שאלה

טלמ

New member
../images/Emo58.gifשאלה../images/Emo58.gif

מה יקרה בפרק האחרון של העונה התשיעית? (פירוט)

מיקה13

New member
רק עוד שבוע

הפרק האחרון יהיה בעוד שבוע (יום שיש בשבוע הבא) לפי הספויילרים הארם יאבד משהו (אולי את מאטי) באד יגיע למצב שמעולם לא חשב שיגיע איי גיי יצא בהודע מפתיעה ומאק תשמע חדשות בריאותיות מדאיגות ברגע שאני אראה את הפרק יהיה יותר מה להגיד

אנחנו בהחלט אחוזים בפחד

ומחכים ל21 במאי כבר מלללללללללא זמן..... יאאאאאאאאאאאאאאאא נו שיגיע כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *אייקון של לשון עייפה בחוץ*

מיקה היי! נמחקה לך ההודעה הקודמת

היות והיא פורסמה נגד חוקי הפורום. בבקשה , תקראי את חוקי הפורום ובעיקר את נושא הורדות הפרקים . אני באמת שמחה שיש בינינו מישהי שמעודכנת אבל זה צריך להיות כתוב ע"פ החוקים. אז קחי לצומת לבך.

מישהי שמעודכנת?? חחחח גל ותרי

לא מספיק מעודכנות בשבילך??? :))) **אייקון של סכסכנית** :)) חחחח אני צוחקת...

טוף אז תיקון:

עוד מישהי שמעודכנת.... ד"א דני... היו מה זה קטעים אתמול בצאט...היית ממש חסרה...

פגית

New member
נצלש ממש רציתי להיות אתמול

אבל עשיתי בביביסיטר ולא היה להם מחשב שלא נדבר על אינטרנט.......

טוב אז תשובות לדני תרי ויובל:

א. תרי? אני לא שחכתי אתכן . נו באמת . כאילו שאפשר. ב. דניאלו'ש...חחח...ההודעה שלך היא מ4 לפנות בוקר בגלל זה שאלתי מתי חזרת שובבה... ג. יובלי חבל שלא היית ....בהחלט היית חסרה... ושוב אני חוזרת לתרי... אני מבינה שאנחנו נשארים בבית בסוף?(ישששששש!)

onagar

New member
../images/Emo58.gifפרטים

כיצד את רואה, האם את מתגוררת בארה"ב /ספויילר/

טלמ

New member
תשובה

אני אפרט את הדרכים החוקיות: יש אתרים אמריקנים ובהם תקצירים מפורטים של כל פרק. ערוץ star world משדר את עונה 7 (הלא כלכך חדשה) ויש חלק מועט בישראל שקולט את ערוץ CBS (יש לי מישהי בכיתה שיש לה ממיר דיגטלי של ארה"ב, איך אני לא יודע)

onagar

New member
עונות חדשות

את האתרים עם התסריטים מצאתי, אבל זה לא כמו לצפות למרות שנראה שדי מצינו את המתח בין מאק להארם, קיוויתי שעד העונה התשיעית הם יהיו ביחד

Nushi G

New member
איזה מיצינו ואיזה נעליים?! גם כשסוף

סוף DPB יחליט שסבלנו מספיק מהעובדה שהם לא ביחד ויגרום לנו אושר, אני לא חושבת שאי פעם המתח ביניהם ייפסק...

למעלה