פרק 8X2 יש כבר משהו איפה שהוא? אשמח להודעה פרטית.
D deathcaster New member 15/7/04 #2 הוא שודר במקביל עם הראשון..... הבא ( מס' 3 ) ישודר , אם אינני טועה , בשבת הבאה ( לא הקרובה , אחריה ) , בשבת הזו זהו תורה של אטלנטיס.
הוא שודר במקביל עם הראשון..... הבא ( מס' 3 ) ישודר , אם אינני טועה , בשבת הבאה ( לא הקרובה , אחריה ) , בשבת הזו זהו תורה של אטלנטיס.
ד דקל ב New member 15/7/04 #4 ../images/Emo58.gifאטלנטיס לא הייתה אמורה.... להיות משודרת ב- 14 ליולי? יש למישהו פתרונים מתי שודר/ישודר?
../images/Emo58.gifאטלנטיס לא הייתה אמורה.... להיות משודרת ב- 14 ליולי? יש למישהו פתרונים מתי שודר/ישודר?
T TOMPARIS New member 15/7/04 #5 שבת ה17 בבוקר 4:00 לפנות בוקר ישראל הפעם זאת השעה המדוייקת שאני יכול לציין ומקווה כי רייקר יקח את המילה שלי לגבי השעה המציינת.
שבת ה17 בבוקר 4:00 לפנות בוקר ישראל הפעם זאת השעה המדוייקת שאני יכול לציין ומקווה כי רייקר יקח את המילה שלי לגבי השעה המציינת.
ד דקל ב New member 17/7/04 #11 אטלנטיס מי שיודע אז הוא יודע: יש כבר את אטלנטיס באויר. אפשר לשלוח הודעה פרטית....
T TOMPARIS New member 17/7/04 #13 לא סתם תליתי את שעת השידור בפורום השעה היא מדוייקת ככל שניתן, אם אתה מתכוון לדרך שאתם יודעים מה הולך בפרקים זה לוקח קצת אחרי.
לא סתם תליתי את שעת השידור בפורום השעה היא מדוייקת ככל שניתן, אם אתה מתכוון לדרך שאתם יודעים מה הולך בפרקים זה לוקח קצת אחרי.