רייצ'ל

שרי48

Well-known member
../images/Emo58.gifרייצ'ל

רסקול לפני כמעט חודשיים, כתבת בקשר לרייצ'ל שאולי יהיה מפגש עם האב. אינטואיציה או ידיעה?האם מישהו יודע אם רייצ'ל תיפגש לבסוף עם אביה הביולוגי? אם כן, איך הוא והאם יווצר ביניהם קשר? היא, לדעתי, המסיימת האחרונה מבין הבנות הנוכחיות ולכן יש זמן ואפשרות לעשות עוד הרבה "תיקונים" בחיים שלה. אני מרחמת עליה (ועל קאסי) באופן מיוחד וכל הזמן.

שרי48

Well-known member
איפה כולם?

למה אף אחד לא עונה? אתם במימונה? בולסים מופלטות? יאללה חבר'ה, תחזרו לשיגרה, תכתבו, תשתפו, תסכמו. היה פה מעניין ואני מקווה שיימשך.

s m i l e 2 4

New member
זה כי חופש ובקושי נמצאים בבית

כדי לראות.. עוד יום יומיים ויחזרו לכתוב פה..

המונשרי

New member
אפרופו אב ביולוגי

איזה מן אבא הוא- ביודעו שאשתו נפטרה ויש לו בת קטנה אשר זקוקה לו -הוא ממשיך בחייו ולא מתעניין מה עלה בגורלה.לא מציע לקחת אותה אליו. מעין נוכח - נפקד בחייה. ודודתה ,אחות אשתו, מתנערת ממנה בכל דרך אפשרית ... המצב כ'כ אבסורדי עד שבהתחלה סברתי שרייצ'ל התייתמה משני הוריה הביולוגיים. לא תארתי לעצמי שאביה עדיין בחיים.

אב אנושי

אנחנו עוד לא יודעים מה באמת קרה בין אמא של רייצ'ל לאבא הביולוגי שלה ולמה הוא שומר על ריחוק ושתיקה. עם כזו דודה גזענית וחסרת רגש אני לא אתפלא אם עשו לו במשפחה את המוות. אם דודה של רייצ'ל גזענית כלפיה כי היא חצי שחורה והיא עוד הבת של אחותה - מה היה היחס שלה לזר שחור? ולדודה יש אמא, ואל תשכחו בעלים של דודות שיכולים להיות סיוט בתואנת "תמיכה באישתי".. וכו'. חוץ מזה שלפי מה שהבנתי הוא לא טלית שכולה תכלת, אז באמת.. מי יודע..

../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

ודווקא קאסי נמצאת שם הכי הרבה מכולם ורנה מסיימת לפנייה
טוב לא שנראה לי שגם ככה היה לה הרבה מה לעשות שם...

למה אתם מופתעים מזה שרנה מסיימת ? לפני

קאסי ? אחרי הפרק שראיתי אתמול ברור לגמרי שרנה תשתחרר חח ראשונה היא עומדת יפה בכל המשימותש לה היא שקטה לא עושה בלאגן חח

אוו אפשר לחשובב...

בחייך רנה סתם נראה לי כי לא מצאו את מי לדחוף שם.. רנה ממש לא עם בעיות קריטיות... אלא סתם עוד ילדה מפונקת..

למעלה