנזין (לא משתלם לי דיזל) לא משנה אוטומט/רגיל הפרמטר שהכי חזק אצלי הוא עלויות אחזקה (כמובן שגם עלות קניה) אני עדיין לא מיליונר....וגם לא בן של אחד כזה. אני כולה סטודנט שמרוויח יפה. (ממש השתפכות לפניכם - אה??) :) שלומי.א

-רוני-

New member
בסכום הזה אתה יכול לקנות

דיסקברי משומשת, שלדעתי עולה על הקאיה

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifנכון שהדיסקו עולה על הקיה..

גם בהוצאות היא עולה עליה...ואני עדיין לא מתגורר ברהט/סיני/דאקאר ולכן אינני זקוק לחיית שטח מגושמת,יקרה לאחזקה,לא הכי נוחה בכביש ושוב יקרה..... אני רווק , שמתכוון לרדת לשטח בסופי שבוע+טיולים. לא מאמין שאגיע לשטח טכני רציני וקשה....כן אגיע לעבירות בינונית . מניסיוני עם הדיסקו...בשטח הוא מלך...בכביש פחות....ובחנייה עוד הרבה פחות. שלא נזכיר את העובדה שאינני מתכוון להשתעבד כלכלית לרכב. הקיה נשמעת כרכב האופטימלי עבורי. מה שגם ניתן לשפרה ולהגיע לרמת עבירות גבוהה. שלומי.א

ronbs

New member
נכון שהדיסקו עולה על הקיה

נכון שהדיסקו עולה על הקאיה, אבל אם אתה רווק הייתי הולך על רכב יותר חדיש עם הוצאות מינמליות כגון: סזוקי גימני, סזוקי ויטארה 1600. ראיתי גמיני ידני 1300 סמ"ק עובר ומטפס בדיונות שרכבים כמו סופות, דסקאברי, טויוטה פראדו, מיצבושי לא הצליחו לעבור

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifהאם???

הגימני לא חלש מידיי??? מנוע 1300 - נראה לי מעט חלש....אבל מעולם לא "עליתי" על רכב כזה (גימני/סמוראי) לכן אולי אני טועה. הוויטרה מאוד...אבל מאוד יקרה....עלות מול תועלת = עדיף כבר קאיה על וויטרה (מבחינת מחיר לפחות). על הגימני אינני יודע פרטים. אשמח להתעדכן. שלומי.א

ronbs

New member
גימיני

גם אני חשבתי כך, אך אחרי שראיתי את יכולת הביצוע שלו שיניתי את דעתי

-רוני-

New member
גימיני

קטן קטן אבל ממזר גדול, עד שלא רואים אותו בשטח לא מאמינים לגבי שטח חולי בדיונה באשדוד לא היתה לו בעיה לעלות כמו גדול

למעלה