פרק 9

dan the man

New member
../images/Emo58.gifפרק 9

זה נראה כאילו שהפרק האחרון הולך להיות משהו טוב... אהבתי איך שבילגינס משחק בכולם ובמיוחד בדאץ'.. שוב פעם מוכיחים לנו ששין הוא חתיכת מפגר שלא יכול לשלוט בכלום והכל מתפרק לו בידיים.ושאין לו חצי מהיכולת של ויק בדיוק כמו הסיפור עם אנטואן מיטשל ...שיין חושב שהוא הכי חכם ושהוא שולט בכולם ובסוף זה נגמר בזה שהכל מתפרק לו בידיים ואז אין לו שליטה על כלום...וכל פעם הוא עושה טעות נוראית בסוף..כמו שעכשיו הכל התפרק לו בידים והוא גיהל על שויק שדד את הארמנים ההבדל הוא שעכשיו ויק כבר לא יכול לתקן את כל הטעויות שלו... ידעתי שהסיפור עם אסוואדה יעלה בסופו של דבר...השאלה היא איך ויק ישתמש בזה..כי צריך להיות ממש חכם כדי להשתמש בתמונה הזאת בצורה הטובה ביותר.. יהיה מעניין

liorUC

New member
ץ

דווקא הסיפור הזה עם בילינגס, היה אמנם מצחיק, אבל קצת טיפשי כזה... במיוחד שדאץ' שומע את האנחות של השוטרת והחלון פתוח. מטאפורה יפה לחיים, אי אפשר למנוע את הבלתי-נמנע... הקטע עם התמונה בא לי בהפתעה מוחלטת, ואז נזכרתי שזה שאנס אותו באמת היה מהביז לאטס (חלק מהאוכלוסיה המקסיקנית אותם מייצג המנהיג המקסיקני ההוא, שכחתי את שמו) מה שאני לא מבין, זה את הקטע עם ה- VIP שויק עיוות את הסיפור עם הבת שלו כדי שתצא באור טוב. מה אכפת לויק לאיים עליו בזה שאם יפטרו אותו, לא יהיה לו גם ככה מה להפסיד והוא יספר (או "ידליף") את הסיפור האמיתי על הבת שלו...

raziel47

New member
בקשר ל VIP

אם ויק יחשוף אותו הוא גם יתן לכל השמועות עליו בסיס בגלל שהוא מודה בעצם שהוא עשה מניפולציה לחקירה כדי לקבל את העבודה שלו בחזרה וזה יפגע בסיכויים שלו להתקבל לעבודה טובה אחרי שהוא יפרוש (כמובן שהמצב שלו משתנה בסוף הפרק) אני ממש מקווה שהכותבים יעשו משהו עם רוני אני לא קונה את זה שהם לא יכולים להשקיע בכתיבת דמות נוספת אין להם בעיה להוסף דמויות חדשות כל הזמן אני רק מקווה שמה שמכינים לו יהיה רציני ,בסוף הם יגלו שהוא במח"ש או משהו.

vslr

New member
עוד כמה פרקים צפויים העונה?

עוד כמה פרקים צפויים העונה?

dan the man

New member
עוד 1../images/Emo58.gif

רק אני חושב שהסוף של כל הקטע עם ויק ושיין יגמר ע"י רוני? אני חושב שזה מגיע לזה כי רואים שמנסים מלשלב את רוני יותר ויותר וכאילו מכינים את זה

יכול להיות....

אבל רוני אמר בפרק השמיני (אני חושב) אחרי שהוא גילה על זה שויק רצח את טרי, מתי נשאיר את כל זה בעבר כי לשם זה שייך, כאילו הוא לא מחפש נקמה או משהו כזה, אבל שוב, הכל יכול ליהיות בכל מקרה, אני מנסה הפעם לא לנסות לחשוב מה יהיה בפרק האחרון (או לא לקרוא פה הצעות) כי בעונה הקודמת ידעתי ששיין הולך להרוג את לם וזה ממש הרס...

למעלה