ציטוטים מ-520

MacMac7

New member
../images/Emo58.gif ציטוטים מ-520

Newbie, feel like a sandwich? I do feel like a sandwich! You don't feel like a sandwich, you feel more like a pastry, a very doughie pastry! I don't feel good about that. Way too easy.

steelwater

New member
הציטוט הזה!

הא! באמת רציתי לשאול. לא ממש הבנתי אותו... קוקס כאילו אומר ל-JD לקנות סנדוויצ'ים? כי אחרי זה JD אומר שהמשימה שלו הייתה לקנות אוכל לכולם. ומה זאת אומרת Way too easy? מה קל מידי? ולמה JD מרגיש כמו סנדוויץ'? חחח! אני לא הבנתי את הקטע הזה כל-כך...

DivineComedy

New member
הזוי משהו

את הקטע של הסנדוויץ גם אני לא הבנתי, לדעתי הוא אומר Way Too Easy כאילו שמאוד קל לעשות את הירידה הזאת על JD... אבל הקטע הכללי לא ברור.

MacMac7

New member
זה די פשוט

כאשר הוא אומר לו:do you feel like a sandwich יש לזה 2 משמעויות באנגלית: 1. האם בא לך סנדביץ. 2. אתה מרגיש כמו סנדביץ. וכיוון ש-JD רצה כל הזמן לאכול צהריים עם קוקס אז הוא התלהב מזה וענה לו I do feel like a sandwich! ואז קוקס אמר לו:You don't feel like a sandwich, you feel more like a pastry הכוונה שהוא לא נראה כמו סנדביץ אלא כמו מאפה. והוא אמר Way too easy בגלל שהיה קל לרדת על JD

DivineComedy

New member
נכון

בגלל זה הקטע נראה לי קצת הזוי כשראיתי אותו בהתחלה :) "I'm gagging and vomitting at the same time, I'm...gavomitting!"

steelwater

New member
בהחלט../images/Emo58.gif

אבל לא הכל, וזה בהחלא לא היה משהו. למרות שזה קטע Priceless כשפרי מוחץ את JD ואומר לו "You fill more like a passtry to me" חחח! גודל...

steelwater

New member
520../images/Emo58.gif

Janitor: What the hell are you? The Todd: I'm The Todd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ JD: Eggs on top, allright? eggs on top ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ JD: Eageeeeeeeel

DivineComedy

New member
Eagleeeeeeeeeeeeeeee

אני הרוס על הקטע הזה
) איפה הוא עוד עושה את זה (אם בכלל) חוץ מאשר פה ובMy Half Acre?

pake

New member
גם אני

אני ואח שלי פשוט נשפכים מצחוק כשהוא אומר את זה...ג'יידי עושה את זה בפעם הראושנה בפרק כשטרק חוזר מירח דבש עם קרלה והם מחפשים אחד את השני(קטע ענק), וכשברנדן פרייז'ר מרים אותו על הכתפיים.

Daniel0070

New member
מה פתאום, הרבההההה לפני

עוד בעונה הראשונה, כשהיה לג'ורדן את האח שחלה בסרטן הדם. אז הוא הרים אותו על הכתפיים במחלקת ילדים ואז ג'יי-דיזל אמר את זה (חחח אני אוהב לקרוא לו ככה). זה באמת היה קורע אותו רגע. מה גם ששניה אחרי שהוא חזר על הרגליים הוא התרסק על ערימת קוביות (זה היה נראה מאוד משכנע אגב...) ואז ג'ורדן אומרת sad... חח LOL

למעלה