ראיתי את 809

elcool

New member
פרק נחמד ביותר ../images/Emo58.gif

אבל נורא עיצבן אותי שקייל לא עשה כלום לקרטמן במקום סתם להתווכח איתו כמו ילד בן... לא משנה... הפרודיה של המטריקס לא היתה מצחיקה ולא הייתה במקום. הסיום היה קצת אדיוטי, אבל בכל זאת פרק מצחיק בהרבה מובנים.

על מה אתה מדבר?../images/Emo58.gif

אני מצאתי את הפארודיה על המטריקס-מעולה לחלוטין.. הקטע שלא מבינים כלום מהארכיטקט היה מצוין!!! אבל היי, על טעם ועל ריח... בקיצור פרק ממש חמוד ביותר... אהבתי שקני עוצר את קרטמן, וכמובן, הכינור, שהיה ביזארי ומצחיק במיוחד! גם הקטע של הויכוח הילדותי, מצאתי אותו אישית-נחמד... אני מקנא בכרמל... בטח הוא יאהב את זה יותר... נראה לי שאני הראשון בארץ שראיתי אותו... לא יודע למה... יש לי הרגשה... (ראיתי אותו ב-7:00 בבוקר)

כרמל 1

New member
חחחח צדקת../images/Emo58.gif

חחחחח זה באמת הכל כמו במציאות!!! אני נאבדתי שם ולקח חצי שעה למצוא כל אחד את השני (היינו ארבעה אנשים) ויש שלטים לכל מקום וגם toys section, school section וכל מיני כאלה וזה נראה מבחוץ בדיוק אותו הדבר וכשם צחקו על הארכיטקט (סוף סוף!!!!) זה היה כל כך קורע חחחחחחח אני מקווה שהפרק החזיר את סאותפארק לתוכניות הכי אהובות

elcool

New member
הקטע של הכינור היה גדול!

במיוחד איך שקייל שבר אותו. אבל הארכיטקט? הם טעו בסטראוטיפ. הארכיטקט לא אידיוט, הוא פשוט לא מובן. הם צחקו עליו במקום הלא נכון והם דיי מיחזרו את מה שבאטרס עשה כשהם ראו את העיר הרוסה וכשהוא הוריד את השפם. חוץ ממה שהזכרתי, הכל היה מצחיק ביותר. 6.5 מתוך 10

YAIR 11

New member
פרק חביב...

הכי אהבתי את הקטע עם הכינור אבל את הפרק הקודם אהבתי יותר.... ציון אישי 7.5

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gifהכי מצחיקים בפרק!!!

רק הקטעים שהכי הכי הכי הרגו אותי: - שהראו פתאום את חדר הטלוויזות עם הארכיטקט - שרנדי אמר: 'זו אקונומיקה פשוטה, שאין לי מושג איך היא עובדת אבל מיי גאד אני אוהב את זה - שוולמארט חירבן - הכינור - כשבאטרס אמר שהוא משחק מפלצות - כשאחד מיוצרי וולמארט המקרויים חירבן וגם ראש וולמארט של סאותפארק - כשרנדי אמר שהמחירים יורדים - כשהארכיטקט אמר שאני יכול לקחת הרבה צורות ושם את הכובע על הראש - כששרפו את ג'ים & דראגס ושרו קומבייה ורנדי אמר lets not make that mistake again אלה רק ההכי הכי הכי הכי קורעים בפרק - בעיקרון לא הצלחתי להפסיק לצחוק

todd2000

New member
../images/Emo58.gifgreat episode../images/Emo58.gif

lol im sorry i cant talk in hebrow drom some how..and only in the fourms on tapuz thet wierd.. anyway it was akoreah episode,for me it was the most funny episode ever from episode 606 untill now(mybe without awesom-o or cacbonita but even them!)!!! it make me belive in south park humor agian..i guss it mean that the asimon is fall them or whatever:) lets hope theat the next episode will be like this and not like the episodes before this seson and lsdt season:)

richter

New member
היה טוב ../images/Emo58.gif

לא כתבתי כל כך בימים האחרונים כי הייתי קצת עסוק, וגם השבוע הבא עלינו לטובה (טוב לא בדיוק) קצת עמוס לי. דאגתי להשגיח שהכל בסדר רק לא הרביתי לכתוב. היה לי זמן היום לראות את הפרק בכל אופן, היה נחמד. היו פרקים שיותר הצחיקו אבל זה גם היה טוב האזכור למאטריקס היה נחמד, הקטע שהוא אמר שהוא יכול ללבוש הרבה צורות הזכיר לי דווקא את Cancelled, לא זוכר אם היה משהו כזה בסצינה במאטריקס. אבל כן היה נחמד שהם צחקו על כל העניין שהוא היה לא ברור בסוף גם היה אזכור ל-"היום השלישי" שלא היה מיוחד, ולא שמתי לב לאזכורים נוספים. אולי אזכור כלשהו ל-"הניצוץ" בקטע שהם רואים את רנדי עם הגרזן אבל אני לא בטוח. בסה"כ היה פרק חביב ומכאן שימשיכו למעלה והכל יהיה טוב

richter

New member
ועל פי טיויטום

הפרק מבוסס על מקרה אמיתי שהתרחש לאחרונה בקנזס-סיטי, מיזורי- תושבים בשכונה קטנה התלוננו על זה שבונים וול-מארט בעיר שלהם. אין קישור לכתבה כלשהי.

TRIPLEfnH

New member
פרק חלש.

בסך הכל סביר אבל הקטע עם החרא של האנשים שמתו היה ממש תת רמה.

טוב... לא משהו

לא צחקתי כל כך הרבה, כנראה בגלל שלא זיהיתי הרבה "קריצות" לסרטים (חוץ ממאטריקס כמובן) אני בטוח שכל הפרק מבוסס על איזכורים מתוך סרט מסויים (או 2), כנראה שסרט אימה. אם הצלחתם לזהות, תשרשרו כאן כי זה משגע אותי! אני בטוח שיש כאן משהו שמוכר לי!

JChrist

New member
סרט נוסף!

הקטע של העיר הנטושה עם באטרס, הוא מהסרט 28 יום (או משהו כזה) שבוא אנגליה נפגעת מנגיף וננטשת, ורק אנשים פגועים נשארים והם מתנהגים כמו מפלצות. נ"ב - אני סתם קורא קבוע של הפורום... ;)

../images/Emo45.gif

למרות שלא ראיתי את הסרט, אבל אני מכיר את העלילה אני בטוח שיש עוד רמיזות לסרטים

למעלה