רציני ! ! !

• פותח הנושא sc1
  • פורסם בתאריך

sc1

New member
../images/Emo58.gif רציני ! ! !

מי שראה את ההתחלה של הפרק הראשון בעונה השלישית בטח היה כולו המום ! איך פתאום רואים את לוק ולורליי ביחד איך רציתי שזה יהיה אמיתי, אבל תוך מספר שניות (לאחר שחזור קליל במוח) הבנתי שלא החסרתי שום פרק סיום עונה, וזה חייב להיות חלום של מישהו ואז לפתע מישהי מתעוררת מהחלום, ותנחשו מי זאת היתה.... לורליי. אז מי עוד הרגיש ככה? ספרו לי, או למה דין ורורי נפרדו, למה היא התחברה עם ג'ס? תגובות בבקשה, תגובות!

לאנה

New member
כי יש לרורי מוח...

איפושהו, שם בראש היפה שלה. חבל שהיא לא יודעת להשתמש בו...
אמממ, לא ראיתי שום פרק מהעונה החדשה, אבל אני יודעת על מה את מדברת - אני ילדה מספוילרת.
הלוואי שלוק ולורליי יהיו זוג...
לוקליי פור אבר
ואני יודעת שבין ורורי נפרדו כי היא התאהבה בג'ס...

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

בין זרק את רורי באמצע מרתון ריקודים (בפרק 3X07). ג'ס בא לראות כדי להציק לרורי (בונבון!
) והם התחילו לזרוק מבטים אחד לשני... לאורך כלללללללל המרתון. רורי רקדה עם לורליי אבל בשלב מסויים נשבר ללורליי העקב והיא ביקשה מבין שיחליף אותה. רורי הסתכלה על ג'ס והחברה הבלונדה שלו והתחילה להעיר עלייהם לבין ואז ג'ס שמע והם התחילו להתווכח. מזיכרון: Jess: Just ignore me and pay attention to your boyfriend. Dean: Sorry, she can't. I'm not her boyfriend anymore. הו, בין. ואז הוא מתחיל לעצבן. הוא אומר לרורי שזה ברור שהיא וג'ס רוצים אחד את השני ושעכשיו הוא מחוץ לדרכם (הוא לא אומר את זה בדרך נחמדה במיוחד) ועוזב. בסוף הפרק ג'ס בא לגשר, ורורי שם, והוא מנסה איכשהוא לנחם אותה בהזכרת האידיוטיות של בין. רורי אומרת שהוא צדק בכל מה שהוא אמר ושאלה את ג'ס אם זה גם נכון לגביו, והוא מודה. Rory: So... What now? Jess: You're definately broken up with Dean? Rory: Yeah, I'm... Definately broken up with Dean. Jess: Okay. I have to go take care of something, then.
וזהו. פרק אחרי זה הם כבר מושמושים בסבבה.

למעלה