תודה לך DPB.. הכינוי שלי באיציק זה
I LOVE YOU DPB....אניוויי מיי 2 סנטס...או יותר
אחד הפרקים היותר מצחיקים של ג'אג שראיתי בחיים!! הארם ומאק היו כאלה חמודים כשהם רבו!!
איכס פארו הזה כל כך מכוער! מה היא עשתה איתו בכלל?! מה הם התארסו אחרי שה היו יחד כמה חודשים?! לומשנה כל הקטעים בבית משפט היו כל כך כל כך מצחיקים!!!!
הם בכלל לא דיברו על המשפט! הכל בכלל היה עליהם ועל הנישואים שלהם LOL זה היה פשוט מצחיק בצורה מטורפת....והשופט בסוף בכלל הרג אותי...כל הקטע עם ה-did you try counsuling?! חחחח כל השטויות האלה וההבעה שלו בסוף השימוע בכלל קרעה אותי....חח התמונות בספר הזה שלהם היו יפות....הם היו בדירה של מאק נכון? אני אראה את זה עוד פעם אחרי זה חחח..... איך שהיא פתחה את הארון והכל נפל LOL חחחח.... כרגיל הם עמדו להתנשק ומישו נכנס והפריע להם....זה תמיד קורה! פעם אחת זה ווב, פעם אחת זהפארו! מה הולך?! למה הם לא מסוגלים לתת לי קטע יפה לאנימציה?! הנשיקה בפרק כל כך לא זה...אם הייתי עושה ממנה אנימציה לא הייתי צכה אפילו להקטין את התמונה...זה ממש לא מספיק.... הם היו פשוט חמודים בצורה מפחידה ושוב פעם היה את הסקשואל טנשן ביניהם... חח כנראה שנתיים של נישואים לא בדיוק הפיגו את זה...חחח במיוחד לא אחרי שהם נפרדו חחח...אפילו פארו שם לב לזה...חחח הארם והכיסא שלו LOL זה היה פשוט מצחיק בצורה שקומדיה מצחיקה חחח לא סדרת דרמה חח.... זה היה כל כך יפה כל הקטע עם הגורל....זה שהוא הבין שזה הגורל שהביא אותם יחד ושהוא הבין שאם הם באמת מנט טו בי אז זה יקרה ככה והלך אליה לתחנה...זה שהוא אמר לה שהוא יפסיק לנסות לעצור אותה משתקף על מה שקורה באמת, העובדה שהוא לא יפעל כל עוד הוא חושב שטוב לה עם ווב או כמו שהיה עם מיק...הוא הניח לה כי הוא חשב שהיא מאושרת...בסוף כשהכרטיס עף היא הבינה שזה באמת הגורל...חחח אבל למה לא נתנו לנו נשיקה נחמדה בסוף?! בתחנת רכבת זה היה כל כך סצינת נשיקה! זונות חחח זה שבסוף היא שכחה את המעיל שלה זה לא קואינסידנס...*איך אומרים בעברית?! אה כן חחח...היה לי בלאק אאוט* צירוף מקרים...חח זה בגלל שהגורל הביא אותם אחד לשני...אז ברוז גארדן
ועכשיו לגראנד פינלה! הנוט יט של הארם!!! זה היה כל כך כלכך במקום
בכל הפורטשן קוקיז היה שום אותו הדבר... מאק אמרה שאצלה רשום משו אחר- משו כמו if you're here you're here והוא לא קנה את זה כי הוא ראה שלכל השאר יש אותו הדבר אז לפני שהוא הביא לה את הג'קט הוא קרא וראה שהיא פשוט התחמקה...כרגיל מללכת לשם...כשהיא שאלה אותו מה קרה הוא אמר just thinking....about the road not taken....ואז הוא אמר כזה בשקט- yet ואני שמחה כי הוא למד מהפנטזייה שלו מה אסור לו לעשות וגם עכשיו הוא יותר משוכנע מתמיד שהגורל שלהם זה להיות ביחד...אני אומרת שהוא לא ישב עכשיו בשקט... טוב לכל שאר השטויות- מי שהמציא את הסיפור על הארייט כנראה נפל מהכיסא של האדמירל לפני כי זה ממש אבל ממש ממש לא הארייט לעזוב את באד בחתונה...מה היא רייצ'ל או משו?! רייצ' עזבה את בארי כי היא לא אהבה אותו...הארייט אהבה את באד מה שנקרא head over heals וזה לא רציונלי שהיא תנטוש אותו... באד הרג אותי עם איך שהוא נראה...חחח מייקי היה נורא חמוד עם השיער ככה חחח...אבל תסבירו לי למה ראינו את פטריק בלי חולצה ולא את דייויד?! סטרג'יס היה חמוד ונחמד שהכניסו את ואריס לפרק...היא שרה מדהים...חח ואני נורא מקווה שגם באמת הוא ישאר איתה...היא טובה בשבילו
איי.ג'יי. ומרדית'...אמממ עכשיו זה הסיפור שדי מציק לי.... היא כלבה! למה הוא מבין מהפרק הזה שהחיים שלו איתה היו יכולים להיות טובים אני בחיים לא אבין...אני לא חושבת שמגיע לה שהוא יחזור אליה בחיים האמיתיים...מה שהיא עשתה לדעתי שומדבר לא יכול להצדיק...אם בגללה הוא יפרוש זה יהיה עצוב בצורה מדהימה...כאילו אם אתה פורש תפרוש בגלל משו או מישו ששוה את זה לא סתם בגלל הפרה הזאת... קואטס הייתה נורא חמודה...חשבתי שהיא באמת נשארה פושעת אבל אני שמחה שהיא הבינה שהחיים בצד הזה של החוק יותר טובים בשבילה חח... אמממ אהבתי את הקטע שהסל של העוגיות הופיע בכל אחת מהפנטזיות וגם את העובדה שהכל התחבר לזאת של הארם בסופו של דבר...חחח הקטע עם זה שהוא כל הזמן מסתכל לאקווריום הצחיק אותי...לוידעת אפילו למה... אה למאק לא התאים השיער האסוף...לונג ליב דה תסרוקת שיש לה עכשיו חחח... פארו-איכס איכס איכס *מקיאה מקיאה מקיאה* תחליף ווב...הוא יותר גרוע ממנו אם תשאלו אותי... בקיצר אני יצאתי נורא נורא נורא מעודדת מהפרק הזה... בהשוואה לLL אמממ בניגוד לLL הפרק הזה הוא פארודייה על ג'אג....חח LL נותן לך תקווה לסוף טוב ובסוף משאיר אותך תוקע את הראש בקיר... WI נותן לך הרגשה של סוף לא טוב ומשאיר אותך מחייך ומלא תקווה לקליפהאנגר טוב יותר חחחח...
תודה לך DPB הראית לנו שיש לך לב!
Long Live The Shippers