שאלה...

resputin

New member
אני חייב לציין,

שנורא אהבתי את קנדרה. היא קשוחה, אבל מצד שני גם באפי ופיית´- אבל בה יש משהו מיוחד, מעיין דבקות מסויימת של ללכת, לעשות, לסיים ולחזור הבייתה. היא לא מתפשרת, ולא מתלוננת- הולכת ומבצעת את העבודה (נו טוב, ואז היא פגשה את דרוסילה..). נו טוב, זה ועצם העובדה שהיא קראה ליתד שלה Mr. pointy... ?¿ Fire on babylon ?¿

Cyber Cat

New member
אבל זה בטח לא מבטא אנגלי...

קצת בהקשר לפתיל אחר, אם אני לא טועה, המידע על מוצאה של קנדרה מופיע בספר The Book of Fours. הבעיה היא שאני לא זוכרת אותו, ואין לי כוח עכשיו ללכת ולחפש בספר. מצד שני, הספר הוא כנראה לא 100% official, ואם מרטי נוקסון אמרה, אז היא כנראה יודעת על מה היא מדברת. אבל זה עדיין לא נשמע כמו מבטא אנגלי/בריטי. Cyber Cat

trilliane

Well-known member
מנהל
נו בוודאי, כי היא *לא* בריטית...

אבל הם לא ממש החליטו מה היא כן. גם אני לא יודעת מה מופיע בכל מיני ספרים (לא קראתי) אבל מרטי היא זו שכתבה את הפרקים, אז אני נוטה להאמין למה שהיא אומרת...

HuGo Hell

New member
אני חשבתי שקוטלת חדשה לא..../images/Emo58.gif

הגיעה בגלל שאף אחד לא ידע שבאפי מתה..

resputin

New member
זה אמור להיות קטע של גורל..

אין דבר כזה "מכיוון שאף אחד לא ידע שבאפי מתה- לא החליפו קוטלת", זה אמור להיות קטע גורלי. מי שזוכר, יש לג´יילס (ובטח למספיק אנשים אחרים;) ספרי נבואות, שמספרים על הקוטלות (כמה פאקינג כרכים יש לספר הזה, הא?!)- ברגע** שהקוטלת מתה, היא מוחלפת מיידית בקוטלת אחרת (כאילו, החוזק והכח הנפשי שהופכים את ה"קוטלת" ל"קוטלת" ישר עובר לאחת אחרת --למרות שבאפי נשארה באותו החוזק, אפילו יותר חזקה...-מאימונים..?). וזה גם לא ממש ספויילר, כי כולם יודעים שפיית´ היא הקוטלת, ונכון לעכשיו זה לא ישתנה אולי עד העונה השביעית, שאף אחד לא יודע מה קורה בכולה עדיין.

Go B

New member
../images/Emo58.gifהבהרות...../images/Emo58.gif

דעתי לגבי קוטלת לאחר מותה של באפי הסוף העונה החמישית: את באפי הייתה אמורה להחליף קוטלת חדשה כמו שהיא אומרת בסוף העונה השישית בפרק Grave : "Someone would have taken my place" אבל יכול להיות (ממש לא בטוח) שהמועצה לא ידעה שבאפי מתה ולכן לא חיפשו קוטלת חדשה או שאולי הופעלה הקוטלת החדשה אך לא הופיעה בסאנידייל למרות שהאפשרות הראשונה נראית לי יותר - ג´וס לא ממש הבהיר בנושא הזה - הוא רק אמר שלא תהיה קוטלת נוספת.

Adrienne

New member
נראה לי שזה בגלל פיית´

הרי יש 2 קוטלות, פיית´ ובאפ באפ, לכן, אחרי ששניהן ימותו תהיה עוד קוטלת.

Adrienne

New member
ובקשר של אימונים של קוטלות,

לא נראה לי שהמועצה מאמנים את כל הקוטלות, הרי לפי מה שאני זוכר באפי לא ידעה שהיא הקוטלת, זה לא שלקחו אותה מגיל אפס ולימדו אותה.

resputin

New member
נכון, אבל..

היא לא ידעה כלום ממה שהיא מתמודדת מולו, היא ידעה שיש ערפדים, ושהם נמשכים אליה ואל אנשים אחרים- ומכיוון ש"אף אחד אחר לא עושה את זה" היא התחילה להרוג אותם, (בהמשך לזה עשתה בעיות בבית ספר, שרפה את האולם התעמלות והעיפו אותה..). אחרי שהיא פגשה את הצופה הראשון שלה (היה אחד לפני ג´יילס, והוא מת) היא ידעה שהיא הקוטלת אבל די ברחה מכל הקטע הזה וכשהיא הגיעה ל"סאנדייל היי" ופגשה את ג´יילס, היא "קיבלה" את תפקיד הקוטלת על עצמה והתחילה להתאמן בצורה רצינית. אם הצופים (ו"המועצה", בעצם) לא יאמנו את הקוטלות (או ידאגו שהן יתאמנו), ויתנו להן מידע על מי הן נלחמות ואיך לעצור אותם- הקוטלות.. בוא ונאמר שכל שבוע תתחיל קוטלת חדשה את דרכה..

למעלה