שאלה לכם

dikiss

New member
../images/Emo58.gif שאלה לכם

מה אתם חושבים? למה ברוק לא עושה הפלה וזהו?? היא נקרעת בין שני גברים, שתי משפחות, והכל בגלל הילד הזה, שנוצר בטעות. אני חושבת שהיא פשוט (לא כזה פשוט, אבל מבחינת התסריט) צריכה להפיל את התינוק, ולעזוב את כל הסיפור עם ניק.

Guy K

New member
הגברת מעולם לא עשתה את זה

ואני גם לא חושב שתעשה הפלה לעולם. גם כשהיא נכנסה להריון מחצי עולם - הפלה לא היתה מעולם אופציה.

dikiss

New member
מצחיק ...

מישהי שאין לה כל כך מוסר להיות נאמנה לגבר אחד, יש לה יותר מדיי מוסר לעשות הפלה... שלא תבין לא נכון, אני מלאת סימפטיה לדמות של ברוק. כל טעות שהיא עושה, אני עדיין מאחריה. אבל כמה כבר אפשר לסבול?? שיביאו אותה למנוחה ולנחלה בזרועות רידג'

Guy K

New member
זה המוסר של קברניטי הסדרה

על פי המוסר הכפול שלהם - מותר לדמות ראשית כמעט לבגוד בבעלה, מותר לה להיכנס להריונות ממספר גברים, מותר לה לרצוח, מותר לה לרצות להתאבד - אבל אסור לה לבגוד ממש בבעלה (תמיד יהיה תירוץ - פרידה, הבעל "מת", וכו'), אסור לה לעשות הפלות (רק טבעיות), אם היא רוצחת מישהו תמיד יהיה לזה תירוץ הגיוני, ואסור לה לנסות להתאבד ממש. למה? כי הדמויות הראשיות חייבות להשאר "נקיות". מותר להן לעשות טעויות, אבל אסור להן להיות רעות או לא מוסריות ממש. בגלל זה אין לי ספק שהתינוק יהיה בסופו של דבר של רידג'. התינוק הוא תמיד של הבעל - ראו דוגמת ברידג'ט, שבסופו של דבר היתה של אריק.

לדעתי היא צריכה

לעזוב את רידג ולתת לילד שלה משפחה אמיתית עם ניק קראתי את התקצירים האחרונים מהאתר של cbsונדהמתי מ"המוסר" של רידג וברוק המטומטמים מנסים לשכנע את ניק שהוא לא יקח חלק בגידול הילד שלו וישאיר את העבודה לרידג .מה הם עד כדי כך מטומטמים שהם חושבים שהוא יסכים

היא פעם הסבירה את זה...

אני זוכרת שהיא נכנסה להריון עם הופ אז מייגן הציעה לה לעשות הפלה.. וברוק אמרה לה שגם עם ריק היא חשבה לעשות הפלה..ושהיום היא חושבת על זה היא שמחה שלא עשתה הפלה... לכן היא גם לא רוצה לעשות הפלה עם הופ.. משהו כזה היא אמרה...!

אלוניס

New member
וכל זה למרות חריגות של ממש

ממוסר המקרא למשל. אני בטוחה שיש פנאטים באמריקה שרואים בה פושעת בלי שום בעיה. רק בשביל הקוריוז - לפי ספר ויקרא אסור להתחתן עם האב ואח"כ עם הבן, ועם האח מותר להתעסק רק אם הקודם מת ואין לה ממנו ילדים. כלומר העלילות של ברוק עם אריק, רידג' ותורן הן כאלה שדינן סקילה או עונש כרת. איזה מזל שאנחנו בעולם נאור... איך שהוא הכול נראה תמים יותר בימיה הראשונים של הסדרה. או שאני טועה?

NarihS

New member
הייי אני חדשה פה, אני מתה על ברוק11

ה-1 אמור להיות סימן קריאה פשוט השיפט לא עובד לי..

לינה18

New member
גיא-מהפה שלך לאלוהים!../images/Emo13.gif

אבל קודם היה לך ספק, לא? ולי עדין יש.

למעלה