שאלה...

../images/Emo58.gifשאלה...

כשמולי פגעה בבלטריקס, אז בלטריקס מתה?!? כי היה רשום TOPPLED שזה אומר שהיא התמוטטה אבל היא מתה או סתם חרסת הכרה?!? לפי דעתי היא הייתה צריכה למות! אחרי כל מה שהיא עשתה!!!

עוד שאלה...../images/Emo58.gif

מה קורה עם לבנדר?!? היא מתה?!? כי היא רשמה BODY אבל אני בטוחה שהארי היה מזכיר אותה ברשימה של אלה שמתו כי הוא הכיר אותה.....

mushig

New member
לא,../images/Emo58.gif

לפי דעתי רולינג רק תיארה את התנועות של לבנדר-לא יותר מזה.

mushig

New member
אבל,../images/Emo58.gif

הארי אמור היה להגיב יותר על המוות שלה אם היא הייתה מתה,wouldn't he?
חוץ מזה, הרגע הייתי בויקיפדיה- לא כתוב שם כלום על המוות של לבנדר בראון.אז כנראה שהיא לא מתה

black robe

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

לא הגיוני, גם הוזכר שקולין קריווי מת והארי לא עשה מזה סיפור גדול. חוץ מזה, דווקא כן הוזכר שהוא הרגיש רע עם זה שכל האנשים שמתו בעצם מתו בשבילו, כדי להגן עליו מפני וולדמורט, זה לא הגיוני שרולינג תכתוב :הארי הצטער על לופין, טונקס, לבנדר, קולין, סנייפ (....) על כך שהם מתו בשבילו וכו', היא כתבה את זה בכללי, על כך שהוא מצטער ומרגיש לא נוח עם זה, זה הכל. ואני חושבת שכשכתוב BODEY, אז הכוונה לגופה, ז"א שהיא כן מתה, וכנ"ל לגבי קולין. ולא כדאי להסמתך על וויקיפדיה יותר מדי, הרי אנשים, כמוני וכמוך, כותבים את הערכים שם, כך שגם הם יכולים לטעות.

mushig

New member
אתם יכולים,../images/Emo58.gif

לתת לי את העמוד בגרסא האמריקאית שמדברים על ה"bodey" שלה? תודה מראש...

yoavj1

New member
../images/Emo58.gif

646 וכתוב שם "feebly stirring body". משמע שהיא כן חיה. גססה, אבל חיה.

mushig

New member
../images/Emo58.gifידעתי!!!../images/Emo13.gif

ידעתי שהיא לא מתה!
לפי מה שכתוב היא הייתה רק חלשה-אולי גוססת אבל לא מתה!! לא רוצה להגיד אמרתי לכם ,אבל-

black robe

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

עדיין אי אפשר להיות בטוחים אם היא חיה או מתה, כי כתוב שהיא גוססת, אז אולי היא מתה בסופו של דבר. אני חושבת שכדאי לחכות לגירסה העברית כי אולי אז יהיה סיכוי יותר טוב לפענח את זה, או פשוט לחכות לעוד איזה ראיון עם רולינג שבתוכו מישהו ישאל אותה על זה

אבל זה דיי דפוק שהיא אומרת פרטים כאלה בראיון.

כאילו היא מקווה שאנחנו צריכים לנחש את העתיד של כל אחד מהדמויות ומה הוא עושה בעתיד?!?

TTHB

New member
כבר הוכח ש*בפועל* זה פשוט לא קורה שאתה

שאתה נכנס ורואה שם טעות. כי בד"כ משחיתנים (או איך שהם לא קוראים לזה) הם די טיפשים, הם פשוט מוחקים הכל וכותבים "קקי קקי קקי@#@%$@" אני לפחות אף פעם לא מצאתי םשם טעות (ואני שם די הרבה)

למעלה