שאלה מה הקטע של הפרק היום עם פריצה? מישהו יודע אם זה באמת קשור למישהי מבנות הבית?
M m i c h a l u n a New member 20/2/07 #1 ../images/Emo58.gifשאלה מה הקטע של הפרק היום עם פריצה? מישהו יודע אם זה באמת קשור למישהי מבנות הבית?
ש שנטיפי האחת New member 20/2/07 #2 קשה לי לענות לך ממוש אני עכשיו חזרתי הביתה ולצערי לא ריאתי אם בת אל פה וקוראת את ההודעה אז אשמח בת אלי שתעשי פרק של היום
קשה לי לענות לך ממוש אני עכשיו חזרתי הביתה ולצערי לא ריאתי אם בת אל פה וקוראת את ההודעה אז אשמח בת אלי שתעשי פרק של היום
מ מורי לנצח New member 20/2/07 #3 לפי ההתנהגות של סאמר זה נראה כאילו זה קשור אליה , אבל מצד שני זנ יכול גם להראות כאילו היא מפחדת שיפילו את זה עליה אבל היא בעצם לא עשתה כלום. למרות שהדיבורים שלה בהתחלה די מסגירים שמשהו לא ממש תקין קרה
לפי ההתנהגות של סאמר זה נראה כאילו זה קשור אליה , אבל מצד שני זנ יכול גם להראות כאילו היא מפחדת שיפילו את זה עליה אבל היא בעצם לא עשתה כלום. למרות שהדיבורים שלה בהתחלה די מסגירים שמשהו לא ממש תקין קרה
B broken child New member 21/2/07 #5 תודה גם ממני ../images/Emo39.gif סאמר סאמר, מה נסגר איתה מההתחלה לא סבלתי ת'בחורה.