פרק 9 עונה 2

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gif פרק 9 עונה 2

רק לי ממש היו דמעות בעיניים כשאנדי אמרה שיש לה סרטן..? אני כל כך אוהבת אותה...בתור דמות כאילו..את השנינות הזאת שרצה בינה לבין ג'וש...יש להם כימיה טובה אה ואני שמחה שפוס הוא באמת כן בסדר חחח דאגתי לרגע

היא סתם מוזרה

לדעתי בכלל לא השתלבה טוב בסדרה לפעמים הבמאים יוצרים "תאונות" לדמויות בשביל להיפטר מהם בגלל חוסר תאימות

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif 2X09

כן גם לדעתי היא נחמדה. למרות שבעונה הזאת גם את הילארי אני אוהב. אולי פשוט ג'סי כל כך מעצבנת שלידה כולם נראים נחמדים. לא שאני חושב שג'סי היא רעיון רע מבחינה עלילתית. יכול להיות שהעלילה שלה תהיה מאוד טובה. מהניסיון שלי דמויות מעצבנות הן לפעמים הכרחיות (כמו דון בבאפי וקונור באנג'ל). חזרה לנושא אנדי, אני מקווה שלא יפתרו את הסרטן שלה בשיטת קייל מגלה כשרון חדש - יכולת לריפוי סרטן. אבל אני כן מקווה שהיא תישאר בחיים. וגם אני שמח שהובהר שפוס הוא טוב והאחר הוא הרע (שזה באמת הגיוני כי היה לי קשה לקבל אותו כדמות טובה אחרי שהוא היה כזה מרושע ב"דארק אנג'ל"). בכלל זה היה פרק טוב שנתן הרבה תשובות לשאלות, אם כי גם פתח שאלות חדשות. אגב, אולי אני פשוט לא זוכר את זה, אבל נראה לי שזה הפרק הראשון שבו לורי בעצם קוראת לקייל אח.

למעלה