פרק 918 - What if

../images/Emo58.gif פרק 918 - What if ../images/Emo58.gif

סניף סניף... איזה פרק יפה!!! "yet..." המילה של השנה! ולנושא אחר לגמרי: ג'ניפיר מתוקה כתמיד

Nushi G

New member
../images/Emo58.gifואתה זה שלוחץ לשרשר!! בכל

מקרה, אתה צודק!!! בהחלט!!! אני חושבת שצריך להכריז על יום ה-"yet".... חחחחח אוי איזה אושר.....

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif מה עם...

עונה 8 בסטאר וורלד ??
סתם, אין לי ספויילר, אני בכלל לא ראיתי את עונות 8 ו 9 פשוט כולם היו להם הודעות עם
אז גם אני רציתי :)

פגית

New member
אז שניה לאנשים שלא ראו את הפרק

זה אומר שהם ביחד לא רק בוואט איף?

harmless

New member
../images/Emo58.gif

בואי לא נגזים. הארם פשוט מגיע למסקנה כתוצאה מהפנטזיה שלו. ואולי עכשיו הוא ילמד מזה משהו וילחם על מאק

מהפה שלך לDPB!!!!!

וזה לא ספויילר.. כי אני לא מספרת לכם מה היא אמרה... :)) אוווו אני שובבה~ :))

harmless

New member
איך הספקת לראות כל כך מהר

אני עדיין ב- 18 אחוז . זה כל כך איטי שבא לי למות דונלד הביא לך חתיכת מתנת גיוס הא?

shipper heart

New member
תודה לך DPB.. הכינוי שלי באיציק זה

I LOVE YOU DPB....אניוויי מיי 2 סנטס...או יותר
אחד הפרקים היותר מצחיקים של ג'אג שראיתי בחיים!! הארם ומאק היו כאלה חמודים כשהם רבו!!
איכס פארו הזה כל כך מכוער! מה היא עשתה איתו בכלל?! מה הם התארסו אחרי שה היו יחד כמה חודשים?! לומשנה כל הקטעים בבית משפט היו כל כך כל כך מצחיקים!!!!
הם בכלל לא דיברו על המשפט! הכל בכלל היה עליהם ועל הנישואים שלהם LOL זה היה פשוט מצחיק בצורה מטורפת....והשופט בסוף בכלל הרג אותי...כל הקטע עם ה-did you try counsuling?! חחחח כל השטויות האלה וההבעה שלו בסוף השימוע בכלל קרעה אותי....חח התמונות בספר הזה שלהם היו יפות....הם היו בדירה של מאק נכון? אני אראה את זה עוד פעם אחרי זה חחח..... איך שהיא פתחה את הארון והכל נפל LOL חחחח.... כרגיל הם עמדו להתנשק ומישו נכנס והפריע להם....זה תמיד קורה! פעם אחת זה ווב, פעם אחת זהפארו! מה הולך?! למה הם לא מסוגלים לתת לי קטע יפה לאנימציה?! הנשיקה בפרק כל כך לא זה...אם הייתי עושה ממנה אנימציה לא הייתי צכה אפילו להקטין את התמונה...זה ממש לא מספיק.... הם היו פשוט חמודים בצורה מפחידה ושוב פעם היה את הסקשואל טנשן ביניהם... חח כנראה שנתיים של נישואים לא בדיוק הפיגו את זה...חחח במיוחד לא אחרי שהם נפרדו חחח...אפילו פארו שם לב לזה...חחח הארם והכיסא שלו LOL זה היה פשוט מצחיק בצורה שקומדיה מצחיקה חחח לא סדרת דרמה חח.... זה היה כל כך יפה כל הקטע עם הגורל....זה שהוא הבין שזה הגורל שהביא אותם יחד ושהוא הבין שאם הם באמת מנט טו בי אז זה יקרה ככה והלך אליה לתחנה...זה שהוא אמר לה שהוא יפסיק לנסות לעצור אותה משתקף על מה שקורה באמת, העובדה שהוא לא יפעל כל עוד הוא חושב שטוב לה עם ווב או כמו שהיה עם מיק...הוא הניח לה כי הוא חשב שהיא מאושרת...בסוף כשהכרטיס עף היא הבינה שזה באמת הגורל...חחח אבל למה לא נתנו לנו נשיקה נחמדה בסוף?! בתחנת רכבת זה היה כל כך סצינת נשיקה! זונות חחח זה שבסוף היא שכחה את המעיל שלה זה לא קואינסידנס...*איך אומרים בעברית?! אה כן חחח...היה לי בלאק אאוט* צירוף מקרים...חח זה בגלל שהגורל הביא אותם אחד לשני...אז ברוז גארדן
ועכשיו לגראנד פינלה! הנוט יט של הארם!!! זה היה כל כך כלכך במקום
בכל הפורטשן קוקיז היה שום אותו הדבר... מאק אמרה שאצלה רשום משו אחר- משו כמו if you're here you're here והוא לא קנה את זה כי הוא ראה שלכל השאר יש אותו הדבר אז לפני שהוא הביא לה את הג'קט הוא קרא וראה שהיא פשוט התחמקה...כרגיל מללכת לשם...כשהיא שאלה אותו מה קרה הוא אמר just thinking....about the road not taken....ואז הוא אמר כזה בשקט- yet ואני שמחה כי הוא למד מהפנטזייה שלו מה אסור לו לעשות וגם עכשיו הוא יותר משוכנע מתמיד שהגורל שלהם זה להיות ביחד...אני אומרת שהוא לא ישב עכשיו בשקט... טוב לכל שאר השטויות- מי שהמציא את הסיפור על הארייט כנראה נפל מהכיסא של האדמירל לפני כי זה ממש אבל ממש ממש לא הארייט לעזוב את באד בחתונה...מה היא רייצ'ל או משו?! רייצ' עזבה את בארי כי היא לא אהבה אותו...הארייט אהבה את באד מה שנקרא head over heals וזה לא רציונלי שהיא תנטוש אותו... באד הרג אותי עם איך שהוא נראה...חחח מייקי היה נורא חמוד עם השיער ככה חחח...אבל תסבירו לי למה ראינו את פטריק בלי חולצה ולא את דייויד?! סטרג'יס היה חמוד ונחמד שהכניסו את ואריס לפרק...היא שרה מדהים...חח ואני נורא מקווה שגם באמת הוא ישאר איתה...היא טובה בשבילו
איי.ג'יי. ומרדית'...אמממ עכשיו זה הסיפור שדי מציק לי.... היא כלבה! למה הוא מבין מהפרק הזה שהחיים שלו איתה היו יכולים להיות טובים אני בחיים לא אבין...אני לא חושבת שמגיע לה שהוא יחזור אליה בחיים האמיתיים...מה שהיא עשתה לדעתי שומדבר לא יכול להצדיק...אם בגללה הוא יפרוש זה יהיה עצוב בצורה מדהימה...כאילו אם אתה פורש תפרוש בגלל משו או מישו ששוה את זה לא סתם בגלל הפרה הזאת... קואטס הייתה נורא חמודה...חשבתי שהיא באמת נשארה פושעת אבל אני שמחה שהיא הבינה שהחיים בצד הזה של החוק יותר טובים בשבילה חח... אמממ אהבתי את הקטע שהסל של העוגיות הופיע בכל אחת מהפנטזיות וגם את העובדה שהכל התחבר לזאת של הארם בסופו של דבר...חחח הקטע עם זה שהוא כל הזמן מסתכל לאקווריום הצחיק אותי...לוידעת אפילו למה... אה למאק לא התאים השיער האסוף...לונג ליב דה תסרוקת שיש לה עכשיו חחח... פארו-איכס איכס איכס *מקיאה מקיאה מקיאה* תחליף ווב...הוא יותר גרוע ממנו אם תשאלו אותי... בקיצר אני יצאתי נורא נורא נורא מעודדת מהפרק הזה... בהשוואה לLL אמממ בניגוד לLL הפרק הזה הוא פארודייה על ג'אג....חח LL נותן לך תקווה לסוף טוב ובסוף משאיר אותך תוקע את הראש בקיר... WI נותן לך הרגשה של סוף לא טוב ומשאיר אותך מחייך ומלא תקווה לקליפהאנגר טוב יותר חחחח... תודה לך DPB הראית לנו שיש לך לב! Long Live The Shippers

לא... יכולה... לנשום...../images/Emo58.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאהההההההה יו זה נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם-!!!!!! the road not taken... yet אהההההההההההההההההההה אני אל מאמיהנ אני לא מאמינה אני לא מאמינה שהוא אמר את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאקינג מדהיייייייייםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יווו.. איזה אושר.... איזה אושר מטורף..... יווווווווו אתם מכירים את השיר של רוברט פרוסט th road not taken? וואי זה שיר יפה...poem מוצלח שכזה... מתאים גם שחושבים על זה.. אני יחפש את המילים וישים את זה כאן... יווווווו אני אל אממינה...yet... ללא ספק המילה של השנה.... אהההההההה סופסופ DPB החליט להראות שהוטא לחא עשוי אבן!!!!!!!! אההההההההההההההההה אני כל כך מאושרת.... אווף רק חבל שאני אאלץ לחכות+- 3 שנים כדי לראות את הפרק... :(( לא נורא :)))))))))))))))))))))))))))))) רק בבסקשה שהקליפהאנגר יהיה מוצלח באותה מידה... :))))))) תודה לכל הפושעים על הדיווח!! :))

the road not taken

THE ROAD NOT TAKEN-Robert Frost Two roads diverged in a yellow wood, And sorry I could not travel both And be one traveler, long I stood And looked down one as far as I could To where it bent in the undergrowth; Then took the other, as just as fair, And having perhaps the better claim, Because it was grassy and wanted wear; Though as for that the passing there Had worn them really about the same, And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. I shall be telling this with a sigh Somewhere ages and ages hence: Two roads diverged in a wood, and I- I took the one less traveled by, And that has made all the difference. :)))

harmless

New member
../images/Emo58.gifwhat if review../images/Emo58.gif

---------DPB has a heart,Harm has brains and Mac has long hair?!?!----------------------------------------------------------------------- Every once in a while, we can't help but ponder what if took the road not taken. What if we made different choices, said yes instead of no. What if we took our chances and went after out unspoken desires regardless of what our mind keep telling us. Would have the results be the same? and what about the journey? what significance does it have in the end of the road? That is the theme in this wonderful episode of JAG. We kept on wondering what if Harm went after his unspoken desires back than is Sydney harbor and tell Mac how he really feels about her, what if could just let go? where would they end up today? In Harm's fantasy it was a bumpy journey. Harm wasn't able to open up to Mac while they were married which ultimately destroyed their marriage and sent Mac into the arms of another man. As usual when she has one foot out the door Harm shows interest and tries to stop her. In his mind (and of course ours) they were meant to be together. some of his attempts takes place in the courtroom which seems like it's the only place where they can really communicate with one another. (both in Harm's fantasy and in real life). Mac doesn't believe in destiny (or does she?) she believes that she is where she's suppose to be "where ever you are, there you go". In the end of the fantasy Harm comes to the realization that if he loves Mac he needs to let her go, in order to keep her. When Mac's train ticket flies in the wind she comes to believe in fate and in destiny and says she's ready to try the relationship with Harm again. So the journey was rough but Harm and Mac stays together. But what about the results? will they be different? will Harm and Mac ever be together in real life? It is yet remain to be seen. This episode did give us hope. Like AJ said if two people are meant to be together they will be. We need not ponder what would have happened if...because if we keep chasing the past the future is going to walk right out through the door! Maybe the road not taken-is just the road not taken YET, as Harm comes to realize. And hopefully this will play out in the near future of JAG.

shipper heart

New member
סתם שאלה את כתבת?! זה נורא פילוסופי

כזה חחח... יותר מדבר על ההיבט הפילוסופי של הפרק מאשר על הפרק עצמו ומה שקרה בו אבל זה עדיין נכון חח... אני מחכה לקליף! אני רקדתי היום בכיתה אני פשוט רקדתי וצרחתי וקפצתי וקישקשתי לאנשים שלא מבינים בגרוש מג'אג במוח שעתיים על המצב של הארם ומאק עד הפרק ואחריו חחח...

harmless

New member
כן אני כתבתי

קיבלתי השראה מהפרק מה לעשות? ומכיוון שאת כתבת על הפרק כבר, החלטתי לכתוב משהו קצת שונה. וזה באנגלית - כי מה לעשות הכל נשמע יותר טוב באנגלית

harmless

New member
משפטים מצחיקים מהפרק../images/Emo58.gif

harm:does it ever bother you that she shot her first husband? farrow:did it bother you? harm:let's just say i never kept a loaded weapon around the house Mac:councler (harm) is badgering me judge:you are flirting with contempt mac:(looking at harm) i am not flirting! harm in court: we make our own bed mac:eek:bjection your honor he didn't made the bed in two years!! judge:have you tried councling (to harm and mac at the side bar) mac:total bust! harm: our marriage councler quit judge: i heard many things in this court that have greatly troubled me luckily for you it had nothing to do with this case krennick:you need someone who can give you the ride of your life harm:in case you forgot i pulled nine and a half g's in a tomcat krennick:than maybe you are finally ready for me

shipper heart

New member
חחח LOL היו עוד מלא...כל הפרק הזה

היה מצחיק בצורה מטורפת... בפרקים של חברים לא צחקתי ככה...חח חוץ מכמה מסויימים
איזה נחמד היה לראות אתמול ב12- עונה 7 21- עונה 9 22- עונה 6 חחחח הקטע הוא שאני אפילו לא מתבלבלת! חחח...אממ חח בקשר למה שכתבת על הפרק- ווואאווו! חחחח ברצינות זה היה ממש על רמה....ואני גאה בי שקראתי את זה חחחח...
אבל באמת לא היה יותר מדי להוסיף על הפרק עצמו הא? חחח...לא יכולתי להפסיק באמצע LOL חחח

shipper heart

New member
חחחחח LOL ../images/Emo58.gif

שמת לב בהתחלה לפני שיש את פתיחה כשהיא אומרת לו "דטס וואיי איי ניד יו טו סיין דה דיבורס פייפרס טודיי" איך התיקיה עם המסמכים מתעקמת?! LOL חחחח

harmless

New member
איך אפשר לא לשים לב?../images/Emo58.gif

קראתי אותי גם הקטע עם המוזיקה בחדר השינה - את יודעת למה אני מתכוונת?

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

כשהיא פותחת את הארון והכל נופל? חחחחח הקטע בחדר שינה היה קצת מדכא האמת...כאילו אז יש הרגשה שזה לא יגמר טוב...חחח למי איכפת זה כן נגמר טוב!

למעלה