פרק 806

Carcano

New member
../images/Emo58.gifפרק 806

ממש פרק מעצבן, הקטע של האנשים מהעתיד מזכיר את הפרקים המחורבנים של סאות'פארק...אולי יש כאלה שלא יסכימו איתי אבל לא אהבתי

גם אני לא אהבתי

מעפן ביותר עם בדיחות שחוזרות על עצמם יותר מדי.. בכלל כל הפרק לא מחדש כלום.. והסוף מגיע מהר מדי כאילו הם לא מצאו דרך לפתור אותו...

todd2000

New member
למה ללכלך, הפרק הכי טוב העונה לדעתי

אני ידוע בתור אחד ששונא תפרקים של העונות החדשות(חוץ מהשתיים האחרוניםש היו סבירים) אבל אהבתי תפרק, אולי משום שכבר לא הייתה תהרגשה המחורבנת באויר כמו שהיה בפרקים הקודמים, הרגשתי כאילו זה פרק ישן..נגיד מהעונה הרביעית אני לא יודע מה איתכם אבל די טוק אר ג'וב! קרע אותי >_<

אוקי ../images/Emo58.gif

סיימתי להוריד ממזמן אבל רק עכשיו יצא לי לראות... ככ נשפכתי על הרצפה!!!! "thay took out job!" עם פה סגור כזה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשפכתי!!! וגם זה שכולם הלחליטו להיות הומואים... ואז שהם התחילו לדפוק ברחוב, ואחר-כך את הערמה... ROFL ענקי!!! האנשים מהעתיד היו ממש מגניבים... אהבתי את השמות שלהם
ולא נשכח את הקטע שהם הולכים להוריד שלג ואז קרטמן אומר "את יכולה להוריד את הידים שלך מהביצים שלי"... חחחחחחחחחחחחח שוב - נשפכתי... בהחלט פרק מצויין, באסה שעכשיו מחכים מליון שנה

todd2000

New member
גם אהבתי(ספוליר)

(אני אומר ספוילר כי לי הרסו המון פרקים ככה וזה הרס לי ממש תפרק) אהבתי את השמן הזה שתמיד אמר משהו לא ברור חח לא רק הוא אבק קרע אותי שבסוף הוא כזה רץ ואומר-דטקאטב!

Stan Marsh

New member
וואוו איזה אכזבה!

אחד הפרקים הכי מחורבנים של סאות' פארק שראיתי בחיי, לא צחקתי אפילו פעם אחת וכל הזמן חיכיתי שהם יגיעו לעיקר ואז הפרק נגמר. רע מאוד! כמה חבל, אני כל כך אוהב את סאות' פארק אבל זה היה ממש ממש פרק רע, חבל שלא היה את למיווינקס במקום.

Or Jacob

New member
זה לא היה פרק מצחיק , אבל הוא היה

נחמד כזה שכיף לראות אותו , אבל ממש לא מצחיק . זה בגלל שהוא יותר על בסיס של "הרפתקאה" כזאת חסרת הרבה בדיחות , באמת בסגנון של העונות הקודמות . אבל זה כיף לראות את זה . אור.

todd2000

New member
העיקר פרקים כמו

גראי דאון אתם אומריםש יפים..זה פרק יפה ומיש רשם צודק במאה אחוז כיפי בדידוק כמו האלה שבעונות הקודמות

הגעתי למסקנה

שהפרק לא הצחיק אותי רק בגלל האנשים מהעתיד! הגעתי למסקנה שאם היו עושים אותם אנשים נורמליים, הפרק היה כזה יותר מצחיק!!!!!!!! והTHEY TOOK OUR JOB באמת שופך... אבל חוץ מזה ומהערמה, כלום...........

לא מצחיק

בעיקרון זה צריך להיות מצחיק..כיאלו הרעיון מצחיק...אבל זה היה יותר לכיוון של מגעיל..לא צחקתי ביכלל בפרק הזה...רק בהתחלה כשחשבתי שזה ממש דומה לתילאנדים...אבל זהוא.

scooby4

New member
בואנה

אבל יש לי דברים יותר חשובים מלצפות בפרק הזה, לעזאזל! גם הפרק הקודם איכזב אותי בצורה שאין כמוה. סאות' פארק - תתפכחו!

hellrazor1

New member
גריי דון אחלה פרק

אבל זה היה פרק מאוד חלש רק הסוף שפך אותי שסטן מודה בטעות שלו ומחזיר את כולם לערימה

todd2000

New member
Oo

אני לא מבין איך פרק כזה שנאתם ופרק כמו הפאסיון אהבתם ואמרתם שזה קורע..אני מודה שהעונה הייתה חרא..ומשהו נוראי קרה ליוצרים, הסדרה השתנתה לגמריי וראו את זה ישר מקריסטיאן רוק הארד ועד הפרקים האחרונים בפרקים היו אוירה של-הממממ מה הם רוצים ממני? אבל אני דווקא הרגשתי קצת שיפור ב2 פרקים האחרונים, שיפור גדול האמת

Stan Marsh

New member
העונה הזאת היא אחת הטובות

לטעמי זאת ללא ספק אחת העונות הכי טובות של סאות' פארק. awosom-o היה אחד הפרקים הכי מוצלחים בהיסטוריה של סאות פארק, הפרק עם מייקל ג'קסון היה מעולה, הפרק עם הנשקים היה אדיר, הפסיון גם היה טוב (לא אדיר אבל טוב), וגם הפרק של ג'ימי היה מצחיק. היתה לי רק בעיה עם הפרק של הריקודים (F`ed in the A) שלא ממש הצחיק אותי והפרק האחרון שהיה זוועתי לטעמי ולא צחקתי בו אפילו פעם אחת. נ.ב למי שלא יודע, למהגרים הלא חוקיים בארצות הברית יש כינוי גנאי "WetBacks" בגלל שהם הגיעו לארה"ב כשהם אוחזים בצד החיצוני של הספינה. משם הגיע הרעיון של goobacks.

פשששששששששש ביקורות!

ממש פרס מגיע לכם על הביקורות האלו!
פרק בסדר גמור. אני חושב שרובכם גם לא הבנתם על מה צוחקים בפרק - תופעת ההגירה של העובדים הזרים לאמריקה. הפרק היה מצחיק, במידה כמובן. לא נשפכתי, אבל נהנתי מכל רגע. מהפרקים שכיף לראות. תודה מאגף הגוויה, ופנו לחוות דעת שניה

Bahzay

New member
פרק גרוע, סיום עוד יותר גרוע

לא מצחיק, לא חדשני, לא יפה... בין הגרועים בהיסטוריה של סאות פארק..

למעלה