רביעי ארה"ב

../images/Emo58.gif רביעי ארה"ב

איכס. סטיבן וטיילור. ביחד. מזעזע. מה נסגר עם טיילור והדכאון שלה? פתאום היא לבד? הקטור מחכה לה, ניק מחכה לה - היא עגבה על כל כך הרבה גברים בשנה האחרונה, פתאום היא לבד? וברוק לגמרי מבלה בלה-לה לנד, שתצא מפוזת הפרה המפגרת ותפטר את כולם. ומהר.

לינה18

New member
ווי-מה קורה שם?../images/Emo58.gif

קראתי כרגע את תקציר הפרק וזה נשמע מטורף לגמרי. ניק-תחזור למציאות, איך ברוק תפטר את כל הפורסטרים? מי יעצב בשביל החברה? חוץ מזה, אחרי שסטפני נתנה לה במתנה 50%, היא בתמורה אמורה לפטר אותה? ועוד משהו-לא ניראה לי כל העניין הזה של ניק שקובע לברוק מה היא צריכה לעשות, הוא נשמע כאילו שהדמות שלו הופכת למאוד מעצבנת. מקווה שגם ברוק תשים לב לכך. וטיילור וסטיבן-זה השידוך הכי מגעיל שמישהו יכול לחשוב עליו
.

Just Nir

New member
../images/Emo58.gif רביעי ארה"ב

לא ראיתי את הפרק, אבל אני בטוח שלטיילור יש איזושהי אג'נדה מאחורי הדייט עם סטיבן. זה מגעיל אם חושבים שזה יוביל לכיוון של אהבה, אבל לדעתי האישית זה ממש לא דייט. טיילור מנסה למצוא דרכים להתקרב לרידג' ולהשפיע על סטיבן שיעודד את הקשר של בתו ברוק עם ניק. חוץ מזה שהיא באמת פסחה על הרבה גברים השנה. גילינו בה צדדים שלא ידענו עליהם כמו להתמכר לאלכוהול, לשכב עם הרבה גברים. הקדושה והחסודה לא כל כך כזאת כמו שהיא נראית.

../images/Emo58.gif חמישי ארה"ב

יא וואראדיקה! איזה סיום! עבר המון המון זמן מאז שלא יכולתי לחכות לפרק הבא, זה מה שחוסר בספוילרים עושה לך. אז ברוק פיטרה את כולם. אוי, זה כל כך 1992. זה מעולה. היה שווה לסבול פרק שלם בשביל הדקה האחרונה. אני מזיל ריר כאן. טיילור שוב מתרצת את זה שהיא עוגבת על גברים. גם עם הקטור זו הייתה "חולשה רגעית", יאללה למי אכפת. תהני מזה שאת הולכת להיות האמא החורגת של ברוק

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif מה ברוק פיטרה את כולם?? אז באמת מי יעצב לפורסטר?? היא? מה נסגר עם הסדרה?../images/Emo12.gif

../images/Emo58.gifאני קוראת פאסימית אבל חייבת

להגיב הפעם!! מה נסגר????? אתמול איך שסיימתי לראות, ישר הלכתי לחפש ספויילרים כדי לראות מה הולך לקרות עכשיו. יש למישהו מושג??? רק ההבעת פנים הזאת של סטפני כשברוק אמרה להם שהיא מפטרת אותם שווה את הכל! אז מה יהיה? מי יקרה עם פורסטר???

לינה18

New member
../images/Emo58.gifברוק פשוט לא חושבת בהגיון

אבל מה חדש?
מי יודע, אולי נגלה בקרוב בה, או בניק כישרון מוצפן לעיצוב.

לינה18

New member
ועוד משהו../images/Emo58.gif

בפעם הקודמת, ב-92, היתה לה סיבה לשנוא את הפורסטרים, גם ב-2002 היתה לה סיבה לשנוא אותם ולפטר אותם, והיא לא עשתה את זה. עכשיו אני לא רואה שום סיבה ניראת לעין בשבילה לפטר מישהו מהם. אולי רק את סטפני, שלא תתערב בעניינים לא לה. בכל אופן, לי ניראה כאילו שההודעה של ברוק שהיא הולכת לפטר את כולם היא סתם הגזמה, אולי היא הולכת לפטר את חלקם, או פשוט לשנות את התפקידים שלהם, כלומר לפטר אותם מהתפקידים הנוכחיים שלהם. קשה לי להאמין שהיא ממש תפטר את כולם, כשבזמן האחרון הם לא עשו נגדה שום דבר. אם כן, אז אני לא יודעת איך בראדלי עומד להסביר לנו את זה.

אוי, אוי, אוי

כמה טוב היה הסוף הזה. איזו ענקית ברוק!! לא האמנתי שתעשה את זה באמת (חבל על הזמן כמה כיף בלי ספוילרים!). והפרצוף של סטפני שמחצי מילה הבינה את הכל!! בטח עשתה במכנסיים באותו הרגע!! גדול!! לא משנה מה יקרה עכשיו, בטוח בראדלי יהרוס את העלילה איכשהו - אבל הרגע הזה היה שווה את הכל!

../images/Emo58.gif אבל היא לא עשתה את זה בסוף

הפרק של אתמול נגמר בזה שהיא אומרת לניק- אני לא יכולה לעשות את זה.. עכשיו מין הסתם העלילה תימרח על כמה ימים =/ טוב נו, עדיין היה שווה את ההבעות פנים של סטפני. איזה יופי אגב הקטע בינה לבין טיילור עם סטיבן- פשוט ענק! סוף סוף טיילור אומרת לה לא להתערב לה בחיים- גדול!

רק בפעם הבאה...

אפשר בבקשה לא לגלות מה יהיה בפרק הבא מבלי להזהיר על זה בכותרת. ובטח שלא לכתוב מה יקרה בכותרת. סתם כי בטעות ראיתי את זה לפני שראיתי את הפרק של יום שיש, וזה הרס לי קצת. יש פה כמה מטורפים כמוני שמנסים להמנע מספוילרים...

../images/Emo58.gif שישי ארה"ב

איזה אנטי קליימקס דפוק. אם בתחילת הפרק עוד חשבתי שיש תקווה הגיעה פלישיה עם העירום המעצבן שלה והעלילה העוד יותר מעצבנת ודפקה את כל הפרק. בכל מקרה, לא כל כך אכפת לי מברוק כרגע - המריבות בין טיילור וסטפני מעולות. חבל שגם זה ייגמר כשסטפני תשכנע את טיילור שסטיבן ניצל אותה. ברוק מחליטה לא לפטר? שיהיה. היא ורידג' כל כך לא רלבנטיים שזה מדהים.

לינה18

New member
איך ידעתי../images/Emo58.gif

שהיא לא תפטר אותם! (ונכון שזה קשור לזה שריג' דיבר איתה?
) בכל אופן, זה היה צפוי! מה שכן-אין שום הגיון שטיילר הכועסת על סטפני בגלל שהיא בצד של ברוק, פתאום תביא לברוק 2 אחוזים! זה מנוגד לכל האינטרסים שלה!

Mikel20

New member
so she can do the dirty work

אהבתי.... התפקידים ממש התהפכו, לראות את סטפני וברוק ביחד עם כל הפוצי-מוצי הזה מגעיל, דביק ודוחה..לעומת זאת סטפני/טיילור - אויבות נהדרות, שיצעקו שם כמה שיותר אני נהנה. וחשבתי על משהו, תארו לעצמכם שטיילור תיכנס להריון...היא תלד את אח של ברוק
זה אבל יהיה כזה נהדר.

אושרי 26

New member
ממש לא אהבתי את קו העלילה ../images/Emo58.gif

הזה!! בפרק וחצי סטפני וטיילור נהיות האויבות הכי גדולות בפרק וחצי סטפני וברוק החברות הכי טובות בעולם מכל העלילות הכי לא אמינות שהיו - זאת זוכה בגדול !!! GIVE ME A BREAK !!!

לינה18

New member
איכס../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

טיילור בהריון מסטיבן??
עדיף לא לתת לבראדלי רעיונות עם הראש החולני שלו...

M a g n u s

New member
אני בעיצומה של סערת רגשות../images/Emo58.gif

בפרק של יום ד' משהו בניק התחיל להציק לי... בפרק של יום ה' כבר הבנתי שאני פשוט לא סובל ת'בנאדם ואחרי הפרק של יום ו'- מבחינתי הוא מ-ח-ו-ק
כ"כ מעצבן אותי לראות איך ברוק נעשתה חלשה לצידו- והוא מנהל לה את החיים בטענה שהוא דואג לה... גיב מי א ברייק- הוא כ"כ מרגיש מאויים מרידג' שזה עלה לו לראש
ממש הייתי באבל אחרי הפרק של יום ה'- עד שסופסוף חלומנו התגשם ומשפחת פורסטר קיבלה אותנו בזרועות פתוחות- אנחנו דופקים אותם
אבל כמובן ביום ו' המצב כבר השתנה וחזרתי לחייך (חוץ מבקטעים המשעממים של פלישיה והגברים שלה). וכמובן שהיה מענג לראות את טיילור וסטפני נכנסות אחת בשנייה- מבחינתי הן יכולות לדחוף את עצמן מהגג של מאסימו- קריאיישנס
סופסוף אני יודע איך זה להיות גרטה1
אה- ואני משוכנע שקת'רין עשתה לעצמה תוספת שיער בשבוע שנעדרה

לינה18

New member
אז אני לא היחידה שקיבלתי את ההרגשה

שניק נהיה מעצבן ושתלטן יתר על המידה? מישהו אמר שריג' כזה?

למעלה