שאלה קטנה ???

../images/Emo58.gif שאלה קטנה ???

מישו יכול לסכם לי בקצרה מה קרה בשנה האחרונה עם הדמויות הבאות בעלילה של ארה"ב ??? קייט סמי מרלנה וג'ון והאם ג'ון באמת מת כבר ? ומה מרלנה תעשה בלעדיו עכשיו ? וניקול ווקר ? עדיין נמצאת בסדרה ? וסטפנו חזר באמת או שזה סתם עוד שחקן שמראים לו את הגב ???? תודה מראש. יש לכם אחלה פורום - מעלה לי חיוך כל פעם שאני נכנס לקרוא את התגובות שלכם :)

hillator

New member
תסתכלי

בשרשורים האחרונים(היסטוריה של הפורום). וכן ג'ון מת בארה"ב

2DH

New member
אני אסקור את הצד החזק שלי ... ספוילר

שהוא כמובן ג'ון ומרלנה. אנחנו מדברים על השנה האחרונה אז נתחיל מאיטליה ג'ון ומרלנה מחדשים שם את שבועות הנישואים שלהם באיטליה ומנסים לדלות מידע מהיד של סטפנו. אחרי זמן קצר אי.ג'י ירה בג'ון הוא יכנס לקומה לחצי שנה הוא יתעורר ואז הוא ומרלנה יתחילו לעשות "שעת סיפור" עם המכתבים של סנטו וקולין ...עד שג'ון ידרס. האם ג'ון מת ... לפי הדייג'סט האחרון (!) השמוע מחרפת היא שלא והוא צפוי לחזור בסוף השנה או תחילת שנה הבאה אבל ההפקה לא מאשרת. אז יש תקווה . בכל מקרה ג'ון נדרס ובסצנות נוראיות הוא מת. לפני שבוע משהו ירה באי.ג'י ויש מצב שזאת מרלנה שרצתה למנוע מאי.ג'י להתחתן עם סמי ולנקום בו על ג'ון. הספוילרים החדשים אומרים שלמרלנה יהיה סיפור עם סטפנו וכן הוא חזר באמת . זה היה ממש בקצרה

למעלה