פרק 918 - What if

וויא... ממש ממש אהבתי!!

סחטיין אחותי.. ואת אמרתץ שאין לך כישרון כתיבה... bullshit!! מוצלח ++.. אווווווף אבל עכשיו אני מתה לראות את הפרק!!!! והציטוטים!!!!!! אהה ענק.. אענק ענק ענק... חחחח מתאים להם כל העסק הזה של הנישואין.. :)) הם כבר רבים כמו זוג נשוי.. :)))) יוו הציטוטים הרגו אותי... זה פשוט נשמע קורע לחלוטין...:O)

shipper heart

New member
כן דני כשאת מסמנת אחרי זה ממש עוזר

חחחחח AJ גם כן קרע אותי.... *אני שופעם קופצנית חחח....אסור לי לראות את הפרק הזה...LOL* הסצינה עם הארם והכיסא הייתה פשוט קורעת LOL

עליתי על משהו משעשע++../images/Emo58.gif

זוכירם את בומרנג? החלק שני? על המעבורת\ מזח(אני לא זוכרת....) חח כאילו שאפשר לשכוח את זה... בכל אופן... קבלו- Harm: You know they wrote Eternity on this bridge in lights on New Years Eve Mac: Is that how long we're gonna wait? Harm: Mac. Mac: We're not in Washington. We're not even on the same continent. Harm: Location doesn't change who we are. Mac: Most men would disagree with you. Harm: I know. I disagree with me sometimes too. Mac: But you still can't let go. Harm: Not yet ו.. למרות שאני לא ראיתי את הפרק.. הבנתי שהארם אמר משהו בסגנון של just thinking....about the road not taken.... ואז סינן בשקט yet חח.. מוטיב חוזר להענקת תקווה אצל שיפרים!!!! חחחחח.. המילה yet!!!!! סתם אותי זה בידר... אני תוהה לעצמי אם זה נעשה בכוונה.. כי אני יודעת שהyet בבומרנג די תסכל אותנו אם זכור לי נכון.. גם בגלל השמיעה הסלקטיבית של מאק וגם כי הארם היה דפוק....:)) חחח וכאן המילה זאת פשוט גורמת לאושר מטורף אצל כל השיפרים.... :))) חחחח.. ותחשבו על זה....

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif וואייי חחח יפה דני חח

זה גורם לאושר כי שם זה לקח את התקווה ופה זה נותן תקווה

harmless

New member
../images/Emo58.gif

האמת שה-yet התקשר אצלי באופן אוטומטי לבומרנג. גם מכיוון שבאוסטרליה חל השינוי בפנטזיה של הארם. במקום לדחות אותה הם הכריזו על אהבתם אם תשאלי אותי זה נעשה בכוונה. הפרק הזה מלא בכל כך הרבה רבדים שכל מילה היא בעלת משמעות. הם גם לקחו הרבה משפטים שהארם ומאק השתמשו במהלך השנים והכניסו אותם לפנטזיה. לדוגמא: you only interested in me when i have one foot at the door נראה לי שצריך לעשות על הפרק הזה עבודת גמר לאוניברסיטה מרוב הרבדים שיש בו....

אההה אני מתה לראות את הפרק!../images/Emo58.gif

אני משערת שאת צודקת.. זתומרת אני אאלץ להאמין לך כי אני לא יודעת... :)) אבל אני סומכת של חוש השיפוט שלך... וואי.. איזה חלום רטוב... קורס "פרקי ג'אג" באוניברסיטה... if only dreams would come true... אני חולה על פרקים כאלה... שאפשר לנתח אותם עד זוב דם..:)) אני גם חולה על שירים כאלה... בכללית אני מהמנתחים.. מאלה שמנתחים כל מצב ברמות מטורפות.. זה כיף... וכמו שציינתי אני רוצה לראות את הפרק הזה!!!! וגם אצלי שרשמתם על ה yet חשבתי לעצמי." רגע.. שמעתי את זה איפשהוא.. אה! בומרנג!"... חחח ואז הלכתי לבדוק את הציטוט המדוייק וקיפצתי משמחה על הגילוי השנון... :))

harmless

New member
זה יהיה קורס שאפשר לקבל בו מאה

בקלות וגם לבהות בדייוויד כל הזמן
את מתארת לעצמך את המבחנים? באיזה פרק הוא היה עם בוקסר? נתחי את מבנה גופו? מה היית עושה לו בלילה של עילפון חושים? הסבירי הדגימי ותני דוגמאות. מתי הארם ומאק יהיו ביחד? בשאלה הזאת כולם נופלים ומקבלים אפס חחח אני בעד לפנות למועצה להשכלה גבוהה ולהציע להם שיעשו קורס ג'אג לתואר ראשון. בטח כולם שם מורות שידלקו תוך שניה על דייויד. חיוך אחד שלו והם בחיים לא יוכלו לסרב! מי איתי????????

תודה!!!!!! ../images/Emo58.gif ../images/Emo99.gif

יאאאאאמי.. הארם חתיך... למאק הרבה הרבה הרבה יותר יפה שיער קצר.. אבל לא נורא... אההההה מה שכתוב בפתק כל כך יפה!!!!!! וכל כך נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) your unspoken desire is the road noy taken. TAKE IT!!! :))))) יפההההההה....

meitali james

New member
תודה!../images/Emo58.gif

לא נכון!!! מאק מתאים יותר שיער ארוך הארם כזה ח-ת-י-ך שם...

shipper heart

New member
עוד משו-

קטעים מהפרק ה200- כמה קטעים ראשונים- פה תורידו רק מה שכתוב שזה what if TILAM זה Take it like a man הפרק הקודם. הפרקים של אחרי זה- כאן אמורים להיות עוד 6 קטעים אבל היא עוד לא העלתה אותם.

למעלה